Wajsik86 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Rota robi jeszcze fajne felgi moze tam znajdziesz cos dla siebie,wzory podobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A Bbs ck FELGI ALUMINIOWE BBS CK VW AUDI SEAT 8,5Jx19 5x112 (3876134065) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Rota robi jeszcze fajne felgi moze tam znajdziesz cos dla siebie,wzory podobne... rota robi jeden fajny wzór : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A Bbs ck FELGI ALUMINIOWE BBS CK VW AUDI SEAT 8,5Jx19 5x112 (3876134065) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Za 6tyś można powoli trochę dokładając mieć vossena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 a jakbys zalozyl o 1" wezsze felgi na przod to nic to nie pomoze? Wydaje mi sie, ze naped nie bedzie sprawial problemow, ludzie w USA lataja i nie narzekaja (mowie o B6, nie wiem jak B5, ale pewnie mozna poczytac o tym temacie). tak, czy siak... mi ta felga w bialym kolorze nie widzi sie u Ciebie, na wizualce srednio to wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papols4 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jak dla mnie to pomylka z tym kolem. To co bylo kosi nowa felge po calej linii.... Nie wiem czemu tak bardzo chcesz cos zmieniac... z doswiadczenia wiem ze potem kroki sa tylko w zlum kierunku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 a jakbys zalozyl o 1" wezsze felgi na przod to nic to nie pomoze? Wydaje mi sie, ze naped nie bedzie sprawial problemow, ludzie w USA lataja i nie narzekaja (mowie o B6, nie wiem jak B5, ale pewnie mozna poczytac o tym temacie). tak, czy siak... mi ta felga w bialym kolorze nie widzi sie u Ciebie, na wizualce srednio to wygladalo Nic by nie zmieniło bo budowa felgi była taka a nie inna Temat Japan Racing wyczerpany, felg już nie ma Jutro kolejna przymiarka tym razem coś, czego w PL chyba nikt na Audi nie miał... ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ---------- Jak dla mnie to pomylka z tym kolem. To co bylo kosi nowa felge po calej linii.... Nie wiem czemu tak bardzo chcesz cos zmieniac... z doswiadczenia wiem ze potem kroki sa tylko w zlum kierunku... Sporteci poszły za dwa razy więcej niż za nie dałem więc głupi bym był jakbym nie sprzedał, poza tym nie można jeździć cały czas na tych samych felgach, człowiek też nie chodzi cały czas w tych samych butach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 a jakbys zalozyl o 1" wezsze felgi na przod to nic to nie pomoze? Wydaje mi sie, ze naped nie bedzie sprawial problemow, ludzie w USA lataja i nie narzekaja (mowie o B6, nie wiem jak B5, ale pewnie mozna poczytac o tym temacie). tak, czy siak... mi ta felga w bialym kolorze nie widzi sie u Ciebie, na wizualce srednio to wygladalo musiałby tak dobrac parametry opon zeby obwód kół był taki sam , wtedy naped nie swiruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 nie parametry tylko dać takie same opony na obydwu osiach, przy 1 calu różnicy można śmiało jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0p5 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 2x 19x9,5 2x19x8,5 jakie opony na to, zeby gralo z napedami? szkoda, ze nie udalo sie upchac... przy okazji dobrze wiedziec to byly 19 czy 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 2x 19x9,5 2x19x8,5 jakie opony na to, zeby gralo z napedami?szkoda, ze nie udalo sie upchac... przy okazji dobrze wiedziec to byly 19 czy 18? Ogólnie różnica nie może być większa jak 3% licząc po obwodzie... To były 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 2x 19x9,5 2x19x8,5 jakie opony na to, zeby gralo z napedami?szkoda, ze nie udalo sie upchac... przy okazji dobrze wiedziec to byly 19 czy 18? Takie same opony na rozne szerokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 przy 1 calu różnicy można śmiało jeździć eee, to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 CH nie, szalu nie zrobia, nawet jak pomalujesz w wsciekly roz, a napompowanie blotnikow odpada? Na przód to bym błotniki z rsa potrzebował... tematu nie ma, felgi właśnie zabrać kurier i chwała Bogu, bo ciulowe były ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- A Bbs ck FELGI ALUMINIOWE BBS CK VW AUDI SEAT 8,5Jx19 5x112 (3876134065) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Za 6tyś można powoli trochę dokładając mieć vossena takie same w idealnym stanie z gumami za 3 k oddałem w graficie byłyby miód dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Koło na sezon... Felga z Tuarega 9Jx19 5x130, dystanse zmieniający rozstaw - Dystom 5x112->5x130, opona 4x Falken FK 452 215/35/19... Zostało kupić dwie nowe opony, delikatnie przetoczyć przednie dystanse żeby o zacisk nie haczyły, wszystko jeszcze podpicować, wyważyć i można zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Sory gracek ale spodziewalem sie po Tobie lepszego koła sporteci sie duzo lepiej prezentowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Sory gracek ale spodziewalem sie po Tobie lepszego koła sporteci sie duzo lepiej prezentowały +1 Nie ma tego wow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dokładnie, w porównaniu z sportecami to opcja niestety dużo gorsza:thumbdown: Te koło teraz ma się nijak do klatki i kubłów, jeśli miałbyś wnętrze seryjne to nawet nawet, niestety teraz to jest taki misz masz:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dokładnie, w porównaniu z sportecami to opcja niestety dużo gorsza:thumbdown: Te koło teraz ma się nijak do klatki i kubłów, jeśli miałbyś wnętrze seryjne to nawet nawet, niestety teraz to jest taki misz masz:whistling: Dokladnie do A4 zwyklej na glebie pasuja ale nie do takiej esy jak Ty masz takie za spokojne sa tu bym widział jakies z rantem albo z wklęśniete z głębia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 jak dla mnie felga kosa ale nie pasując do twojego autka zgodzę się z kolegami wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi