T-żółw Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 faktycznie już nie allroad :shock: :razz: ładnie fele wyglądają :!: ile razy już je czysciłeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Hehe, od zalozenia ? To tak po zalozeniu, i dzisiaj bo auto mylem przed fotkami Mowilem ze nie jak allroad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ale zawiasu nie bede zmienial ( tak mysle ) :mrgreen: Wrzuć ze dwa worki ziemniaków do bagażnika i sam troche siądzie :mrgreen: Fajnie wygląda na tych felgach podoba mi się. Cały czas też się wacham czy by sie nieskusić na jakieś 17 ale podejżewam że jak minął by czas zachwytu wyglądem to wkurzałbym się na jakość prowadzenia po polskich drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ale zawiasu nie bede zmienial ( tak mysle ) :mrgreen: Wrzuć ze dwa worki ziemniaków do bagażnika i sam troche siądzie :mrgreen: Fajnie wygląda na tych felgach podoba mi się. Cały czas też się wacham czy by sie nieskusić na jakieś 17 ale podejżewam że jak minął by czas zachwytu wyglądem to wkurzałbym się na jakość prowadzenia po polskich drogach. i to bardzo szybko niestety.J wole komfort niz wyglad :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No , to fakt, ja juz bardzo uwazam na kazda dziurke, i staram sie nie wjezdzac tam gdzie nie musze :mrgreen: tak to juz bywa, ale wyglad .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Witam, tak prezentuje sie moja A4 po zamontowaniu gwintu KW (17" oettinger 235/45/17 Dunlop SP Sport 9000) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 sliczne.lekko obnizona a znacie jakis srodek dobry do czyszczenia alu??bo moje lekko sa juz przebarwione w niektorych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 I ile Cie wynioslo zawieszenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 900zl komplet KW inox-line, przejechaly wczesniej ok 10kkm w niemczech, prowadzi sie teraz jak po szynach, calkiem inny samochod, jedynie sprezyny sa troche zatwarde na nasze dziurawe drogi, ale mozna dopasowac inne, sama regulacja wysokosci trwa ze zdejmowaniem kol niecale 15min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Uruchomiłem swoje konakty i przyśpieszyłem kolejke o 5 dni Zrobiłem fotki na szybko pod garażem.Samochód brudny bo cały dzień lało.Jak się pogoda poprawi to go wypucuje i porobie lepsze fotki. Czekam na komentarze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Czekam na komentarze :mrgreen: No ja osobiście bym wziął jakąs felge z oryginałów choćby z S4 albo RS4 ale te wyglądają tyż fajnie. Ja ogólnie jestem miłośnikiem oryginału czyli jak auto audi to felga tez audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Miałem brać oryginalne od nowej S4 , ale trafiłem te w extra cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Miałem brać oryginalne od nowej S4 , ale trafiłem te w extra cenie Najpiękniejsza felga moim oczywiście zdaniem do A4 to jest ten wzór i jak bym sie decydował na 17`` to byłaby ta felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No ładne Hugo, ale widze ze A4 B5 i B6 maja podobne zawieszenie - bedziesz cos z tym robil ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łoles Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no to Pan Prezes sprawil sobie ładne fele mi sie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarule Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no dla mnie bomba ladne autko ladne fele wszystko ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łoles Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no dla mnie bomba ladne autko ladne fele wszystko ladne A4 to są ładne auta....ładne to mało powiedziane one są piekne :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No ładne Hugo, ale widze ze A4 B5 i B6 maja podobne zawieszenie - bedziesz cos z tym robil ?? No trzeba będzie obniżyć Ale i tak B6 na 18" stoi niżej niż B5 na 18" .Byłem pewien , że będzie wyżej stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No napewno, na 18 to wogole jak allroad, ale B6 jest wielka, i te felgi wygladaja jak 17 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark79 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Panie Dzieju, piękne cacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi