Flyer Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 bo sobie przykleił na nawiewie dokladnie... przykleja sie przed nawiewem
QRi Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 I wychodzi na to, że przy biegach jest najrozsadniej Zastanawiam się jeszcze czy zamontowane w słupku zegary nie odbijają się. W bocznej szybie / odwracają uwagę
Flyer Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Qri, masz gdzies swoj filmik jak ruszasz od 0 ? Ile wazy Twoja padaczka ?
QRi Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Nie krecilem od zera bo ciężko było utrzymać kamerę Jak chcesz to w przyszłym tygodniu coś nagram Waży z audio ponad 1550
musti Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Fly to powiedz teraz +/- ile Cię ta zabawa kosztowała ?
Nosb Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 flya nie ma... Jedzie do domu Wszyscy czekaja w niepewnosci : doturla sie czy nie ?
T-żółw Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 a fleja nie zalał na trasę ropą czasem
Pucek Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 a fleja nie zalał na trasę ropą czasem to by było :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 23:50_________________________________________________albo drugi raz tankuje do pełna
Nosb Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Dobrze ze dieslowska koncowa nie wlezie do benzyniaka Autko wdg mnie bardzo przyjemnie pomyka jak zrobi sofcik do latania szybkiego jak znalazl Przy 140 2,5 tys rpm na 6 biegu (u mnie ponad 3 tys ) wiec w trase jak znalazl Przwiozlem micha 180 przez wies to nie mowil ale chyba sie bal troche
Reggi Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Przwiozlem micha 180 przez wies to nie mowil ale chyba sie bal troche :tongue4 Pewnie puścił cichego pierda ekscytacji
Reggi Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Mowisz ze ma tak ? Ja to nie wiem..żony cza by się było zapytac
adamooo Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 zawsze miał lekkie wgnioty na fotelu..zapewne często wali teraz będzie jeździł całą noc więc szybko się nie pojawi..
adamooo Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 własnie dzwonił..że zabrakło mu kasy na paliwo bo wszystko zostawił u Nosba
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Cwaniaczki... Juz jestesmy. Jeszcze musialem zrzucic Nosbowe graty w garazu firmowym i zabrac nowe kola. Pozniej pare sprintow z STI [dostalem baty ofcoz] i dojechalem Auto pomyka swietnie... generalnie nie szalelismy, bo nie wiem ile ma rozrzad w tym silniku itd. Pierwsze zaskoczenie: spalanie... od Nosba do Radomia 80-100 - 8,2l / od Radomia do Wawki stala predkosc 130-150 [+ kilka sprintow od swiatel] - 9,8l. Generalnie wrazenia super. Mam wrazenie, ze moja B6 schudla o 600kg. Skrzynia jest dluga i to w czuc, ale po sofcie powinno byc o niebo lepiej. Tak czy siak mam wrazenie, ze 2.5 mialo 100PS, a nie 200PS.
pet3r Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 nie zrobiłeś rozrządu za jednym zamachem? Nosb będzie musiał się gimnastykować drugi raz
boberek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 nie zrobiłeś rozrządu za jednym zamachem? Nosb będzie musiał się gimnastykować drugi raz ty no własnie ??? czemu odrazu tego nie zrobiłes ??
Rekomendowane odpowiedzi