nowekbdg Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Ponawiam pytanie ma ktoś schemat instalacji spryskiwaczy? Problem polega na tym ze po zmianie na depo spryski umarły
Dadok34b Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Ponawiam pytanie ma ktoś schemat instalacji spryskiwaczy? Problem polega na tym ze po zmianie na depo spryski umarły lampy dobrze podpięte , problem na tym że one mają pryskać przy włączonych światłach
nowekbdg Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 wogole nie pryskaja.... lampy dzialaja silniczki tez tylko brak spryskow jak daje zasilanie na same spryski to dzialaja czyli pompke wykluczam moze posiada ktos takowy schemat podlaczenia
szkodnik1 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 mam pytanko odnośnie regulacji świateł! a mianowicie które kable z którymi podłączyć??? Do tej pory zrobiłem wszystko tak jak w 1 poście i ok. tylko nie mam podłączonych regulacji. Może ktoś zapodać jakiś szybki opisik :decayed:
sbenios Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 To są tylko 3 kable, wiec możesz poświecić 5 min na próby, to tylko parę kombinacji jest...
siara Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Na pierwszej stronie w tabelce na samym dole jest "punkt" 5,6,7 (nr pinu w kostce + kolor w starej instalacji)
szkodnik1 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no dobra pomęczę się po prostu potrzebowałem mobilizacji
Jaco90 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Witam W swojej audicy przedliftowej obecnie mam lampy chyba Bosch'a , ponieważ wchodzą tam żarówki h7 h7 H1. Chciałbym wrzucić coś nowego ale bez rzeźbienia. By wpakowaćpolifty trzeba rzeźbić , ponieważ są zespolone. A czy są jakieś lampy , w których nie będzie trzeba rzeźbić? Zastanawiają mnie te: LAMPY REFLEKTORY AUDI A4 B5 94-98 TUNING RINGI FK (3467384312) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Piszę że cena dotyczy 2 lamp oraz 2 kierunkowskazów czyżby były osobno?
pandamix Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 i nigdzie ich nie dostaniesz osobno jak by Ci się wyłamały,bo ori nie pasują a druga sprawa nie rób z audi bmw i to jeszcze po chińsku,wiertarka brzeszczot i tnij,nasze auta nie są nowe wiec czego tu się bać
Trzesio Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 juz lepiej wklej te Lampy Audi A4 B5 Chrom Xenon Look S4 H7 soczewki (3451331028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
siara Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Rżnij pan Ja też obawiałem się cięcia błotnika ale poszło bez problemu, nawet bez użycia wiertarki, Najważniejsza jest odpowiednia pomoc
tomii11 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 silniczki regulacji pasuja tez z Fiata Doblo sprawdziłem u siebie moze komus sie przyda
pioteros Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Kup soczewki depo oddzielne takie jakie były w s4 z 98roku, wtyczki wszystko pasuje bez cięcia
Kwinto69 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 wymiana lamp to sama klasa bomba w sobie zwłaszcza na polift
Mario82A4 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Niestety po stłuczce na parkingu jestem zmuszony zmienić lampy i mam teraz dylemat co wybrać , zespolone czy dzielone ? Zespolone ładniejsze ale jest sporo rezania , cięcie błotników , przerabianie wiązki i wtyczek , wychodzi że silniczki też do zmiany, no i ciekawe jak sie uda spasować zespolone lampy z całością , dzielone łatwiej spasować i pasują idealnie bez żadnych przeróbek , teraz miałem czarne ringi Depo i po 4 latach byłem zadowolony , co prawda ringi odłączyłem bo jakoś nie pasowały do 0000 ale po za tym lampy bardzo dobrej jakości . A jeszcze jedno pytanie , zmieszczą sie moje stare przetwornice w miejsce przetwornic w zespolonych valeo czy tam wejdą tylko przetwornice slim , w moich starych lampach depo było miejsce na przetwornice z tyłu lamp w dekielku i jest to bardzo wygodne bo nie trzeba kombinować gdzie zamontować przetwornice .
Gwerty Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 w zespolonych lampach miejsce na przetwornice jest od dołu. ori przetwornice typu d2s przykręca się na 6 wkrętów. ale można wsadzić tam tez różne. i ogarnąć kable od dołu żeby po otwarciu maski nie było widać żadnych kabli.
Rekomendowane odpowiedzi