wiesiek3d Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 No to wyśpij się chłopie Szczęśliwej
badboy Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dobry wieczer chopy Seves jak tam b7 ? czy jak narazie masz opcję góral ?
gooralos Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Angry jak masz znajomości w Magro to na pewno nie raz uderzę do Ciebie Może byś załatwił jakąś mini zniżkę http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164085.0 u nas w magro to zakute pały żadnych rabatów [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________Robert tacie spodobała się ta B6 z drugiego linka ale jak wysłał mi kolo zdjęcia to wydaje mi się że ona ma większy przebieg no i była 3 razy malowana do tego po wymianie pompowtrysków i wałka wg.jego opisu ma 220tyś i ma 3 właściciela szukam dalej[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165744.0 - ta jest piękna slina niestety sprzedana w takim razie życzę znalezienia perełki z allegrowym przebiegiem tam na pewno nikt się szczerością nie wykaże
A-rek Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 z rana Angry jak masz znajomości w Magro to na pewno nie raz uderzę do Ciebie Może byś załatwił jakąś mini zniżkę http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164085.0 ja tez sciagam ori czesci prosto z niemcowni z fajnym rabatem ale czas oczekiwania to jakies 2 tyg, a czasami cos potrzeba na juz jeszcze 2 dni i wolne
Gość angry Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 :hi: męczy mnie te szukanie auta wszystkie na allegro to szmelc muszę ojca namówić na benzynkę
ROBERT Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 po robocie :hi: męczy mnie te szukanie auta wszystkie na allegro to szmelc muszę ojca namówić na benzynkę Ja szukałem mojej kilka miesięcy , też czasami już wątpiłem
decks88 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 H4mm3R bedziesz na nastepnym spocie?
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 H4mm3R bedziesz na nastepnym spocie? Powinienem być a Co?
diman Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 masz kabel do B7? ja mam i moze sie do was tym razem wybiore wiec go ze soba zabiore razem z lapkiem
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 masz kabel do B7? Mam [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:55_________________________________________________ masz kabel do B7? ja mam i moze sie do was tym razem wybiore wiec go ze soba zabiore razem z lapkiem Do nas na spota się z 0,7 przyjeżdża a nie z kablem Wywaliłeś już wałki?
decks88 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 chcialem sprobowas ustawic zegar radiowy wyczytalem ze vagiem mozna to zrobic denerwuje mnie ze mi sie to stracilo
diman Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 masz kabel do B7? Mam [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:55_________________________________________________ masz kabel do B7? ja mam i moze sie do was tym razem wybiore wiec go ze soba zabiore razem z lapkiem Wywaliłeś już wałki? nie no jeszcze nie bede to robil przy okazji rozrzadu a mam jescze do konca ale jak bede to robil to napewno sie jeszcze z toba skontaktuje zeby sie dogadac co do roboty i czesci ktorych ty użyłeś [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:58_________________________________________________ chcialem sprobowas ustawic zegar radiowy wyczytalem ze vagiem mozna to zrobic denerwuje mnie ze mi sie to stracilo jak ustawic rozwin problem bo nie kumam :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 masz kabel do B7? Mam [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:55_________________________________________________ masz kabel do B7? ja mam i moze sie do was tym razem wybiore wiec go ze soba zabiore razem z lapkiem Wywaliłeś już wałki? nie no jeszcze nie bede to robil przy okazji rozrzadu a mam jescze do konca ale jak bede to robil to napewno sie jeszcze z toba skontaktuje zeby sie dogadac co do roboty i czesci ktorych ty użyłeś [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:58_________________________________________________ chcialem sprobowas ustawic zegar radiowy wyczytalem ze vagiem mozna to zrobic denerwuje mnie ze mi sie to stracilo jak ustawic rozwin problem bo nie kumam :gwizdanie: chodzi o ta antenke kolo godziny, zegar sie ustawia automatycznie wtedy mi ta antenka zniknela doczytalem sie ze vagiem mozna probowac
Rekomendowane odpowiedzi