lennox Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Karny to jeszcze nie gol To nie tylko o tą rękę chodzi... Żółtko za żółtkiem przy faulach z du..y, a w druga stronę przy podobnych zagraniach nie było nic. Gwizdnięty spalony gdzie go nie było... itd
jarko Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 Karny to jeszcze nie gol To nie tylko o tą rękę chodzi... Żółtko za żółtkiem przy faulach z du..y, a w druga stronę przy podobnych zagraniach nie było nic. Gwizdnięty spalony gdzie go nie było... itd Obejrzałem mecz, przeczytałem i wysłuchałem kilka recenzji. Brakło kartek, to fakt. Ale dla piłkarzy Pasów: Danielewicz i Marciniak ( piszę z pamięci, przepraszam jeżeli nazwiska przekręciłem ). A spalony niestety był, w NC+ mają dobry sprzęt aby to potwierdzić Sędzia wyniku meczu nie wypatrzył Maćku, porażkę trza na klatę przyjąć i walczyć dalej bo Pasy momentami naprawdę ciekawie grały i może coś z tego być
slawek72 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Karny to jeszcze nie gol To nie tylko o tą rękę chodzi... Żółtko za żółtkiem przy faulach z du..y, a w druga stronę przy podobnych zagraniach nie było nic. Gwizdnięty spalony gdzie go nie było... itd Obejrzałem mecz, przeczytałem i wysłuchałem kilka recenzji. Brakło kartek, to fakt. Ale dla piłkarzy Pasów: Danielewicz i Marciniak ( piszę z pamięci, przepraszam jeżeli nazwiska przekręciłem ). A spalony niestety był, w NC+ mają dobry sprzęt aby to potwierdzić Sędzia wyniku meczu nie wypatrzył Maćku, porażkę trza na klatę przyjąć i walczyć dalej bo Pasy momentami naprawdę ciekawie grały i może coś z tego być Dokladnie Jarko, pomimo naszych "zlych poczatkow" :wink:pelna zgoda, generalnie Cracovia zagrala niezle zawody, chyba ladniej dla oka niz Piast, mysle ze oba zespoly jeszcze nie raz pokaza sie z fajnej strony choc to tylko polska ex wiec sami wiecie.... Sent from my A511
lennox Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Obejrzałem mecz, przeczytałem i wysłuchałem kilka recenzji. Brakło kartek, to fakt. Ale dla piłkarzy Pasów: Danielewicz i Marciniak ( piszę z pamięci, przepraszam jeżeli nazwiska przekręciłem ). A spalony niestety był, w NC+ mają dobry sprzęt aby to potwierdzić Sędzia wyniku meczu nie wypatrzył Maćku, porażkę trza na klatę przyjąć i walczyć dalej bo Pasy momentami naprawdę ciekawie grały i może coś z tego być To jest Twoja ocena i nie zamierzam jej podważać. Moja jest inna i tyle Jedna tylko rzecz, żeby była jasność... nie uważam że przegrali tylko przez sędziego. Przegrali na własne życzenie, a on tylko w tym pomógł.
stanley Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 No i znowu mam niedosyt po meczu Ruchu z Lechią... ogólnie mecz na remis, ale szkoda zmarnowanych dwóch "setek" przez Starzyńskiego i Sultesa:facepalm: Słowo odnosnie kibiców: Lechia prezentuje się klasę niżej niż Lechici - Lech przez 90 minut doping, a fani Lechii doping przez może 15 minut. A największym powodzeniem na stadionie cieszyło się Tyskie W Chorzowie o godz 20 był 30 stopni C.
jarko Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Opublikowano 26 Lipca 2013 Stan, po ile u Was sprzedają browar na stadionie ? Kubek 0,4l. ?
stanley Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Stan, po ile u Was sprzedają browar na stadionie ? Kubek 0,4l. ? 5zł - tak jak napisałeś: 0,4l 3,5%
Dumel Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Brawo Borussia.. :oklasky:Lewandowski pomimo że bez gola to całkiem dobry mecz..
Kamyk Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 szlag by trafil sekundy nie widziałem .... imprezy, cholera jasna .....
slawek72 Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Powiem wam że Borussia no no, Lewy też nieźle, kilka jego zagrań pierwsza klasa, szkoda że nic nie strzelił, choćby tego spalonego, którego moim zdaniem nie było, Kuba też ciekawie. Ale sezon jest długi a Bayern ma ławkę zdecydowanie ciekawszą i dłuższą niż Borussia, zobaczymy jak to będzie....
Damian Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zeszło roczny Bayern to można było tylko zepsuć. I chyba Guardiola to zrobił choć to dopiero początek. W Barcelonie też zaczynał od przegranej i remisu
Blachu Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Pierwszy mały zimny prysznic dla Bayernu Mecz zawalony przez Starke, van Buytena... ale jak wszyscy wrócą do zdrowia to maszynka do wygrywania "zatrybi" o to jestem spokojny. Tak więc bez obaw Panowie
Kamyk Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 spojrzalem w Highlishts Borussi z Bayernem kurna, Lewy na serio w swietnej formie... robi wrazenie
Wihajster Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 dzis mecz Lechia - Barcelona.Obstawiam wynik 1-6
Kamyk Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 dzis mecz Lechia - Barcelona.Obstawiam wynik 1-6 no z kimś w końcu ta Barca musi wygrać
Dumel Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 dzis mecz Lechia - Barcelona.Obstawiam wynik 1-6 Jak na razie gra farcy nie powala..
Kamyk Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 ok, wakacje .... ---------- Post dopisany 31-07-2013 at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany 30-07-2013 at 23:02 ---------- że tak powiem, Jodłowiec gra na poziomie geniuszu.....:facepalm:
Biszczan Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Legia szczęśliwie zremisowała. Jeżeli tak samo zagrają w rewanżu to będą mieli ciężko wywalczyć awans do 4. rundy... Man City - AC Milan dobry szpil był.
Rekomendowane odpowiedzi