Rosemeyer Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 jedynie sluszne fele ;-) jak juz wszystko ogarniesz to autko bedize super wygladac. Listwy drzwiowe zostawiłbym czarne, zeby było jak w ory
truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Uwielbiam połączenie czarnej skóry i karbonowych listew Fele Jaka gleba??
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jaka gleba?? Gleba ori, 1BV. Dupka troche siadla, bo mialem kola zimowe w bagazniku.
truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jak juz dopadnę listwy do swojej (jeszcze nie mogę sie zdecydować, czy s-line, czy S4), to nie będę malował. Moim zdaniem na srebrnej super wyglądają nie malowane
Młody Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jak juz dopadnę listwy do swojej (jeszcze nie mogę sie zdecydować, czy s-line, czy S4), to nie będę malował. Moim zdaniem na srebrnej super wyglądają nie malowane Wiadomo że lepsze S4 Flyer dawaj listwy w kolor
Tomeks Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Michał,daj fotkę całego auta z nowymi felami ...i przyciemnij delikatnie szyby,fajnie się zgra
truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Też mi się bardziej podobają. Zastanawiam sie tylko czy nie wyjdzie zbyt duża kaszanka. Przód s-line, tył 1.8T + lotka s-line i do tego listwy S4
Młody Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Z planow - czekam tylko i wylacznie na tylnia dokladke s-line z ASO, jak juz przyjdzie [nastepny tydzien], :!: :!: Jak juz dopadnę listwy do swojej (jeszcze nie mogę sie zdecydować, czy s-line, czy S4), to nie będę malował. Moim zdaniem na srebrnej super wyglądają nie malowane No poprawiłeś wcześniej myślałeś że ma być od 1.8 T tył
truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jak juz dopadnę listwy do swojej (jeszcze nie mogę sie zdecydować, czy s-line, czy S4), to nie będę malował. Moim zdaniem na srebrnej super wyglądają nie malowane No poprawiłeś wcześniej myślałeś że ma być od 1.8 T tył Nie jarzę. Chodziło mi o dokładkę zderzaka z 1.8T i tu nic sie nie zmieniło. Nie podoba mi się tylny zderzak s-line Mój dylemat objawia sie tylko w listwach
boberek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 maluj listywy bez 2 zdań nie rób wsi
pre_pl Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ja tam wiem, że Michałek nie pomaluje tych listw i się jeno droczy z Wami Prawda Michałku ? Przyciemnienie szyb nie jest konieczne Michał, kółeczka wyglądają całkiem nieźle - zwolennikiem nie jestem już tego modelu, bo już wzór znowu oklepany. Ale przyznać muszę, że świetnie wyglądają 19tki... :gwizdanie: no nieźle brachu
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja tam wiem, że Michałek nie pomaluje tych listw i się jeno droczy z Wami Prawda Michałku ? :cwaniak1: Prawda Przyciemnienie szyb nie jest konieczne Michał, kółeczka wyglądają całkiem nieźle - zwolennikiem nie jestem już tego modelu, bo już wzór znowu oklepany. Ja wiem, czy oklepany... ciezko znalezc ori wzor nieoklepany *** Lepsze foty felg. Nie patrzec na lakier zderzakow
Piechol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 super to wygląda a myślałeś o maźnięciu lusterek? no i ten chrom z gryyla...
Rekomendowane odpowiedzi