adamooo Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 widzę że Piotrek nie mogłeś już wytrzymać z skn i zrobiłeś bardziej grubo niż mówiłeś no ładnie wyszło..ciekawy jestem po strojeniu ile wyjdzie obstawiam :gwizdanie:
cantona Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Adamooo Ci profesorzy z skn do dziś nie oddzwonili, choć się zarzekali. Przynajmniej zszedłem na dobrą drogę
jozek726 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 wrzuce jeszcze fotki na prosbe Piotrka po `malym` pucowaniu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us najpiękniejsze auto jakie widziałęm wielki podziw za moc i za prace którą w niego włożyłeś szacun stary
Buba Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 mnie tylko zastanawia co sie stalo z rameczkami klubowymi
michu93 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 mnie tylko zastanawia co sie stalo z rameczkami klubowymi nie wytrzymały ciśnienia
kokos Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 A kiedy strojenie tego potwora Piotrek wlasnie siedzi na rynku we Wrocku i pije browarka a auto na podnosniku czeka na jutrzejsze strojenie
ppaziuu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 gdzie bedzie strojone .. dynosoft .. .. ?? .. z checia przyjade popatrzec jak chodzi to cacko .. .. miażdzy wszelkie konstrukcje jak dla mnie ;d
cantona Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 jest strojone nie dyno co? tylko w najlepszej hamowni w tym układzie planetarnym czyli Dr Bobik i Mr Patryk w Jetronik [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 23:03_________________________________________________ mnie tylko zastanawia co sie stalo z rameczkami klubowymi nie wytrzymały ciśnienia Co moge jeszcze dodać nity lepiej trzymają
boberek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 juz zrobione pozdrów Bobika od Boberka
letallec Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 A kiedy strojenie tego potwora pije browarka bezalkoholowego oczywiscie
ppaziuu Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 pokaż jak wyszło po strojeniu autko
PIXI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Piotrek .... coś się stało że wątek tak ucichł Czyżby z racji upałów nie ogarneli roboty
Rekomendowane odpowiedzi