slepy Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 no ja tez szukam opcji w Polsce,ale wszyscy za granice :gwizdanie:
slepy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Na działkę sadzić drzewka drzewka już zasadzone
GreGoriO Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 rodos osobiście nie byłem, ale jest to bardzo ładna wyspa z pięknym portem, z bardzo ładnym "zabudowaniem" ma swój klimat taki "grecki", każdy kto tam był nie żałował, jeszcze jej nie zwiedziłem (bardzo daleko od aten) no i musisz wiedzieć, że jeżeli nastawiasz się na piękne piaszczyste plaże to jest ich mało w gr bardziej zależy mi na wietrze. na rodos sa rewelacyjne warunki do kita jak KITE to TARIFA... MEKKA surferów na COSTA DE LA LUZ polecam a ja wybieram się w końcu do Polski...daaaawno tam nie byłem... ps. dokładnie to wybieram się do SŁONECZNEJ KALIFORNII.... SKL
marcikwiat Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Za parę godzin wybywam z rodzinką do Władysławowa. Właśnie... jak lepiej jechać z Łodzi? Zawsze jeździłem przez Włocławek, Toruń... ale ktoś mi powiedział, że dużo mijanek jest i objazdów przez tę trasę. Nadkładając ok. 60 km można A2 polecieć do Konina, przez Inowrocław do Bydgoszczy i dalej na 3miasto. Ale czy jest sens nadkładać te km??? Może ktoś leciał nie dawno jedną albo drugą trasą?
Tedi35 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 rodos osobiście nie byłem, ale jest to bardzo ładna wyspa z pięknym portem, z bardzo ładnym "zabudowaniem" ma swój klimat taki "grecki", każdy kto tam był nie żałował, jeszcze jej nie zwiedziłem (bardzo daleko od aten) no i musisz wiedzieć, że jeżeli nastawiasz się na piękne piaszczyste plaże to jest ich mało w gr bardziej zależy mi na wietrze. na rodos sa rewelacyjne warunki do kita jak KITE to TARIFA... MEKKA surferów na COSTA DE LA LUZ polecam a ja wybieram się w końcu do Polski...daaaawno tam nie byłem... ps. dokładnie to wybieram się do SŁONECZNEJ KALIFORNII.... SKL Kolego a gdzie sie na Costa obracasz? Ja byłem na szkoleniu w Maladze 6 miesięcy (to był raj)
Milczar Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja ze znajomymi, podobnie jak w zeszłym roku, mam już zarezerwowany domek w Rowach 21-29 sierpień W zeszłym roku pogoda była świetna bo przez cały tydzień po 30*C ciekawe jak będzie w tym roku.
musti Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Władysławowo jak co roku 6-15 sierpień
GreGoriO Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Kolego a gdzie sie na Costa obracasz? Ja byłem na szkoleniu w Maladze 6 miesięcy (to był raj) OD 6 lat w połowie drogi.... MALAGA-GIBRALTAR poza ostatnią zimą mamy tutaj raj, to prawda... żeby tylko praca była to wróci i humor hiszpanom...
rotter Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 no to ja skromnie powiem, a raczej napisze że od 4 lat do Wiednia śmigam, cudów nie ma ale ludzie tak ja na forum sympatyczni i naprawdę jest fajnie :>
jacko998 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 A ja w tym roku wybieram się na Chorwację, oczywiście swoją A4. Jedziemy na pięć samochodów, będzie nieźle. W ubiegłym roku śmignąłem na KRYM, oczywiście też samochodzikiem.
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja 24 lipca wyjezdzam z rodzinka do Chorwacji. Pierwszy raz i to z dzieckiem 2 letnim. Troche boje sie podrozy (1300km) w jedna strone. Macie moze jakies doswiadczenia, sugestie zwiazane z takim wypadek do Chorwacji?
Nowak_zg Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Wojtek_A4 pytaj topora on byl rok temu autem w chorwacji
Madas Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 pisząc daty uważajcie na kretów - złodziei [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 14:19_________________________________________________jakby nie było to jest forum ogólne :gwizdanie:
augustA4 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja 24 lipca wyjezdzam z rodzinka do Chorwacji. Pierwszy raz i to z dzieckiem 2 letnim. Troche boje sie podrozy (1300km) w jedna strone. Macie moze jakies doswiadczenia, sugestie zwiazane z takim wypadek do Chorwacji? Jest wątek na forum o wyjeździe do Chorwacji. Przeczytaj na pewno sie przyda
damian_qbass Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ja co roku pod koniec lipca jeżdzę do Władysławowa, w jakiś weekend odwiedzę także Koszalin oraz Mielno, polecam także miejscowość Głęboczek niedaleko Brodnicy
valdi80 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja za tydzień ze znajomymi w okolice Kotliny Kłodzkiej, no i oczywiście Praga w ramach jednodniowej wycieczki musi być A w sierpniu lub we wrześniu jeszcze Kraków, bo dawno nie byłem
PINIOWROCLAW Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Siemka w marcu bylem dwa tygodnie w Egipcie i jestem bardzo zadowolony,trafilem na zajefajny hotel z centrum nurkowym.W hotelu byla dyskoteka do tego opcja all inclusive(dostepna przez cala dobe,oczywiscie pisze o gorzalce i browarku).Co jest zadkoscia,zazwyczaj alkohole podawane sa do godziny 24 lub 2.W pokoju wanna z jacuzi+prysznic.Sejf byl na wyposazeniu pokoju oraz mini lodowka napelniana co dziennie.Wszystko bylo wliczone w cene.Naprawde jedne z najlepszych wakacji,a musze przyznac ze zwiedzilem troszeczke swiata. We wrzesniu jade znow na dwa tygodnie i padlo na Egipt.Polecam Ewentualnie wiecej info moge podac na priv. Pozdrawiam
jarko Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Był ktoś z Was w Hajduszoboszlo :?: Jakieś opinie, wskazówki :?:
Rekomendowane odpowiedzi