pre_pl Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 ciekawy jestem czy ktos juz skorzystał chyba nawet w tym temacie juz ktos pisal, że tak...
podsi Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Jakbyś napisał normalny temat wiadomości to byłoby mi łatwiej zgadnąć że to zgłoszenie do Assisatnce.A Twój temat brzmi : "Powiadomienie o Odpowiedzi - Spoty Krakowskie i GWA".Ja codziennie dostaje kilkadziesiąt maili i jak robie aktualizacje to lece po tematach , a nie zaglądam do każdego maila. hugo sprawdz prosze jesio raz moje zgloszenia bo 3 razy juz wysylalem swoje dane na priva meila itp jak cos zrobie to jeszcze raz tylko napisz mi gdzie ci to wyslac i czy potrzebne ci to jeszcze raz moge nawet w poscie to napisac no problem dla :biggrin: mnie
Hugo Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Opublikowano 28 Marca 2007 Jakbyś napisał normalny temat wiadomości to byłoby mi łatwiej zgadnąć że to zgłoszenie do Assisatnce.A Twój temat brzmi : "Powiadomienie o Odpowiedzi - Spoty Krakowskie i GWA".Ja codziennie dostaje kilkadziesiąt maili i jak robie aktualizacje to lece po tematach , a nie zaglądam do każdego maila. hugo sprawdz prosze jesio raz moje zgloszenia bo 3 razy juz wysylalem swoje dane na priva meila itp jak cos zrobie to jeszcze raz tylko napisz mi gdzie ci to wyslac i czy potrzebne ci to jeszcze raz moge nawet w poscie to napisac no problem dla :biggrin: mnie Przecież mam Twoje zgłoszenie i przy następnej aktualizacji znajdziesz się na liście
alvaro Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 ciekawy jestem czy ktos juz skorzystał ?? ja skorzystałem podczas DynoDay w Olsztynie jak szukałem hamowni pomogli mi wtedy Rav_ef oraz taktuś jeszcze raz wielkie dzięki dla was chłopaki :exclaim:
trujson Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Pisze sie na wszystko,mozecie na mnie liczyc,wkoncu trzeba sobie pomagac. :arrowr:
mrog Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ciekawy jestem czy ktos juz skorzystał chyba nawet w tym temacie juz ktos pisal, że tak... Nie iwem czy ktos pisał czy nie. Ja skorzystałem w sobote.
Szewczenko7 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Do mnie tez ktos dzwonil w piatek ale ni wiem kto to byl nie przedstawil swojego nicku :twisted:
DieselPower Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Chlopaki gdzie i kiedy ta lista sie ujawni... Pozdrawiam
Tukan Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Tutaj jak tylko HUGO zrobi aktualizacje http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=8116
soolek Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 W końcu dorosłem (stałem się posiadaczem ) i wstąpienia do A4 Assistance - zgłoszenie poszło
kremi Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Wysłano dodano - popieram pomysł !!! :twisted:
michau Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 wysłane dane zgłoszeniowe... czekam... pozdrawiam michau
Pelex Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Dane wysłane. Pozdrawiam wszystkich oraz czekam na liste
krzyniek Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 hej. wysłalem dane jakiś czas temu i nic, doszły w ogóle????
Gość zdeniu Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 hej. wysłalem dane jakiś czas temu i nic, doszły w ogóle???? doszły i juz jestes na liście A4 Assistance, musisz zmolestować naszego prezesa
Rekomendowane odpowiedzi