badboy Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 A dla mnie Pep jeszcze nie jest trenerem z gornej polki.... Por que? Cavani podobno w Chelsea bo pewnie z barceloną to byle jaki pan jasiu z browarem spod sklepu zdobyłby tyle tytułów...
Bieniek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wielokrotnie widac bylo jego bezsilnosc taktyczna i kompletne nieudane reakcje na sytuacje na boisku. Taktyk tez kiepski... A gdzie jego kunszt bylo widac?? w tiki tace??
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Thiago Alcantara zaakceptował kontrakt z Manchesterem United - Sport w INTERIA.PL a ja się pytam, kiedy przyjdzie Fellaini
jarko Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 A dla mnie Pep jeszcze nie jest trenerem z gornej polki.... Por que? Cavani podobno w Chelsea bo pewnie z barceloną to byle jaki pan jasiu z browarem spod sklepu zdobyłby tyle tytułów... Patrząc na grę Hiszpanów, gdzie trzon kadry to piłkarze Barcy można się zastanawiać ile w tym jest udziału trenerów a ile to efekt wyjątkowo dobrze dobranej i wyszkolonej drużyny. Zapytajcie Wójcika co znaczy "zgrana paka"
Kamyk Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Thiago Alcantara zaakceptował kontrakt z Manchesterem United - Sport w INTERIA.PL a ja się pytam, kiedy przyjdzie Fellaini nie przyjdzie
stanley Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Thiago Alcantara zaakceptował kontrakt z Manchesterem United - Sport w INTERIA.PL a ja się pytam, kiedy przyjdzie Fellaini nie przyjdzie a szkoda....
Skyliner89 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Carlos Tevez oficjalnie w JUVENTUSIE
Damian Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Carlos Tevez oficjalnie w JUVENTUSIE Współczuję
Skyliner89 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Macie swojego Neymara Widać, że już "przystosowany" do taktyki Barcelony .
Damian Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Stary! Normalny piłkarz nie ucieka z klubu bez zgody tylko po to żeby sobie pograć w golfa w Argentynie
Matek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pała z tego Neymara masakryczna.. Młody jestem i gówno widziałem, ale moi idole (Bergkamp, Stam) takimi pedałmi nie byli.. A teraz to sie tym grajkom w główkach poprzewracało z mamony. Neymar już odbył jakiś trening z Barcą? Bo teatr już opanowany
David Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Forza Italia !! okazje sa ale pewnie i tak Hiszpania wygra
mariuszsmietana Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Mamy złoto! Nasze dziewczyny najlepsze w Europie! / Aktualności / Reprezentacja U-17 / Reprezentacje kobiece / Reprezentacje / Strona główna - Polski Związek Piłki Nożnej
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 teraz TVP zacznie pokazywać kobiety:wink:
Matek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Eurosport już Unie Racibórz w LM pokazywał
Kamyk Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Pała z tego Neymara masakryczna.. Młody jestem i gówno widziałem, ale moi idole (Bergkamp, Stam) takimi pedałmi nie byli.. A teraz to sie tym grajkom w główkach poprzewracało z mamony. Neymar już odbył jakiś trening z Barcą? Bo teatr już opanowany mam wrażenie że czeka Cię kariera w dyplomacji
fantowski Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Eurosport już Unie Racibórz w LM pokazywał wiedzą co dobre
jarko Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jak tam Fanti, nie wybierasz się na testy na R22. Dyzma wszystkich chętnych bierze
Rekomendowane odpowiedzi