jarko Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 Strefa kibica we Wrocku jakaś fajna jest ? Wybiera się ktoś jutro ?
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Strefa kibica we Wrocku jakaś fajna jest ? Wybiera się ktoś jutro ?Byliśmy dwa razy ale nie na Rynku tylko niedaleko stadionu w strefie Fun Zone Carlsberg.... Mniej ludzi niż na Rynku a emocje takie same! :good:Byliśmy na obu meczach grupowych Rosja - Czechy i Czechy - Grecja na stadionie Wrocka i do strefy o której mowa dojechaliśmy zartramwajem - 3 przystanki. Blisko stadionu i dużo ludzi... Atmosfera jak wszędzie! A jeśli chodzi o Rynek to dojazd... Trzeba dużooooo wcześniej tam być żeby mieć jakieś sensowne miejsce i bez spinki. Dojzad do stadionu jest rewelka! Dolatujesz autostradą do samego Wrocka i później obwodnicą Wrocławia i parkingi są 5 minut drogi od stadionu! Na serio rewelacja! Co do strefy to płaci się tam albo żetonami (wymiana kasy na strefie) albo PayU.
jarko Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jedziemy? Pablo, ja jadę ---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ---------- Strefa kibica we Wrocku jakaś fajna jest ? Wybiera się ktoś jutro ?Byliśmy dwa razy ale nie na Rynku tylko niedaleko stadionu w strefie Fun Zone Carlsberg.... Mniej ludzi niż na Rynku a emocje takie same! :good:Byliśmy na obu meczach grupowych Rosja - Czechy i Czechy - Grecja na stadionie Wrocka i do strefy o której mowa dojechaliśmy zartramwajem - 3 przystanki. Blisko stadionu i dużo ludzi... Atmosfera jak wszędzie! A jeśli chodzi o Rynek to dojazd... Trzeba dużooooo wcześniej tam być żeby mieć jakieś sensowne miejsce i bez spinki. Dojzad do stadionu jest rewelka! Dolatujesz autostradą do samego Wrocka i później obwodnicą Wrocławia i parkingi są 5 minut drogi od stadionu! Na serio rewelacja! Co do strefy to płaci się tam albo żetonami (wymiana kasy na strefie) albo PayU. Dzięki za wyczerpujące info. Jedna z osób ma bilet na mecz, cztery pozostałe będą właśnie w strefie kibica melanżować. I na to wygląda że opcja carlberg zone jest najlepsza. A na rynek to raczej po meczu jak coś
snajper1998 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Panowie ja jade wlasnie jutro rano na meczyk , mam bilety , moze bysmy sie przed meczem gdzies spikneli na jakies piwko ?? wybiera sie ktos ???
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jedziemy? Pablo, ja jadę ---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ---------- Strefa kibica we Wrocku jakaś fajna jest ? Wybiera się ktoś jutro ?Byliśmy dwa razy ale nie na Rynku tylko niedaleko stadionu w strefie Fun Zone Carlsberg.... Mniej ludzi niż na Rynku a emocje takie same! :good:Byliśmy na obu meczach grupowych Rosja - Czechy i Czechy - Grecja na stadionie Wrocka i do strefy o której mowa dojechaliśmy zartramwajem - 3 przystanki. Blisko stadionu i dużo ludzi... Atmosfera jak wszędzie! A jeśli chodzi o Rynek to dojazd... Trzeba dużooooo wcześniej tam być żeby mieć jakieś sensowne miejsce i bez spinki. Dojzad do stadionu jest rewelka! Dolatujesz autostradą do samego Wrocka i później obwodnicą Wrocławia i parkingi są 5 minut drogi od stadionu! Na serio rewelacja! Co do strefy to płaci się tam albo żetonami (wymiana kasy na strefie) albo PayU. Dzięki za wyczerpujące info. Jedna z osób ma bilet na mecz, cztery pozostałe będą właśnie w strefie kibica melanżować. I na to wygląda że opcja carlberg zone jest najlepsza. A na rynek to raczej po meczu jak coś Ja z trzema kumplami mamy bileciki i idziemy na meczyk i kulku znajomych udaje się właśnie z Nami do Wrocka i Fun ZOne Carlsberg... Panowie ja jade wlasnie jutro rano na meczyk , mam bilety , moze bysmy sie przed meczem gdzies spikneli na jakies piwko ?? wybiera sie ktos ??? Ja jadę na meczyk. Będziemy już we Wrocku około 15ej, max 16ta.
snajper1998 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 no ja tez mysle ze bede w takich godzinach
badboy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Pany a macie jakieś noclegi zabukowane już, czy po prostu wyposażeni w kierowców i wracacie ?
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja wracam. P.S. Piękny meczyk Szwecja - Anglia!
Tomeks Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 piekne to było wczoraj kibicowanie irlandczyków,a to co zrobili pod koniec,przegrywając 0-4,mistrzostwo nie europy,ale świata,szacun irisch:oklasky:
akjam Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Wczorajsze kibicowanie Irlandczyków też było piękne...
NYNA Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mieć takich kibiców to rewelacja:thumbup1: " Inni" niestety tego nie rozumieją
Frimuś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ogladałem meczyk i powiem wam ze ciary po plecach jak kibice spiewali
Hugo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mieć takich kibiców to rewelacja:thumbup1: " Inni" niestety tego nie rozumieją My też mamy rewelacyjnych kibiców
julo23 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Polska - Czechy 16.06.12 | WYWALCZMY AWANS ! by Odin - YouTube Co my gorsi od Irlandczyków ? Zaśpiewać pień o małym rycerzu a jak ktoś nie zna słów to wrzucić na belebimie, do tego dobry bębniarz.
jarko Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jakby ktoś miał ochotę spiknąć się w strefie kibica dzisiaj we Wrocku to dawać komy na PW - odezwę się
Rekomendowane odpowiedzi