Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W to akurat mu wierzę :grin: ogólnie nie trawię gościa :facepalm:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1503

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ya yebie, ale sensacja... Tak jakby to było ich pierwsze spotkanie z działaczami uefa i jakby tamci nie wiedzieli że Polska gościna głównie wódką jest zakrapiana...

Gość -makaveli-
Opublikowano

Ya yebie, ale sensacja... Tak jakby to było ich pierwsze spotkanie z działaczami uefa i jakby tamci nie wiedzieli że Polska gościna głównie wódką jest zakrapiana...

jako współgospodarze powinni chociaż się hamować na czas turnieju a nie chlać

szkoda że nie rozwiążą tej burdy PZPN bo to jedyne wyjście na prostą

Opublikowano
5bs8lg.jpg:decayed:
Opublikowano

Jak widać Kubuś musiał się nieźle wkurzyć z powodu braku tych bilecików Jerzy Pronobis nie żyje - Euro 2012 w Onet.pl

Generalnie to nie ma się co smiać z czyjejś tragedii, ale z takim nazwiskiem to ja się zastanawiam na co on te bilety rozprowadzał i czy miał dobre kontakty z producentami i dziewczynkami ......

Opublikowano

Niemcy Hiszpania w finale:decayed:

Opublikowano

hehe 28 czerwca bedziemy wiedziec czy bvylismy madrzy czy wszystko na odwrot :)

Gość -makaveli-
Opublikowano
Niemcy Hiszpania w finale:decayed:

NIE

;p

Opublikowano

jako współgospodarze powinni chociaż się hamować na czas turnieju a nie chlać

szkoda że nie rozwiążą tej burdy PZPN bo to jedyne wyjście na prostą

Nie żartuj, tak jest w każdej dziedzinie. Sport, biznes, polityka - zakrapiane imprezy z ziomami z zachodu to norma, akurat tym bym się nie podniecał...

Opublikowano

Naszą drużynę narodową porównano do jajek ... Zawsze uczestniczą, ale nigdy nie wchodzą

:grin:

Opublikowano

widzę, że niektórzy ( swoimi wypowiedziami) to nadawali by się na dziennikarzy do gazety podobnej jak Fakt... nic, tylko szukanie sensacji: ten to, a ten tamto...:whistling:PS. mam nadzieję, że wygrają Niemcy, nigdy za nimi nie przepadałem, ale od kilku lat prezentują świetny poziom ( nie będe tutaj wymieniał w czym są dobrzy, bo chyba każdy znający się na piłce facet to widzi) :wink:

Opublikowano

Piszemy rózne głupoty na temat Euro ale to dlatego że fajnie jest po całym dniu wejść tu - w temat o euro i mieć wszystko w jednym miejscu a nie szperać po necie. Mi to odpowiada.

Opublikowano

a ja powiem tak-nie ważne, kto jaki poziom reprezentuje-ważny jest końcowy wynik meczu, bo pięknych strzałów widzieliśmy sporo, ale wielu ich wykonawców- pewnie siedzi w domu i popija zimne piwko...:decayed:

Opublikowano
widzę, że niektórzy ( swoimi wypowiedziami) to nadawali by się na dziennikarzy do gazety podobnej jak Fakt... nic, tylko szukanie sensacji: ten to, a ten tamto...:whistling:PS. mam nadzieję, że wygrają Niemcy, nigdy za nimi nie przepadałem, ale od kilku lat prezentują świetny poziom ( nie będe tutaj wymieniał w czym są dobrzy, bo chyba każdy znający się na piłce facet to widzi) :wink:

Też "Hansów" nia lubiałem i też mam taką nadzieję, chociaż któż to wie jak to wszystko się skończy, wielokrotnie jest tak że dana ekipa pozamiata w grupie, a potem dostanie baty ze słabeuszami. Choć faktem jest że akurat Niemcom takie wpadki zdarzają się chyba najrzadziej, zobaczymy jak będzie, na koniec jeszcze się zdziwimy jak knedliki "przepychając się" wygrają ten turniej, ale by były jaja :facepalm: .........