adadur Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Hugo okreś "deadline" piątkowej kolacji (początku zoltu). Ja, Alvaro i Pre_pl w okolicach Olsztynka będziemy ok. 17-18, czy ktoś planuje przejeżdżać tamtędy o tej godzinie?
angela Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 chyba nie ma juz jedynek...... Hehe.. a jednak. Spójrz na listę. Ma się te znajomości Zapłacone, można odhaczyc :gwizdanie:[br] [br] [br] Dopisany: 31 Lipiec 2007, 11:41 _________________________________________________ Malik dawaj zamiast Wita do domku Heh, dzięki ale nie lubię jak mi chrapią Ty cwaniaczku..... jak to zrobiles .....ja tam dawno temu prosilam o jedynke.....i co przydzielili mnie do domku z szescioma facetami
adadur Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 algela pogadaj z Hugo czy sa możliwe roszady lub może przygarnie cię do swojego domku bo jak patrze na liście to jest was 7!!! :drool: ewentualnie ładnie uśmiechnij sie do malika może się zamieni, ostatecznie umyjesz mu auto bo jakoś różnicękosztów trzeba będzie pokryć W takiej samej sytuacji jak malik jest Al_Capone i jak patrzę to jeszcze nie zapłacił wiec ustaw się w kolejkę.
malik Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Ty cwaniaczku..... jak to zrobiles .....ja tam dawno temu prosilam o jedynke.....i co przydzielili mnie do domku z szescioma facetami No, to teraz miej nadzieję, że nie będą chrapac Jakby co to zapraszam do mojej jedynki. No chyba, że chrapiesz
Hugo Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Opublikowano 31 Lipca 2007 Hugo okreś "deadline" piątkowej kolacji (początku zoltu). Ja, Alvaro i Pre_pl w okolicach Olsztynka będziemy ok. 17-18, czy ktoś planuje przejeżdżać tamtędy o tej godzinie? To musi Taktuś ustalić , bo On ustalał szczegóły
pre_pl Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Hugo okreś "deadline" piątkowej kolacji (początku zoltu). Ja, Alvaro i Pre_pl w okolicach Olsztynka będziemy ok. 17-18, czy ktoś planuje przejeżdżać tamtędy o tej godzinie? To musi Taktuś ustalić , bo On ustalał szczegóły nie jest to ważne Ważne jest to, że jak wpadniemy we trójkę z babami (no offense brynia i angela ), to żeby była już kiełbacha i zimne piwo
Hugo Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Opublikowano 31 Lipca 2007 nie jest to ważne Ważne jest to, że jak wpadniemy we trójkę z babami (no offense brynia i angela ), to żeby była już kiełbacha i zimne piwo Takie rzeczy tylko w Erze
poziek Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 O moim przyjeździe zadecyduje piątek. Wiec w piatek dam ostateczna odpowiedź. Jest więc prawdopodobieństwo że mnie tez nie bedzie. Życie
cayenne Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 A kto z okolic Wrocławia jedzie na zlot? Możnaby się umówić w konkretnym miejscu i dalej ruszyć razem
Cuber Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Własnie zapłaciłem:) U Nas w domku duuuuużo miejsca jest hehehe
Flyer Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Hugo okreś "deadline" piątkowej kolacji (początku zoltu). Ja, Alvaro i Pre_pl w okolicach Olsztynka będziemy ok. 17-18, czy ktoś planuje przejeżdżać tamtędy o tej godzinie? Wpadnijcie po mnie, bo bede pod Olsztynkiem
taktuś Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 ZAPłACONE!!! Po pierwsze: szkoda wit.s że nie będziesz na zlocie.....a zmódl modlitwę chociaż za Nas Po drugie: trzymamy kciuki za przyjazd poźka i murzyna i reszty forumowiczów :th: Po trzecie: zaczynają się roszady...wiem, takie życie...ale jeżeli pieniądze już poszły, to po zmianach zakwaterowania/ilości osób np. w domku, końcowe kwoty mogą ulec zmianie. Chciałbym być dobrze zrozumiany: ktoś zapłacił przy opcji 8 osób w domku a na zlocie będzie mieszkał w 6 osób to kwota siłą rzeczy ulegnie zmianie ale nie ma tragedii, dobrze że Hugo będzie już w czwartek, to na miejscu wszystko ogarniemy i obliczymy o kolacji pisałem: będzie o godz 19 w piątek i sobotę( chociaż dumałem co by ją nie przesunąć na godz. 18.30) czekam na propozycje
Flyer Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja tez bede w czwartek, nawet jesli nie bedzie dla mnie miejsca na nocleg to przespie sie na dzialce u siebie (10km blizej Olsztynka).
