ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 ja lałem STP ale nie zauważyłem jakowych rewelacji trza więcej razy ale bez przesady :gwizdanie: jakie masz korekcje w 013 :?:
wiesiek3d Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jakie masz korekcje w 013 :?: Ale żeś przegiął.
andy_sky Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jakie masz korekcje w 013 a może od razu podam Ci moje wymiary jak zrobisz mi te obiecane logi to powiem :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jakie masz korekcje w 013 :?: Ale żeś przegiął. z czym :?: :baseball: :baseball: :baseball:
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 z czym :?: Jak z czym , z korekcją czemu ? przecież [AJM] jest na PD
wiesiek3d Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 a może od razu podam Ci moje wymiary jak zrobisz mi te obiecane logi to powiem :gwizdanie: Dlatego
badboy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jaki tu spokoj lallalallalalalalalallaallaallla
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jaki tu spokoj lallalallalalalalalallaallaallla No właśnie :gwizdanie: Andrzej
badboy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jaki tu spokoj lallalallalalalalalallaallaallla No właśnie :gwizdanie: Andrzej Siemano Roberto jak barbórka ???
Arturoo Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 To co zalać do klekota by bardziej miekko "gadał"?
andy_sky Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 To co zalać do klekota by bardziej miekko "gadał"? zmiękczacza
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 To co zalać do klekota by bardziej miekko "gadał"? Tobie to proponuję dolewać od czasu do czasu MIXOLA (serio !!!) w proporcji 1:100
badboy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 To co zalać do klekota by bardziej miekko "gadał"? Tobie to proponuję dolewać od czasu do czasu MIXOLA (serio !!!) w proporcji 1:100 Roberto mixol i do naszych autek wskazane co jakiś czas jak najbardziej
andy_sky Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jasne a do silnika selektor [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 22:38_________________________________________________stare dobre jak za komuny
Wilma Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Po drugie byłem w robocie , wracam a tu 400 ;( musisz Wilmie dać klapsa w pupe :> Oj tam zaraz klapsa Wilma gratulacje czterysetnej strony Dziękuję
badboy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 ciekawe gdzie się angry podziewa :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 jasne a do silnika selektor [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 22:38_________________________________________________stare dobre jak za komuny W tej chwili Twoje podejście do tego "tematu" tak wygląda Mixol jest polecany (poczytajcie/poszukajcie w necie) szczególnie do Diesli na pompach wtryskowych ... paliwa w tej chwili szczególnie olej napędowy są za "suche" (coraz mniej siarki) i brakuje smarowania szczególnie pompom VP Mój znajomy bardzo dobrze zna pana Sopę ( przypuszczam że nie jeden z Was o nim słyszał ) i rozmawiałem z nim o tym czy można zalać do PD (mojej motorowni) Mixolu odp. była taka : Jak najbardziej w proporcji 1:100 co kilka tankowań ... na razie nie zalewałem Mixolem bo raz zalałem STP a drugi LM do CR i PD następny będzie Mixol ok. 0.5 litra na pełny bak co kilka kkm
H4mm3R Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Wróciłem z ASO Tomek :slina: Jak będziesz sprzedawał daj mi znać Zapodaj potem zdjęcie z Bixami 10min temu z garażu wróciłem, ale jest co miało być :gwizdanie: Do Panów z ASO też mam kilka zażaleń...
Rekomendowane odpowiedzi