czaki22 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 tak ! jest kosmos, jeszcze cos wymyslisz zeby tam wsadzic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Nowak jakos mam wrazenie, ze sa za masywne do busy b5... Moze na zywo inaczej wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ale mi cisnienie podniosłes Chyba wytre felgi z kurzu i gwint zdeme z półki ... W sumie chyba juz po zimie juz po zimie.... wypad do garazu montowac zawias i fele wymyslisz zeby tam wsadzic tak ... przerywacz bo mi dziwnie cyka ( tzn juz cyka dobrze ale ..... lekko metalicznie wiec go wymienie profilaktycznie ) dzis sprawdze numer tej czesci i dam ci znac Nowak jakos mam wrazenie, ze sa za masywne do busy b5... Moze na zywo inaczej wyglada na zywo wyglada lepiej ;p ps. zderzak tyl s4 jest kupiony od ciebie Nareszcie to auto zaczęło mi się naprawdę podobać, założyłeś porządny grill, normalne felgi i w jest miodzio, nareszcie się mam czym zachwycać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 dzisiaj cos podziebiony jestem. Ale w poniedziałek moze podziałam bo brzydko mi audiczka wygląda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Moim zdaniem jest mniut malina. Tylko je odnowic i pomalowac na chociaz jasny grafit-metalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Tutaj się przenieśli z tym grafitem, ma być tak, jak jest i koniec [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 12:34_________________________________________________Będziesz prostował rurki? Nieco śmiesznie wyglądają w tym zderzaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rash Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 bo pewnie lepiej by bylo gdybym w wieku 21 lat chodzil ubrany w garnitur.... a za dziewczyne mial "rudego grubasa z wąsem i piegami + pryszcze" wtedy by wszystkim pasowalo .... ale jak jest czapeczka z daszkiem to oczywiscie ktos juz musi napisac ze brakuje dresu to jest wlasnie polskie spoleczenstwo ... zyjace przesadami ze: jak czapeczka to dres jak przypakowany to glupi jak bmw to dres i wiesniak jak tdi to emeryt ..... Paweł szkoda gadania na takich ludzi Nie rozumiem - to forum o Audi, czy laskach właścicieli Audi? Po co te zdjęcia z panną? Podjarać się mamy, czy co? Bez sensu! Tego właśnie nie rozumiem na forach tematycznych. Po co - pytam się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja nie rozumiem w czym masz problem :gwizdanie: zadrosny czy co Kolega Nowak ma jedna z najwiekszych galerii na forum i jak narazie na bardzo sporą ilość uzytkowników na forum tobie jednemu sie to nie spodobało, że pokazał koleżanke która całkiem dobrze sie prezentuje w Audiczce na fotkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 rash ja staram sie zazwyczaj patrzec obiektywnie ... Generalnie nowaka sprawa kto/co stoi obok jego auta. Twoja sprawa w tym zadna... Nie pasuje : nie komentuj ... Moze to ty masz jakies problemy natury egzystencjalnej ? Moze i sie wcinam niepotrzebnie ale szczerze powiem ze jakos np ja sie ani dziewczyna nie jaram , ani w drugą strone... Pozatym nie wiem czy to "panna" nowaka ... Dziwny typ jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2208 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Kolego rash nie rozumiem dlaczego masz jakieś halo co do galerii zdjęć kolegi Nowaka, jak nie chcesz oglądać zdjęć to nie oglądaj, ale wydaje mi się że zdecydowanej większości się podobają i niech tak pozostanie tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 NOSB;) -dobrze powiedziane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 zobaczcie sobie ostatnie wiadomosci uzytkownika rash ma tylko 3 wiadomosci 1. Newbie ( jest z zielonej gory ) 2. w moim temacie ... widac kolego ze cos cie wyraznie boli do mojej osoby zapraszam wiec cie na SPOTy zielonogorskie ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Piękne auto piękna Kobieta na zdjęciach! Mi tam jakoś się cała galeria podoba! Po co ten problem rash Jestem czytelnikiem tego forum od dawna i poraz pierwszy spotykam się z takim problemem! Nie rozumiem - to forum o Audi, czy laskach właścicieli Audi? Po co te zdjęcia z panną? Podjarać się mamy, czy co?Bez sensu! Tego właśnie nie rozumiem na forach tematycznych. Po co - pytam się? Sądząc po twojej wypowiedzi stwierdzam że poprostu nie wiesz co napisać bo Cie ztkało jak zobaczyłeś auto Nowak_zg a chciałeś nabić sobie pare postów i napisałeś te brednie zamast Stary ekstra wóz! A właśnie Nowak ekstra fajnie wygląda Twoje Auto Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (...) a chciałeś nabić sobie pare postów (...)Tyle że w tym dziale wyłączone jest ich naliczanie Nowak_zg... furka niemal idealna i do tego przyjemnie "ofotografowana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Tyle że w tym dziale wyłączone jest ich naliczanie O cholera zupełnie zapomniałem no nic troche mnie poniosło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Prosze pisac na temat. Watki osobiste sa tu zupelnie zbedne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ostatnio wymienilem ori wachacze koncowki drazkow lemfordera drazki lemfordera lozyska amory + sprezyny h&r klocki itd itp.... a teraz w ciagu najblizszych dwoch tygodni audiczka dostanie nowa przekladnie kierownicza oraz nowe przeguby ( jeden leciutko juz puka ... to wymienie oba ;p ) przekladni kierowniczej regenerowanej jakos do siebie nie preferuje wiec wszystko bedzie nowe i ori jak zawsze ogolnie to juz bede miec caly nowiutki zawias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 nowa przekładnia... daj znać na PW jakie koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 kutfa ale ty w nią hajsu pakujesz, i na nic nie żałujesz no fele miażdżą ja bym twój wątek nazwał tak << niedościgniony >> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 kutfa ale ty w nią hajsu pakujesz, i na nic nie żałujesz no fele miażdżą ja bym twój wątek nazwał tak << niedościgniony >> po prostu uwazam ze jesli cos sie psuje to trzeba odrazu zrobic ( w sumie to nic sie nie psuje ... a jedynie zuzywaja mi sie czesci podczas eksploatacji ) pozatym na nic nie moge narzekac bo przeciez nie bede sie na nia "obrazac" za to ze sie zawieszenie wybilo lub posypaly sie drazki, przeguby, lozyska..... bo to po prostu czas i przebieg na nie wplywa oraz gleba + polskie drogi + duze kolo nowa przekładnia... daj znać na PW jakie koszty. poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi