Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Bo chce to zrobic z gwarancja tutaj na miejscu
boberek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 z gwarancją :polew: a to sie tak da ciekawe jak to jest w przypadku gdy sie pasek zerwie
adamooo Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Oniak Ci wymieni bez sciagania zderzaka
boberek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 mocy jest wystarczająco ale z czasem cos wsadze nie opłacalna jest modyfikacja tego slinika
moskal Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 mocy jest wystarczająco ale z czasem cos wsadze nie opłacalna jest modyfikacja tego slinika zerknij w mój podpis :naughty: :naughty: :naughty:
vdm Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Fly, dawaj jakieś fotki/filmy po swapie w dobrej rozdzielczości 2,7biT pod maską b6 musi ciekawie wyglądać
bajk Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Silnik wygląda profi - ładnie to Nosb ogarnąłeś. Jeździ też nie najgorzej Ogólnie
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 To kiedy montaz LPG? Nie bedzie... chyba, ze mi obetna pensje Nie mam zamiaru robic tym 40km dziennie do pracy, nie wiem, czy widzieliscie co sie dzis dzialo w centrum... masakra. Spalanie w trasie jest mega spoko 2l wiecej niz 2.5TDI.
hornet Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Spalanie w trasie jest mega spoko 2l wiecej niz 2.5TDI. Zmieni się to po programie Jak z zegarami już jakieś masz na celowniku ? Co z dowodem rejestracyjnym ?
kudalty66 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 To kiedy montaz LPG? Nie bedzie... chyba, ze mi obetna pensje Nie mam zamiaru robic tym 40km dziennie do pracy, nie wiem, czy widzieliscie co sie dzis dzialo w centrum... masakra. Spalanie w trasie jest mega spoko 2l wiecej niz 2.5TDI. fajnie że auto wreszcie lata, szkoda że nie udało nam sie spotkać żeby na żywo zobaczyc,.
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 fajnie że auto wreszcie lata, szkoda że nie udało nam sie spotkać żeby na żywo zobaczyc,. glupio mi strasznie... padl mi telefon nie mialem nigdzie indziej Twojego numeru Nosb jak zwykle nie zdarzyl z wiazka - ale obiecuje nadrobic. Jak bede lecial w okolice Radomia [pewnie niedlugo] to obowiazkowo sie odzywam
moskal Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Spalanie w trasie jest mega spoko 2l wiecej niz 2.5TDI. to auto jest przygotowywane do jeżdzenie po trasach ?? ty patrz jakie jest przy upalaniu , chociaż całe życie dizlami sie bujałeś , pewnie bedziesz jeździł ja PIXI u Kaliego. Cielismy w DIRT-a a on zmienial biegi w zakresie 2100-2400rpm :kox:
moskal Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Spalanie w trasie jest mega spoko 2l wiecej niz 2.5TDI. to auto jest przygotowywane do jeżdzenie po trasach ?? ty patrz jakie jest przy upalaniu , chociaż całe życie dizlami sie bujałeś , pewnie bedziesz jeździł ja PIXI u Kaliego. Cielismy w DIRT-a a on zmienial biegi w zakresie 2100-2400rpm :kox: nie pier**l bo teraz kreci diesla na czerwone taaa , bo od niego ma licznik , a tam czerwone przy 4000rpm :polew: :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 No fajnie to wyglada jak sie dokreca do 6000+ Przyzwyczajenie z diesla jest, bo tak patrze na ten obrotomierz, juz bym chetnie zmienil bieg, a to jeszcze jedzie Licznik od PB bedzie na dniach. Dzis [zamiast k*rwa wczoraj] dojechal do Nosba.
Flyer Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Na razie od zwyklego PB. Jak znajde od S4 B6, to beda od eS...
moskal Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 No fajnie to wyglada jak sie dokreca do 6000+ witaj w naszej krainie :naughty: :naughty:
QRi Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 flyer dasz rade teraz na 3 od 50 do 200 przyspieszyc bez zmiany biegu?
Rekomendowane odpowiedzi