Gość gugas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 hehe....39 x 1.5....to daje 58.5 l dacie rade tyle wypic :polew: Wszystkie osoby poniżej 50 roku życia powinny rozrzedzać sokami. Polaku pamiętaj jeszcze rośniesz potrzebujesz witamin
kaj82 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 e tam ja moge przywiesc taki specyfik co sie go nie zapija, i na nastepny dzien nie ma po nim kaca
alvaro Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kaj82 e tam ja moge przywiesc taki specyfik co sie go nie zapija, i na nastepny dzien nie ma po nim kaca decayed pewnie wzmocniony Biovital E...
Gość gugas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 e tam ja moge przywiesc taki specyfik co sie go nie zapija, i na nastepny dzien nie ma po nim kaca i wątroby :gwizdanie:
kaj82 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a nie wiem, nie myslalem o tym, ale duzo sie tego nie pije wiec spoko
alvaro Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kaj82 czy to wynalazek na bazie spirytusu i reklamówki pełnej cytryn ?? ( ale nie tych cytryn w butelce...)
kaj82 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie to tylko z cukru, lekko zabarwiane miodem
Gość gugas Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kaj82 czy to wynalazek na bazie spirytusu i reklamówki pełnej cytryn ?? ( ale nie tych cytryn w butelce...) Jak ktoś ma smaka na taki specyfik to jeszcze chyba mam w lodówce
Hugo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Znowu zaczynają o piciu gadać.Dajcie spokój bo jak ktoś to czyta to sobie pomyśli że to klub pijaków
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Znowu zaczynają o piciu gadać.Dajcie spokój bo jak ktoś to czyta to sobie pomyśli że to klub pijaków a wogóle ktoś to czyta ?? :gwizdanie: :gwizdanie:
pablo666 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 jasne że tak - wszyscy czytają a tak a`propos strasznie wam zazdroszczę tego wypadu, mi niestety całkowicie się pokrzyżowały plany więc nie wezmę udziału w spotkaniu, ale mam jeszcze cichą nadzieję iz uda mi się choć na jeden wieczór dotrzeć do was i przybić V, ale jak wyjdzie to niewiem, bawcie się dobrze i wypijcie kolejkę za tych co nie mogą. Pozdro.
adadur Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Łukasz i Przemek tak jak było wstępnie umawiane - parking na obwodnicy Elbląga tuż przy Shellu. Przemek ostatnio trochę pokursowałem i trasa Gd-Eg jest już niemal wyczyszcona ale w związku że to już początek weekendu to proponuje byś skoczył obwodnicą i zjechał na Pruszcz Gdański (następny zjazd za Kowalami!!!) walisz prosto i wpadasz na Grunwaldzką w Pruszczu Gd, w prawo 50m Grunwaldzką i zaraz w lewo przez wiadukt nad torami dalej na rondzie w prawo i cały czas prosto, skręcasz w Cedrach Wilkich w lewo i w Cedrach Małych wylatujesz na 7. To najszybsza trasa bo zanim przebijesz się Grunwaldzką w 3-mieście to będziesz w polowie drogi. Ograniczenie z powodu remontu są jeszcze przy Nowym Dworze Gd ale ruch płynny i dalej pod Elblągiem jakąś wykończeniówkę robią ale ruch raczej normalnie. Łukasz czekamy na Przemka i konkrety kiedy uda mu się dotrzeć do E-ga. Przemek Postaraj się być na 15:30 w Eg-u (półgodzinki zapasu), wiec główkuj by wyjechać ok. 14, tak by o 16 ruszyć w konwoju podbić Kaletkę. Może faktycznie bierz urlop na piątek - mniej stresu będzie. Co do %napojów to myślę by na pierwszy dzionek brać wódeczkę a na drugi uzbrojić się w piwną kampanię Specjal force. Piwko można cały dzionek chlipać zagrychy czy zapity nie potrzeba więc może będzie wygodniej.
alvaro Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 adadur Co do %napojów to myślę by na pierwszy dzionek brać wódeczkę a na drugi uzbrojić się w piwną kampanię Specjal force. Piwko można cały dzionek chlipać zagrychy czy zapity nie potrzeba więc może będzie wygodniej. rozwiązanie idealne...
taktuś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Co do %napojów to myślę by na pierwszy dzionek brać wódeczkę a na drugi uzbrojić się w piwną kampanię Specjal force. Piwko można cały dzionek chlipać zagrychy czy zapity nie potrzeba więc może będzie wygodniej. Gorzała jest dobra zawsze i wszędzie :th:ale chyba dłużej w główce szumi pamiętajmy że w sobotę już o 13-tej ruszamy do Olsztyna- tam będą policjanty zresztą po trasie Kaletka- Olsztyn też ich co raz częściej widuję LUKAS, ONO, ADAMOO wasz domek jest już do osiągnięcia w czwartek od 16-tej także jak chcecie przyjechać w czwartek to zapraszam
tomaszu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Nie to tylko z cukru, lekko zabarwiane miodem Krupnik się znaczy.. :th:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2007, 13:02 _________________________________________________ Znowu zaczynają o piciu gadać.Dajcie spokój bo jak ktoś to czyta to sobie pomyśli że to klub pijaków Klub A4 brzmi zupełnie jak klub AA. :>
Norbi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Co do %napojów to myślę by na pierwszy dzionek brać wódeczkę a na drugi uzbrojić się w piwną kampanię Specjal force. Piwko można cały dzionek chlipać zagrychy czy zapity nie potrzeba więc może będzie wygodniej. Gorzała jest dobra zawsze i wszędzie :th:ale chyba dłużej w główce szumi pamiętajmy że w sobotę już o 13-tej ruszamy do Olsztyna- tam będą policjanty zresztą po trasie Kaletka- Olsztyn też ich co raz częściej widuję LUKAS, ONO, ADAMOO wasz domek jest już do osiągnięcia w czwartek od 16-tej także jak chcecie przyjechać w czwartek to zapraszam Ten przejazd o 13-tej słabo widze biore alkomat będziemy się badać
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja juz pisalem XX stron wczesniej, ze polowa to zostanie w Kaletce w sobote. Watpie zeby wszystkim zeszly % do tej godziny. 0.5l schodzi dobrych parenascie godzin
Adi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 e tam ja moge przywiesc taki specyfik co sie go nie zapija, i na nastepny dzien nie ma po nim kaca ...krasi lica , nasza Łęcka Śliwowica! o tym mowa
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 właśnie czytam od niej etykietkę... BTW - jest wtorek, a ja nadal niepewny, czy jadę na zlot....
Rekomendowane odpowiedzi