chudy30 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 panowie chcę się wybrać nad firlej do was na zlot z rodziną na parę aut z kumplami z grupy wag tylko potrzebujemy kontaktu do kogoś bo musimy mieć wynajęty domek bo dwóch z nas jedzie z małymi dziećmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 "Wszelkie zgłoszenia dotyczące noclegów kierujemy do Michała Siwka Tel. 504 841 663 jest osobą koordynującą zapisy oraz płatności za pobyt na terenie ośrodka. Do każdej rezerwacji wymagana będzie zaliczka w postaci 50% wpłaty na konto podane później drogą mailową ([email protected] )" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 oki dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadzJo Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Potrzebuję kogoś ogarniętego z Vagiem. PRIV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 dobra panowie do miłego spotkania na zlocie w Firlej ja już sobie rezerwację zrobiłem dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Poszukuje auta do slubu typu audi Q7, A6 jakies RSki. Bylby ktos zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scratchproof Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam. Wpada ktoś w niedzielę o 18 na spota pod stadionem ? Vaglublin organizuje spocik jak coś Rzucam luźne info. Miłego weekendu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1989irekmrozek Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ktoś się wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukkasz Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ktoś się wybiera Tak Ostatnio było ponad 20 audiczek także zapraszam o 18 na Arena Lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ooo dziś nie mogę ale następnym razem wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 ja tez postaram sie byc nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wie ktos moze gdzie w lublinie kupic zarniki hidowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Roluje ktoś błotniki albo może kogoś polecić z lubelskiego lub pożyczyć maszynkę? w miarę pilna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ktos cos w lubelskim na temat regeneracji odbłysnikow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arrcio Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Pilna potrzeba kogoś z kablem w Lublinie bo ze swoim nie moge sobie poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Co tam arrcio potrzeba?? Jakby co mam ori VCDS z najnowszymi softami EN i PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 cześć, znacie kogoś w lublinie zajmującego się silnikami tfsi? trzeba mi kogoś kto by - prawdopodobnie - wymienił uszczelki w silniku, bo troche olej gubi i jakby "poci" się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 znacie kogoś w lublinie zajmującego się silnikami tfsi? trzeba mi kogoś kto by - prawdopodobnie - wymienił uszczelki w silniku, bo troche olej gubi i jakby "poci" się... możesz zapytać w sawie na choinach. mieszkam obok to powiem że przerób mają solidny ale czy są dobrzy nie wiem, dużo rs i s robią więc myślę że tfsi też ogarną. wadą jest to że są bardzo drodzy(130 roboczogodzina). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 znacie kogoś w lublinie zajmującego się silnikami tfsi? trzeba mi kogoś kto by - prawdopodobnie - wymienił uszczelki w silniku, bo troche olej gubi i jakby "poci"się... znam goscia ale nie jest z lublina ale ma pojecie o grupie vag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 z Lublina dlatego ze miasto wieksze to moze sie ktos lepiej zna i tak bym jakby co, jechal z zamoscia, wiec jak ktos sprawdzony to moze byc i spod lublina, byle z nie np wroclaw bo juz troche daleko Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi