Awra Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 I to Ci się tak cały czas świeci jak podświetlenie klamek? Tak się zastanawiam czy np. w trasie w nocy to nie przeszkadza. Wiadomo, każdemu się nie dogodzi, dla mnie znowy byłoby najlepiej jakby to przy otwieraniu drzwi się włączało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej07 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 I to Ci się tak cały czas świeci jak podświetlenie klamek? Tak się zastanawiam czy np. w trasie w nocy to nie przeszkadza. Wiadomo, każdemu się nie dogodzi, dla mnie znowy byłoby najlepiej jakby to przy otwieraniu drzwi się włączało.Co za problem podłączyć pod lampki w drzwiach;) kolego kamelus_ wrzuć how to do;)Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Jak znajdę chwikę to porobie parę fotek listew i jak to wszystko jest zamocowane. Myślę, że w weekend powinno się udać. P.S. Muszę też porobić parę nowych fotek furki bo ostatnio jakoś mi się za wysoka wydawała i znów pokręciłem gwyntem w dół Teraz to nawet jak sam jadę to przycieram delikatnie na niektórych progach zwalniających - ale to taka choroba Obecnie mam już - 85mm od serii I pomyśleć, że zaczynałem od -20mm a Eibach sportline to miało być już max co się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dlatego jeszcze nie mam gwintaaaa Dawaj nowe foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Takie fajne auto to foty by się przydały nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian111 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 piękna fura:)mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Poniżej załączam wam fotki jak wykonałem moda z ambiente ala A6 C6. Pomysł takiego wykonania jest mojeo autorastwa i wydaje mi się, że jest możliwie najbardziej estetyczny jak to możliwe. Zależało mi, żeby wyglądało jak najbardziej fabrycznie i chyba uadało się osiągnąc ten efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz____ Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 oki widzę że dekory podciąłeś, a co to za biała listwa pod spodem?? Listwa led?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej07 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Świetnie to wygląda! Zdradź jakieś szczegóły dotyczące montażu i materiałów bo na forum chyba nie ma tutorialu(?) fakt nigdzie nic w temacie nie ma. Sprawa ogólnie jest prosta. Z materiałów listwy led na metry korytka do montażu led (a wlaściwie ich mleczna część), całość składamy do kupy i mocujemy do boczka, podłączamy pod oświetlenie klamek i wykonujemy rzeźbe w dekorach ( na wyczucie ). Tak się to w skrócie odbywa. Jak co pisz PW to Ci podpowiem szczegóły albo jakieś foto zrobie. oki widzę że dekory podciąłeś, a co to za biała listwa pod spodem?? Listwa led??Masz kolego wyżej;)Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ciekawe to macie Panie. Siemian był pionierem ambiente w B7 z tego co kojarzę tak jak mówisz ale też kolor podświetlenia miał inny. Jedno co by mi osobiście przeszkadzało to to, że podłączyłeś to pod podświetlenie klamki więc jarzy non stop w nocy, a ja nie lubię zbyt wielu rozpraszających świecidełek wewnątrz kiedy prowadzę. ; ) Wolałbym wpiąć się pod lampki ostrzegawcze w drzwiach i wtedy zapałałoby się po otwarciu drzwi ale też traciłoby na efekcie. Tak czy inaczej graty włożonej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 kolego pokłony za ten samochód, jest zrobiony tak ze smakiem, że aż dziw. Piękne A4! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pięknie wygląda ten Twój sedan! Mam nadzieję, że się kiedyś miniemy na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincent-1987 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Najładniejszy sedan na forum jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 I na OEM-owych felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxmo Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Klawa fura. za***ista fajera, felga, oświetlenie w środku. Też nad takim myślę. Może ktoś w warszawie się takiego czegoś podejmie bo ja nie mam cierpliwości GRATULUJE a teraz trochę Photoshopa i foto do kalendarza http://oi62.tinypic.com/1hxrte.jpg Edytowane 19 Października 2014 przez koxmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Zzzajebiscie wyglada na tym kole, siadlo tutaj pieknie, a z tym spasikiem i resztą fantów wyglada lux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mógłbyś pokazać z bliska, jak wyrezałeś uchwyt na telefon?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Mógłbyś pokazać z bliska, jak wyrezałeś uchwyt na telefon?? Proszę bardzo A i jeszcze jesienna fotka na koniec sezonu i po ostatnim kolejnym skręceniu gwinta Edytowane 21 Października 2014 przez kamelus_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) nitroo, dnia 21 Paź 2014 - 08:31, napisał: Mógłbyś pokazać z bliska, jak wyrezałeś uchwyt na telefon?? Proszę bardzo Dziękuję A gdzie go kupiłeś i pod jakie telefony pasuje? Dopasowałeś go do ori uchwytów? Edytowane 21 Października 2014 przez nitroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nitroo, dnia 21 Paź 2014 - 08:31, napisał: Mógłbyś pokazać z bliska, jak wyrezałeś uchwyt na telefon?? Proszę bardzo Dziękuję A gdzie go kupiłeś i pod jakie telefony pasuje? Dopasowałeś go do ori uchwytów? To uchwyt dedykowany dlo samsunga galaxy w tym stylu co w aukcji http://allegro.pl/dedykowany-uchwyt-samochodowy-samsung-galaxy-s5-i4637964366.html Rozebrałem jedno i drugie a potem poskręcalem do kupy jak mi pasowało i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi