Cysiu Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 chrom to troche amerykanskie nalecialosci jak dla mnie to fuj a u Ciebie tego niema wiec gitara pozdrawiam furka bardzo mila dla oka[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 20:37_________________________________________________ No ładna czerwona seria, narazie co do wnętrza to różnic się: -kiera (ta co masz była montowana od 1997 roku także spoko) -tapicerka -deska rozdzielcza - jej kolory -listwy dekoracyjne -gałka biegów -licznik i to wszystko ja do tych felg bym widział jeszcze relingi chrom oraz chrom dookoła szyb migacze boczne zmień na białe (widziałem na allegro takie jak z polifta - podłużne z wejściem kwadratowym na ostatnim foto, tym z licznikiem widzę niebieską poświatę u góry licznika - co to? -tapicerka -deska rozdzielcza - jej kolory -listwy dekoracyjne -gałka biegów ja mam takie same i mam z 96r
michu93 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 -tapicerka -deska rozdzielcza - jej kolory -listwy dekoracyjne -gałka biegów ja mam takie same i mam z 96r mogę cię zapewnic, że masz inne tapicerka u kolegi Krzych00 to taka wyszywana jodełka, a u ciebie jest poprostu jodła tak jak u mnie kolory dechy też są inne - szczególnie dół, jest ten kolor bardziej nowszy a góra jest poprostu czarna/grafitowa a nie czarno-granatowa. listwy - pewnie masz imitacje carbonu - tak jak u mnie - po lifcie te listwy są bardziej "gładkie" wzorem. gałkę biegów też masz inną - przyjrzyj się
Cysiu Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 oki dales mi do myslenia napewno porownam bo wydawalo mi sie takie same
majkel_majki Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Jak już się bawić w polerkę to dobrze porobić też pozdzierane ranty. Dla mnie niewykończona robota.
Krzyh00 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 Jak już się bawić w polerkę to dobrze porobić też pozdzierane ranty. Dla mnie niewykończona robota. te felgi sa polerowane fabrycznie i takie wlasnie kupilem wiec nie trafiles
Olaf Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 fajny avancik bardzo mi sie podoba fajna ta ostania sesyjka i ladnie ci sie prezentuja felgi musze ci powiedziec
loco87 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Foty robiłeś z jakimś filtrem Ładnie wyszły. A felgi bardzo zadbane Ładnie w czerwieni się prezentuje Pomyś tylko żeby nieco je wystawićn a zewnątrz
clinque Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Bardzo ładnie wygląda na tych polerowanych felgach muszę przyznać, tylko ten hak do wyciecia Zderzak przód ma inny odcień, czy mnie się tylko wydaje?
przemekshr Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 raczej wydaje Ci sie..., autko super aluski ladnie podkreslaja kolorek. Zycze bezawaryjnosci
Krzyh00 Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Opublikowano 27 Marca 2010 pewnie chodzi Ci o 3 foto, to kwestia filtra polaryzujacego, lakier na aucie wszedzie fabryka hak bym juz dawno wywalil ale kluczyk niestety nie wchodzi w zamek po tylu latach
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie szkoda Ci fury kolego?? a co ma się z autem stać? przy 130 km/h no fajnie fajnie, ja tam wolę przez miasto polatać bokami
mrogal Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 nie szkoda Ci fury kolego?? nic jej nie bedzie jak nie wydzwonuje to co jej sie moze stac? nie trzesmy sie tak nad tymi cudami
qrczak91 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jak kolega ma doświadczenie, to w sumie, czemu nie, frajda jakich mało. Może jestem trochę przewrażliwiony, bo audi to moje pierwsze autko...
Rekomendowane odpowiedzi