Skyliner89 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 . Już chyba wiadomo kto będzie zwycięzcą LM 12/13. Koniec dominacji Barcy. ładny wpierdziel.
badboy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Bayern dobitnie pokazał, że barca juz nie rządzi w europie. PUMA a nie wierzyłeś LONDON CALLING!!!
Kamyk Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jordi Alba dla mnie el stupido of the match wyraz bezsilności i poziomu frustracji
Damian Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Życie Pany. Umarł Król. Niech żyje Król
Dumel Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Panowie a był dziś Messi na boisku.. ?? Hala Madrid:naughty:
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wygrał zespół przez duże Z i to zespół dużo silniejszy w tym meczu Co robił Messi 90 minut na boisku ( a już wiem - truchtał jak to robił kiedyś Mila w naszej lidze:decayed: ) , czy nie lepiej było wprowadzić Cesca ? W defensywie naziści zagrali bdb
Damian Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jak utrzymają formę do finału rozjada każdą drużynę razem z ich kibicami
chudy13101980 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No fryce zagrali dobry mecz,jeszcze jak jutro drugie fryce wygrają to się chyba wyhuśtam.Nie lubię Frycków.
Dumel Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No fryce zagrali dobry mecz,jeszcze jak jutro drugie fryce wygrają to się chyba wyhuśtam.Nie lubię Frycków.\A ja Barcelony:naughty: jutro przed egzaminem gimnazjalnym podobno minuta ciszy..
P-U-M-A Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie wierzę w to co sie stało:banan::banan::banan::banan::banan: ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Wygrał zespół przez duże Z i to zespół dużo silniejszy w tym meczu Co robił Messi 90 minut na boisku ( a już wiem - truchtał jak to robił kiedyś Mila w naszej lidze:decayed: ) , czy nie lepiej było wprowadzić Cesca ? W defensywie naziści zagrali bdb :facepalm::facepalm::facepalm:
turzol Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wątpię, że ktoś zatrzyma Bayern w tym sezonie szczególnie, że mają taką moc w ofensywie i parcie na grę do przodu Widać, że już są teraz są mega mocni, Pepowi sypną jeszcze 200 baniek na transfery, więc coś czuje że szykuje się drużyna, która będzie panować w Europie przez długie lata. Jeszce w kontekscie Goetzego
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie wierzę w to co sie stało:banan::banan::banan::banan::banan:---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Wygrał zespół przez duże Z i to zespół dużo silniejszy w tym meczu Co robił Messi 90 minut na boisku ( a już wiem - truchtał jak to robił kiedyś Mila w naszej lidze:decayed: ) , czy nie lepiej było wprowadzić Cesca ? W defensywie naziści zagrali bdb :facepalm::facepalm::facepalm: to słucham Ciebie znawco footbolu Bo nie wiem jak rozumieć twój komentarz
Blachu Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Yes yes yes Liczyłem na zwycięstwo Bayernu, ale takiej demolki sie nie spodziewałem. Choć wynik mógłby być jeszcze wyższy
P-U-M-A Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie wierzę w to co sie stało:banan::banan::banan::banan::banan:---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Wygrał zespół przez duże Z i to zespół dużo silniejszy w tym meczu Co robił Messi 90 minut na boisku ( a już wiem - truchtał jak to robił kiedyś Mila w naszej lidze:decayed: ) , czy nie lepiej było wprowadzić Cesca ? W defensywie naziści zagrali bdb :facepalm::facepalm::facepalm: to słucham Ciebie znawco footbolu Bo nie wiem jak rozumieć twój komentarz Zapomniałem zaznaczyć naziści, prymitywne takie gadanie jest.
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie wierzę w to co sie stało:banan::banan::banan::banan::banan:---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Wygrał zespół przez duże Z i to zespół dużo silniejszy w tym meczu Co robił Messi 90 minut na boisku ( a już wiem - truchtał jak to robił kiedyś Mila w naszej lidze:decayed: ) , czy nie lepiej było wprowadzić Cesca ? W defensywie naziści zagrali bdb :facepalm::facepalm::facepalm: to słucham Ciebie znawco footbolu Bo nie wiem jak rozumieć twój komentarz Zapomniałem zaznaczyć naziści, prymitywne takie gadanie jest. mogę nazywać ich jak chcę - moja sprawa.... Ty możesz się z tym nie zgodzić - twoja sprawa
P-U-M-A Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dokładnie. Po prostu jestem zdania że inteligenty człowiek nigdy by tak nie napisał. Tak jak by te chłopaki tam na Boisku mają coś wspólnego. Więc nie zgadzam się z twoją wypowiedzią
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dokładnie. Po prostu jestem zdania że inteligenty człowiek nigdy by tak nie napisał. Tak jak by te chłopaki tam na Boisku mają coś wspólnego. Więc nie zgadzam się z twoją wypowiedzią Bierzesz moją wypowiedź zbyt dosłownie koniec OT PS. Już nie piszcie po tym 4:0, że to koniec Barcy, dominacja na lata Bayernu itp... Bo czuję się jakbym słuchał tych kretynów z NSport Czas pokaże, choć trzeba przyznać, że są w gazie
P-U-M-A Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dokładnie. Po prostu jestem zdania że inteligenty człowiek nigdy by tak nie napisał. Tak jak by te chłopaki tam na Boisku mają coś wspólnego. Więc nie zgadzam się z twoją wypowiedzią Bierzesz moją wypowiedź zbyt dosłownie koniec OT PS. Już nie piszcie po tym 4:0, że to koniec Barcy, dominacja na lata Bayernu itp... Bo czuję się jakbym słuchał tych kretynów z NSport Czas pokaże, choć trzeba przyznać, że są w gazie Masz w 100% rację
turzol Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 W końcu został rewanż na Camp Nou, a piłka to sport nieobliczalny Jakby zacytować piłkarskiego klasyka "We will say what time will tell"
Rekomendowane odpowiedzi