angela Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nosb mnie to chyba nikt nie przebije...... Ciagle mi cos nie pasowalo.....a jak wiadomo inne byly w planach....ale ze nie bardzo mi sie widzialy-to zostaly sprzedane I takim oto sposobem sa te.... Mysle ze troche pojezdza.....Dosc juz kombinowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Angela z Twojego kombinowania wyszło cudeńko. Ja uwielbiam te fele ale w rozmiarze 18" ale i tak jest bosko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Angela z Twojego kombinowania wyszło cudeńko. Ja uwielbiam te fele ale w rozmiarze 18" ale i tak jest bosko!! hehe......narazie sa 17......a jak mi sie odwidzi, to kto wie moze kiedys 18 A tak na powaznie......to nareszcie mi sie podoba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 fajny, fajny nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 felgi b. ladne nawet w 17" :oklaski: Czujesz roznice w jezdzie na lzejszych kołach? Ile taki komplecik kosztował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Brawo ..co prawda lepiej mi sie podobaly na Mam'ach ale teraz tez jest ładnie ..sam bede szukał takich fel za jakis czas ale w dwuch rozmiarach Jeszcze czarne szybki i bedzie po całosci :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 no, no, no... nowe kółeczka są piękne!! bardzo ładnie się prezentują z tym kolorkiem gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flaku4 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Pogratulować wyboru :oklaski:felgi bardzo ładne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Czujesz roznice w jezdzie na lzejszych kołach? Ile taki komplecik kosztował? hehe..... i to jaka roznice ......moje auto nigdy wczesniej tak nie smigalo...... dodajac do tego nowe sprzeglo i dwumas...to wogole jest ekstra A fele kupilam naprawde tanio...... Byly bez dekielkow ale zaden problem je dokupic plus oponki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 angela: to teraz czas na rogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jeszcze czarne szybki i bedzie po całosci :> Czarne szybki beda tylko musze poczekac na przyplyw gotowki..... Bo narazie wszycho poszlo na nowe sprzeglo, dwumas juz nie wspomne o wahaczach ktore dopiero wymienialam [br]Dopisany: 20 Sierpień 2007, 13:09 _________________________________________________ angela: to teraz czas na rogala no pewnie ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 moje auto nigdy wczesniej tak nie smigalo..... załóz seryjne 195/65 to komfortu i osiagów nie poznasz No ale wygląd kibel bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w00 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Bardzo ladne :oklaski: Wypaśna fela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żeberko Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 śliczna bryczka :oklaski: podoba mi sie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ŚLICZNE :th: co bede się rozpisywał autko piękne masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropico Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 :oklaski: bardzo ładne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luQas Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wow Kolejna Fajna A4 na Fajnej Feli Dobry Wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Angela z Twojego kombinowania wyszło cudeńko. Ja uwielbiam te fele ale w rozmiarze 18" ale i tak jest bosko!! hehe......narazie sa 17......a jak mi sie odwidzi, to kto wie moze kiedys 18 A tak na powaznie......to nareszcie mi sie podoba.... Jak Będziesz miała ochotę to zawsze możesz przeskoczyć na 18'' w każdej chwili :> Auto na tych felgach ma wygląd i klase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ps. We wtorek poprosze malika to moze cyknie kilka fajnych fotek.....to wrzuce jakies ladniejsze..... No właśnie, coś chyba zapomniałaś a ja nie zauważyłem, że uaktualniłaś wątek. Spokz, na zlocie zrobimy sesje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ps. We wtorek poprosze malika to moze cyknie kilka fajnych fotek.....to wrzuce jakies ladniejsze..... No właśnie, coś chyba zapomniałaś a ja nie zauważyłem, że uaktualniłaś wątek. Spokz, na zlocie zrobimy sesje Malik nie zapomnialam...poprostu nie chcialam Ci juz wczoraj glowy zawracac......i pomyslalam o sesji na zlocie......i jak widac Ty tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi