Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Siemanko Dzięki za pomoc techniczną podepne autko do czyjegoś vaga i będę miał pewnie jasnosc .
ROBERT Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Siemanko Dzięki za pomoc techniczną podepne autko do czyjegoś vaga i będę miał pewnie jasnosc . Dokładnie tak zrób ale na 99.9% i tak ten czujnik masz do wymiany W "Magro" 120 pln + 6 pln oring (chyba że masz tam jakieś zniżki-ktoś od Was z SJZ pisał że ma dojście do "Magro" ) Sprawdź jeszcze wtyczkę jak Ci pisałem wcześniej bo może zaśniedziała (i to właśnie te 0.1%)
Wilma Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiecie co Panowie... te statystyki mnie przerażają... czytam sobie na WP "Wg różnych prognoz tegoroczna sprzedaż piwa spadnie o 3-5 proc. w stosunku do roku ubiegłego, do 30 mln hl." To by oznaczało, że rocznie wypijamy około 3 200 000 000 litrów piwa...Liczba osób dorosłych (no tak od 15 lat w górę, bo tak się zaczyna pić w naszym kraju...nie licząc jeszcze młodszych), to około 32 000 000osób...A to wszystko oznacza, że... Średnio na 1 osobę dorosłą przypada około 100 litrów piwa rocznie...Czyli około 0,27 litra dziennie... czyli każdy ponad szklankę dziennie... A jakby tak odjąć abstynentów...tych, którzy nie lubią piwa...wszystkich innych niepijących i wziąć pod uwagę, że to głównie mężczyźni piją piwo, to powiem Wam, że to jest masakra... A jakby tak jeszcze doliczyć inne alkohole... Toż to kraj pijoczków!
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Siemanko Dzięki za pomoc techniczną podepne autko do czyjegoś vaga i będę miał pewnie jasnosc . Dokładnie tak zrób ale na 99.9% i tak ten czujnik masz do wymiany W "Magro" 120 pln + 6 pln oring (chyba że masz tam jakieś zniżki-ktoś od Was z SJZ pisał że ma dojście do "Magro" ) Sprawdź jeszcze wtyczkę jak Ci pisałem wcześniej bo może zaśniedziała (i to właśnie te 0.1%) Zobaczę za ile pójdzie ten czujnik, mam tam znajomków . Sprawdze też wtyk. Dzięki
Gość angry Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 dzieńdoberek [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 11:18_________________________________________________ Wiecie co Panowie... te statystyki mnie przerażają... czytam sobie na WP "Wg różnych prognoz tegoroczna sprzedaż piwa spadnie o 3-5 proc. w stosunku do roku ubiegłego, do 30 mln hl." To by oznaczało, że rocznie wypijamy około 3 200 000 000 litrów piwa...Liczba osób dorosłych (no tak od 15 lat w górę, bo tak się zaczyna pić w naszym kraju...nie licząc jeszcze młodszych), to około 32 000 000...A to wszystko oznacza, że... Średnio na 1 osobę dorosłą przypada około 100 litrów piwa rocznie...Czyli około 0,27 litra dziennie... czyli każdy ponad szklankę dziennie... A jakby tak odjąć abstynentów...tych, którzy nie lubią piwa...wszystkich innych niepijących i wziąć pod uwagę, że to głównie mężczyźni piją piwo, to powiem Wam, że to jest masakra... A jakby tak jeszcze doliczyć inne alkohole... Toż to kraj pijoczków! zdziwiona?
Wilma Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 dzieńdoberek [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 11:18_________________________________________________ Wiecie co Panowie... te statystyki mnie przerażają... czytam sobie na WP "Wg różnych prognoz tegoroczna sprzedaż piwa spadnie o 3-5 proc. w stosunku do roku ubiegłego, do 30 mln hl." To by oznaczało, że rocznie wypijamy około 3 200 000 000 litrów piwa...Liczba osób dorosłych (no tak od 15 lat w górę, bo tak się zaczyna pić w naszym kraju...nie licząc jeszcze młodszych), to około 32 000 000...A to wszystko oznacza, że... Średnio na 1 osobę dorosłą przypada około 100 litrów piwa rocznie...Czyli około 0,27 litra dziennie... czyli każdy ponad szklankę dziennie... A jakby tak odjąć abstynentów...tych, którzy nie lubią piwa...wszystkich innych niepijących i wziąć pod uwagę, że to głównie mężczyźni piją piwo, to powiem Wam, że to jest masakra... A jakby tak jeszcze doliczyć inne alkohole... Toż to kraj pijoczków! zdziwiona? Przerażona
Wilma Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 nie jest tak źle No tak bo u Ruskich byłoby więcej? Jak dla mnie to jest masakra... ile można łoić...
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 http://otomoto.pl/audi-rs4-2-7-biturbo-C16315755.html
Wilma Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 http://otomoto.pl/audi-rs4-2-7-biturbo-C16315755.html 420KM... ładnie, ale kombi... i poocierane...wygląd - dno...
seves Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 hello nie nadrabiam spamu bo nie mam czasu ale widze ze tu kontakt trzymacie i strony lecom :good: [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 12:22_________________________________________________ http://otomoto.pl/audi-rs4-2-7-biturbo-C16315755.html 420KM... ładnie, ale kombi... i poocierane...wygląd - dno... HAMMER ale ja wypatrzyles :good: :good: Wilmo czy ja Cie mam uczyc ze to serce sie liczy a nie wyglad :kox: a szczerze to jesli tylko tyle z nia bylo to jest jak dla mnie idealna powierzchowne drobnostki chyba ze podwoziem np tez przytarl..
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 http://otomoto.pl/audi-rs4-2-7-biturbo-C16315755.html 420KM... ładnie, ale kombi... i poocierane...wygląd - dno... Wilmo RS4 w B5 wychodziły tylko w avancie i nie w "kombi" [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 12:29_________________________________________________Wszystko można naprawić a frajda z jazdy tym autem - bezcenna
Wilma Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 hello nie nadrabiam spamu bo nie mam czasu ale widze ze tu kontakt trzymacie i strony lecom :good: [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 12:22_________________________________________________ http://otomoto.pl/audi-rs4-2-7-biturbo-C16315755.html 420KM... ładnie, ale kombi... i poocierane...wygląd - dno... HAMMER ale ja wypatrzyles :good: :good: Wilmo czy ja Cie mam uczyc ze to serce sie liczy a nie wyglad :kox: a szczerze to jesli tylko tyle z nia bylo to jest jak dla mnie idealna powierzchowne drobnostki chyba ze podwoziem np tez przytarl.. Serce sercem! ale no jakoś wyglądać trzeba... no chociaż o siebie jakoś dbać! Więc jak można tak auto zaniedbać http://otomoto.pl/audi-rs4-2-7-biturbo-C16315755.html 420KM... ładnie, ale kombi... i poocierane...wygląd - dno... Wilmo RS4 w B5 wychodziły tylko w avancie i nie w "kombi" [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 12:29_________________________________________________Wszystko można naprawić a frajda z jazdy tym autem - bezcenna Ok sorry pomyłka... ale nie podobają mi się takie kształty...
wiesiek3d Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 I znowu pada śnieg Wiecie co Panowie... te statystyki mnie przerażają... czytam sobie na WP "Wg różnych prognoz tegoroczna sprzedaż piwa spadnie o 3-5 proc. w stosunku do roku ubiegłego, do 30 mln hl." To by oznaczało, że rocznie wypijamy około 3 200 000 000 litrów piwa...Liczba osób dorosłych (no tak od 15 lat w górę, bo tak się zaczyna pić w naszym kraju...nie licząc jeszcze młodszych), to około 32 000 000...A to wszystko oznacza, że... Średnio na 1 osobę dorosłą przypada około 100 litrów piwa rocznie...Czyli około 0,27 litra dziennie... czyli każdy ponad szklankę dziennie... A jakby tak odjąć abstynentów...tych, którzy nie lubią piwa...wszystkich innych niepijących i wziąć pod uwagę, że to głównie mężczyźni piją piwo, to powiem Wam, że to jest masakra... A jakby tak jeszcze doliczyć inne alkohole... Toż to kraj pijoczków! Niemcy wypijają na głowę jeszcze więcej piwa i to dużo więcej
badboy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 I znowu pada śnieg Wiecie co Panowie... te statystyki mnie przerażają... czytam sobie na WP "Wg różnych prognoz tegoroczna sprzedaż piwa spadnie o 3-5 proc. w stosunku do roku ubiegłego, do 30 mln hl." To by oznaczało, że rocznie wypijamy około 3 200 000 000 litrów piwa...Liczba osób dorosłych (no tak od 15 lat w górę, bo tak się zaczyna pić w naszym kraju...nie licząc jeszcze młodszych), to około 32 000 000...A to wszystko oznacza, że... Średnio na 1 osobę dorosłą przypada około 100 litrów piwa rocznie...Czyli około 0,27 litra dziennie... czyli każdy ponad szklankę dziennie... A jakby tak odjąć abstynentów...tych, którzy nie lubią piwa...wszystkich innych niepijących i wziąć pod uwagę, że to głównie mężczyźni piją piwo, to powiem Wam, że to jest masakra... A jakby tak jeszcze doliczyć inne alkohole... Toż to kraj pijoczków! Niemcy wypijają na głowę jeszcze więcej piwa i to dużo więcej nie tylko Niemcy ale też Czesi i Wilmo napisałaś iż głównie to mężczyźni piją złoty trunek (mocz anioła:P) natomiast w Czechach kobiety piją piwo można powiedzieć na równy z równym z facetami. u nas za to nadrabiamy to Gorzałką
Wilma Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 I znowu pada śnieg Wiecie co Panowie... te statystyki mnie przerażają... czytam sobie na WP "Wg różnych prognoz tegoroczna sprzedaż piwa spadnie o 3-5 proc. w stosunku do roku ubiegłego, do 30 mln hl." To by oznaczało, że rocznie wypijamy około 3 200 000 000 litrów piwa...Liczba osób dorosłych (no tak od 15 lat w górę, bo tak się zaczyna pić w naszym kraju...nie licząc jeszcze młodszych), to około 32 000 000osób...A to wszystko oznacza, że... Średnio na 1 osobę dorosłą przypada około 100 litrów piwa rocznie...Czyli około 0,27 litra dziennie... czyli każdy ponad szklankę dziennie... A jakby tak odjąć abstynentów...tych, którzy nie lubią piwa...wszystkich innych niepijących i wziąć pod uwagę, że to głównie mężczyźni piją piwo, to powiem Wam, że to jest masakra... A jakby tak jeszcze doliczyć inne alkohole... Toż to kraj pijoczków! Niemcy wypijają na głowę jeszcze więcej piwa i to dużo więcej nie tylko Niemcy ale też Czesi i Wilmo napisałaś iż głównie to mężczyźni piją złoty trunek (mocz anioła:P) natomiast w Czechach kobiety piją piwo można powiedzieć na równy z równym z facetami. u nas za to nadrabiamy to Gorzałką Tak czy inaczej... jak się człek tak zagłębi to te liczby przerażają...a na pewno mnie
blant88 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Niemcy wypijają na głowę jeszcze więcej piwa i to dużo więcej tak ale jak bym miał pić takie siuśki co oni to dziękuje nie dobre tam jest piwo i słabe
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Niemcy wypijają na głowę jeszcze więcej piwa i to dużo więcej tak ale jak bym miał pić takie siuśki co oni to dziękuje nie dobre tam jest piwo i słabe Jest dobre ale drogie, a jak szkoda kasy to trzeba siuśki pić :gwizdanie:
badboy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Niemcy wypijają na głowę jeszcze więcej piwa i to dużo więcej tak ale jak bym miał pić takie siuśki co oni to dziękuje nie dobre tam jest piwo i słabe ja też nie jestem zwolennikiem czeskiego piwa, bo to piwo jest z reguły bardziej gorzkawe, ale to nie jest tak że Czesi mają słabe piwo, to my mamy mocne bo obojętnie czy porównując piwo czeskie czy niemieckie, polskie jest dużo mocniejsze
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Niemcy wypijają na głowę jeszcze więcej piwa i to dużo więcej tak ale jak bym miał pić takie siuśki co oni to dziękuje nie dobre tam jest piwo i słabe ja też nie jestem zwolennikiem czeskiego piwa, bo to piwo jest z reguły bardziej gorzkawe, ale to nie jest tak że Czesi mają słabe piwo, to my mamy mocne bo obojętnie czy porównując piwo czeskie czy niemieckie, polskie jest dużo mocniejsze badboy wezna Cie kiedy do Czech jak po piwo pojada i Ci pokoża kiere piwo je dobre, a po dwóch primatorach co mają 12% to Cie bydą lacze cisły a drugo sprawa w CZ dużo tańsze piwo
Rekomendowane odpowiedzi