Młody_drog Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 No fajnie, gratuluję! Ale te naklejki to troszkę przesadzone
boberek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 no małe modyfikacje nastapiły końcówki 2x63 mm zamiast 2x50 mm Środkowego sie pozbyłem dzwiek fajny nie ma dużej róznicy ale jest fajny pierdzący pogłos w okolicach 4 tys a tak koncówki wyglądaja pewnie z kwasa bede robił reszte wydechu zostawiam tylko ostatni wydech bo jest w super stanie wywalam kata i od poczatku robie tylko rure
alvaro Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Kox z brykietem, beja też piękna...
Reggi Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Po co? Przecie na tył i tak się nikt nie zmieści
GILI Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Bardzo ładnie wyszedł Ci ten Lupiak,ale jak widać przy BMW stare auto,to jest coś i przyznam,że MKI cabrio jeszcze bardziej mi się podobało. Co nie znaczy,ze ten niema smaku,po prostu stare VW czy BMW ocieka stylem [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 11:16_________________________________________________ Co się stało z tymi BBSami? Są może na sprzedaż?
MAJKI Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Piękny luponik Co tu wchodze to tak żeby żona nie widziała bo jest zakochana w tym aucie
boberek Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 Ragga z tyłu jest więcej miejsca niż w A4 spokojnie siadaja 2 osoby BBSy sprzedane Naklejki będą zamalowane bezbarwnym a odbudowy kupie i będą na zmiane
Wąski Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ragga z tyłu jest więcej miejsca niż w A4 spokojnie siadaja 2 osoby BBSy sprzedane Naklejki będą zamalowane bezbarwnym a odbudowy kupie i będą na zmiane gratulacje 1 miejsca
adrianus Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 za***iste te lusterka, to jakas folia gotowca takiego naklejales, czy jak?
adamooo Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 qźwa kiosk ruchu robisz na furze
Ans Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ej jaki zajebiaszczy lupiak jest świetnie kolego, bardzo pro , kuuuwa , ze tez nie mam odwagi jezdzic znow na glebie a powiedziałbyś mi gdzie idzie dostać takie naklejki ? Lapa bym sobie obkleił
Rekomendowane odpowiedzi