Kamyk Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 nie podwazaj mojego obywatelstwa, wypraszam to sobie to moje spostrzezenie na temat stanu polskiej pilki klubowej i tego, jak probuja grac w pilke na poziomie Ligi Mistrzow (eliminacji), do ktorej potrafi sie dostac zespol chocby z Cypru jak uwazasz inaczej to masz prawo do wszytkiego, nawet do zamieszkania w Chorwacji wiecej sie w tej sprawie nie odezwe, bo to watek o pilce noznej,jakbys nie zauwazyl
jarko Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 Obywatelstwa ? Chyba patriotyzmu. Sam zacząłeś, a teraz piszesz że wątek o piłce nożnej. Wracając do wczorajszego meczu to niestety albo stety nie widziałem pierwszej połowy, ale druga całkiem przyzwoita. Podobają mi się bardzo piłki krzyżowe Furmana.
snajper1998 Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 no to niezle Barca pojechala , nie wiem moim zdaniem troche przegiecie. Rozumiem tragedia czlowieka , ale tak naprawde gosc nie umarl zyje i wraca sie leczyc , a wszyscy sie zachowuja jakby juz umarl i wielka tragedia.
stanley Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Obywatelstwa ? Chyba patriotyzmu. Sam zacząłeś, a teraz piszesz że wątek o piłce nożnej.Wracając do wczorajszego meczu to niestety albo stety nie widziałem pierwszej połowy, ale druga całkiem przyzwoita. Podobają mi się bardzo piłki krzyżowe Furmana. Bereszczyński, Furman, Kosecki, Łukasik
Dumel Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Ależ kupa mecz w Krakowie... To było do przewidzenia.. ale Stolarski jak się ogra to może być przyzwoitym kopaczem jak na nasze realia..
Damian Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Mecz w Krakowie tragiczny bo w końcu z udziałem wisły skisły:jerk: Szkoda mi Vilanowy . Ciekawe jakiego trenera znajdą w Barcelonie ;-)
stanley Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Mecz w Krakowie tragiczny bo w końcu z udziałem wisły skisły:jerk:Szkoda mi Vilanowy . Ciekawe jakiego trenera znajdą w Barcelonie ;-) Na szczęście nie oglądałem PS. Nawet nie wiedziałem, że Barca miała przyjechać do PL PS 2. Ciekawe czy Wihu miał bilety PS 3. W niedzielę będzie się działo więc wstań, do góry głowę wznieś......
Bieniek Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Mecz w Krakowie tragiczny bo w końcu z udziałem wisły skisły:jerk:Szkoda mi Vilanowy . Ciekawe jakiego trenera znajdą w Barcelonie ;-) Na szczęście nie oglądałem PS. Nawet nie wiedziałem, że Barca miała przyjechać do PL PS 2. Ciekawe czy Wihu miał bilety PS 3. W niedzielę będzie się działo więc wstań, do góry głowę wznieś...... Ja miałem bilet:decayed::decayed:
jarko Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Opublikowano 20 Lipca 2013 PS 3. W niedzielę będzie się działo więc wstań, do góry głowę wznieś...... Za zamalowanie patriotycznego grafu z czystym sumieniem życzę Wam spadku. I niestety nawet śpiewanie Naszej pieśni tu nie pomoże ---------- Post dopisany at 18:41 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ---------- Ależ kupa mecz w Krakowie... To było do przewidzenia.. ale Stolarski jak się ogra to może być przyzwoitym kopaczem jak na nasze realia.. Może, ktoś raz na jakiś czas się trafi i będzie dobrym ligowcem... Miałem nadzieję że Górnik coś pogra, mógł "Bende go zjad" przesądzić mecz akcją z niczego, ale spartolił to na poziomie całego meczu. Obok Ruchu i Widzewa to kolejni kandydaci do walki o utrzymanie. Przy podziale na grupy ta słabsza zapowiada się ciekawie
stanley Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Jarko, każdy Ślązak to patriota. Zapewniam Cię, że nawet większy patriota niż ten z Wawy, Poznania czy Wrocławia ( nie urażając wymienionych) Długo by to wszystko wyjaśniać, ale pewni poyebani ludzie na Śląsku starają się to wszystko przekłamać...
