Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 Assistance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ciekawy jestem czy ktos juz skorzystał

chyba nawet w tym temacie juz ktos pisal, że tak...

Opublikowano
Jakbyś napisał normalny temat wiadomości to byłoby mi łatwiej zgadnąć że to zgłoszenie do Assisatnce.A Twój temat brzmi : "Powiadomienie o Odpowiedzi - Spoty Krakowskie i GWA".Ja codziennie dostaje kilkadziesiąt maili i jak robie aktualizacje to lece po tematach , a nie zaglądam do każdego maila.

hugo sprawdz prosze jesio raz moje zgloszenia bo 3 razy juz wysylalem swoje dane na priva meila itp :) jak cos zrobie to jeszcze raz tylko napisz mi gdzie ci to wyslac i czy potrzebne ci to jeszcze raz moge nawet w poscie to napisac no problem dla :biggrin: mnie

Opublikowano
Jakbyś napisał normalny temat wiadomości to byłoby mi łatwiej zgadnąć że to zgłoszenie do Assisatnce.A Twój temat brzmi : "Powiadomienie o Odpowiedzi - Spoty Krakowskie i GWA".Ja codziennie dostaje kilkadziesiąt maili i jak robie aktualizacje to lece po tematach , a nie zaglądam do każdego maila.

hugo sprawdz prosze jesio raz moje zgloszenia bo 3 razy juz wysylalem swoje dane na priva meila itp :) jak cos zrobie to jeszcze raz tylko napisz mi gdzie ci to wyslac i czy potrzebne ci to jeszcze raz moge nawet w poscie to napisac no problem dla :biggrin: mnie

Przecież mam Twoje zgłoszenie i przy następnej aktualizacji znajdziesz się na liście

Opublikowano
ciekawy jestem czy ktos juz skorzystał ??

ja skorzystałem podczas DynoDay w Olsztynie jak szukałem hamowni pomogli mi wtedy Rav_ef oraz taktuś jeszcze raz wielkie dzięki dla was chłopaki :exclaim:

Opublikowano

Pisze sie na wszystko,mozecie na mnie liczyc,wkoncu trzeba sobie pomagac. :arrowr: :a4fan:

Opublikowano
ciekawy jestem czy ktos juz skorzystał

chyba nawet w tym temacie juz ktos pisal, że tak...

Nie iwem czy ktos pisał czy nie.

Ja skorzystałem w sobote. :a4fan:

Opublikowano

Do mnie tez ktos dzwonil w piatek ale ni wiem kto to byl :lol: nie przedstawil swojego nicku :twisted:

Opublikowano

W końcu dorosłem (stałem się posiadaczem :a4fan: ) i wstąpienia do A4 Assistance - zgłoszenie poszło :cool:

Opublikowano

Wysłałem dane :grin:

Opublikowano

Dane wysłane. Pozdrawiam wszystkich oraz czekam na liste :a4fan::grin:

Opublikowano

hej. wysłalem dane jakiś czas temu i nic, doszły w ogóle????

Opublikowano

hej. wysłalem dane jakiś czas temu i nic, doszły w ogóle????

doszły i juz jestes na liście A4 Assistance, musisz zmolestować naszego prezesa :cool:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...