Flyer Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 poka Jak zrobie foty wnetrza to zobaczysz Wczoraj przyjechal wreszcie nowy felunek z S6 C6 W przeciagu miesiaca bedzie konwert body z S4 na S-line
boberek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 no to czekamy ciekawe jak lakier dobiorą
pre_pl Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 W przeciagu miesiaca bedzie konwert body z S4 na S-line w końcu
Flyer Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Przemas, widzialem ostatnio na allegro 18" DTM, ktorych kiedys szukales... Mam juz kompletna liste brakujacych gratow, niebawem zamawiam w ASO, pozniej lakiernik, no i montaz...
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 W przeciagu miesiaca bedzie konwert body z S4 na S-line w końcu Przemuś,a twój S-line kiedy sie pojawi na autku Michał,fela bardzo ładna
pre_pl Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Przemas[/b], widzialem ostatnio na allegro 18" DTM, ktorych kiedys szukales. niestety nie wiem czy je kupię.... [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 20:45_________________________________________________ Przemuś,a twój S-line kiedy sie pojawi na autku :mysli niedługo zacznę się pojawiać na spotach może, to i będę miał czas na tego typu pierdołki
GILI Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 19" Nie mogło być inaczej Jestem ciekawy jak wygląda komplecik na samochodzie :gwizdanie: Masz już niezłą galerię alu
Flyer Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 To moj 4-ty komplet Zrobie ladna sesje, jak skoncze wszelkie mody, czyli pewnie pod koniec kwietnia
rzeźnik. Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dzizas kozaki niezłe relingi zdjąć i dach na czarny mat
Flyer Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 malik wczoraj psztryknal mi szybka sesje wnetrza Wiecej fotek wrzuce pozniej.
pre_pl Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a dlaczego chciałeś opchnąć zydelki ? Przecież ok jest...
Flyer Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A jakos tak... lubie zmiany - a na powaznie - wolalbym pol-skore eslajnową, ale to tylko jakby ktos naprawde chcial sie zamienic. Inwestowac w to nie zamierzam.
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 19" na aucie. Jezdzi sie calkiem dobrze. W porownaniu do 18" 225/40 roznica w komforcie jest znikoma [naprawde]. Z planow - czekam tylko i wylacznie na tylnia dokladke s-line z ASO, jak juz przyjdzie [nastepny tydzien], to oddaje auto do lakiernika i wreszcie beda ladne zderzaki [w sensie koloru ] Reszta bajerow [czarny grill/kratki, przednia dokladka s-line, spoilerek s-line na klape, czarna listwa na tylni zderzak] juz czekaja Caly czas mam dylemat, czy malowac listwy drzwiowe S4, czy nie
letallec Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Caly czas mam dylemat, czy malowac listwy drzwiowe S4, czy nie IMO, maluj.
adamooo Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no ładnie felanie wyglądają przy czarnych felgach zostaw listwy w tym samym kolorze
Rekomendowane odpowiedzi