alvaro Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Flyer Wpadnijcie po mnie, bo bede pod Olsztynkiem tongue dam Ci znać co i jak...
sfinks Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Własnie zapłaciłem:) U Nas w domku duuuuużo miejsca jest hehehe Cuber miejsce jest potrzebne ale przekaż Murzynowi że nie aż na tyle i ma wpłacać szybko kaske i jechać na ten zlot bo jak już moderatorzy zaczną szukać wymówek to już będzie żenada. Jak wróciłem z Wisły (Zlot Zimowy ) to sobie pomyślałem Zlot letni to będzie wypas a tu :shocked: tylu nowych no i KLUBOWICZóW a frekwencja denna
hornet Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Widzę że u nas w domku się zluźniły dwa miejsca więc śmiało .... to co Malik dajesz z Angelą? Miło być tyle osób a tu wiara się wykrusz :bicz3: :bicz3: :bicz3: :rant: :rant: :foch:
taktuś Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 INFO JAK TRAFIć DO CELU Do Olsztyna każdy trafi!!! Już wjeżdzając do Olsztyna każdy uczestnik zlotu powinien mieć w bagażniku krówkę luksusowej- bo taktuś lubi :th:( to oczywiście żart ) Już w Olsztynie kierujcie się na ul. Sikorskiego są na Sikorskiego trzy sklepy: REAL, MEDIA MARKT, PRAKTIKER trafić łatwo bo wszędzie w mieście są banery reklamowe tych trzech sklepów i już jesteście na Sikorskiego jadąc wprost po prawej stronie mijacie te trzy sklepy dojeżdzacie do końca Sikorskiego i wówczas dwie alternatywy: w prawo, w lewo Wy skręcacie w lewo i macie taki oto widok wykonujecie skręt w prawo, zgodnie z drogowskazem na WIELBARK i prosto ok 20 km, dojeżdzacie do pierwszej wsi BUTRYNY przez BUTRYNY prosto, jeszcze ok 3km i już jesteście w za tablicą jeszcze 20m i skręt w lewo tutaj już uwaga dla aut z niskim zawiasem ( dwie takie niespodzianki) dalej już taki widok jeszcze ok 500m jedziecie tą betonówką ( ostrożnie- bywa nierówno) i dojeżdzacie do skręcając w prawo wjeżdzacie w bramę ośrodka To info jest dla wjeżdzających od strony Olsztyna Dla wszystkich którzy jadąc na zlot znajdą się w Olsztynku, jest możliwość wjazdu do Nowej Kaletki już z Olsztynka przez Kurki, Zgniłochę TO WJAZD DLA LUBIąCYCH WCHODZIć TYLNYMI DRZWIAMI :bicz3: Zresztą i tak zrobicie po swojemu :th: :th: :th: Pozdrawiam
Gość zdeniu Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 no taktuś kawal dobrej roboty :oklaski: krówkę luksusowej proponuję chociaż Finlandię :> bo jak już moderatorzy zaczną szukać wymówek to pójdą do zwolnienia dobrze że Hugo będzie już w czwartek, to na miejscu wszystko ogarniemy i obliczymy :thumbup rozumiem że mówisz o butelkach no a poza tym to we czwartek będą sami miszczowie tak więc nie wiem czy będzie czas na jakiekolwiek liczenia
alvaro Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 zdeniu to pójdą do zwolnienia ja mogę zająć miejsce któregoś... [br]Dopisany: 31 Lipiec 2007, 20:51 _________________________________________________taktuś w takim razie ja w maju byłem w tamtych rejonach a mianowicie byłem w miejscowości która ma 2 nazwy Wykno i Wikno ...
ono Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Kuva jak już myśle o tym zlocie to mnie głowa boli hyhyhy
Rekomendowane odpowiedzi