Damian Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Leżałem ostatnio w szpitalu na ceglanej w Katowicach przez tydzień z dwoma slązakami. Dwoma kibicami Ruchu k**wa całą noc gadałi i zgadnijcie na jaki temat
stanley Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 trochę zły jestem, mogli dobić Kolejorza choć przed meczem 1:1 brałbym w ciemno Fajnie, że Niebiescy walczyli, bo poprzednia runda to była masakra
slawek72 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 trochę zły jestem, mogli dobić Kolejorza choć przed meczem 1:1 brałbym w ciemno Fajnie, że Niebiescy walczyli, bo poprzednia runda to była masakra Niebiescy dali radę , ja z kolei się cieszę bo Piaścik nie w optymalnej formie ani składzie jakoś poradził sobie w Krakowie ...
lennox Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 trochę zły jestem, mogli dobić Kolejorza choć przed meczem 1:1 brałbym w ciemno Fajnie, że Niebiescy walczyli, bo poprzednia runda to była masakra Niebiescy dali radę , ja z kolei się cieszę bo Piaścik nie w optymalnej formie ani składzie jakoś poradził sobie w Krakowie ... Jak się ma sędziego w drużynie to nie problem wygrać...
slawek72 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 trochę zły jestem, mogli dobić Kolejorza choć przed meczem 1:1 brałbym w ciemno Fajnie, że Niebiescy walczyli, bo poprzednia runda to była masakra Niebiescy dali radę , ja z kolei się cieszę bo Piaścik nie w optymalnej formie ani składzie jakoś poradził sobie w Krakowie ... Gdyby sędzia był "z Piastem" to Danielewicza już dawno by nie było na boisku przy tej wątpliwej sytuacji z karnym, ogólnie mecz nie najgorszy jak na polską skopaną . Jak się ma sędziego w drużynie to nie problem wygrać... Gdyby sędzia był "z Piastem" to Danielewicza już dawno by nie było na boisku przy tej wątpliwej sytuacji z karnym, ogólnie mecz nie najgorszy jak na polską skopaną .
Dumel Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 trochę zły jestem, mogli dobić Kolejorza choć przed meczem 1:1 brałbym w ciemno Fajnie, że Niebiescy walczyli, bo poprzednia runda to była masakra Niebiescy dali radę , ja z kolei się cieszę bo Piaścik nie w optymalnej formie ani składzie jakoś poradził sobie w Krakowie ... Jak się ma sędziego w drużynie to nie problem wygrać... Jedni mają PZPN rok w rok a inni sędziego.. jeżeli chodzi o karnego w końcówce to zawodnik piasta wyraźnie chował ręce co widać na powtórkach..
lennox Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 zawodnik piasta wyraźnie chował ręce co widać na powtórkach.. piłka leciała z taką prędkością i jeszcze po koźle że chłop musiał mieć jakiś przykurcz że tak chował rękę że jej nie schował
jarko Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Opublikowano 22 Lipca 2013 A w Bydgoszczy było za gorąco dlatego Zawisza nie wygrał Ciężkie życie beniaminków Karny to jeszcze nie gol
slawek72 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 A w Bydgoszczy było za gorąco dlatego Zawisza nie wygrał Ciężkie życie beniaminków Karny to jeszcze nie gol No dokładnie, moje osobiste odczucia to 50/50 co nie zmienia faktu że Danielewicza już w tym momencie nie powinno być na boisku, ale mniejsza o to, moim zdaniem Cracovia przez większą część drugiej połówki siadła kondycyjnie i to musi poprawić. Końcówkę zagrała lepiej bo Piast niepotrzebnie odpuścił, ogólnie nie ma się co spierać o pierdoły to dopiero początek sezonu i forma każdego zespołu może pójść w którąkolwiek stronę, mam tylko nadzieję że Piast zagra z Karabachem lepiej niż w Krakowie, inaczej czarno to widzę ...
Rekomendowane odpowiedzi