Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Karny to jeszcze nie gol :wink:

To nie tylko o tą rękę chodzi... Żółtko za żółtkiem przy faulach z du..y, a w druga stronę przy podobnych zagraniach nie było nic.

Gwizdnięty spalony gdzie go nie było... itd

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To nie tylko o tą rękę chodzi... Żółtko za żółtkiem przy faulach z du..y, a w druga stronę przy podobnych zagraniach nie było nic.

Obejrzałem mecz, przeczytałem i wysłuchałem kilka recenzji. Brakło kartek, to fakt. Ale dla piłkarzy Pasów: Danielewicz i Marciniak ( piszę z pamięci, przepraszam jeżeli nazwiska przekręciłem ). A spalony niestety był, w NC+ mają dobry sprzęt aby to potwierdzić ;)

Sędzia wyniku meczu nie wypatrzył Maćku, porażkę trza na klatę przyjąć i walczyć dalej bo Pasy momentami naprawdę ciekawie grały i może coś z tego być :)

Opublikowano

Obejrzałem mecz, przeczytałem i wysłuchałem kilka recenzji. Brakło kartek, to fakt. Ale dla piłkarzy Pasów: Danielewicz i Marciniak ( piszę z pamięci, przepraszam jeżeli nazwiska przekręciłem ). A spalony niestety był, w NC+ mają dobry sprzęt aby to potwierdzić ;)

Sędzia wyniku meczu nie wypatrzył Maćku, porażkę trza na klatę przyjąć i walczyć dalej bo Pasy momentami naprawdę ciekawie grały i może coś z tego być :)

Dokladnie Jarko, pomimo naszych "zlych poczatkow" :wink:pelna zgoda, generalnie Cracovia zagrala niezle zawody, chyba ladniej dla oka niz Piast, mysle ze oba zespoly jeszcze nie raz pokaza sie z fajnej strony choc to tylko polska ex wiec sami wiecie....

Sent from my A511

Opublikowano

To jest Twoja ocena i nie zamierzam jej podważać. Moja jest inna i tyle :wink:

Jedna tylko rzecz, żeby była jasność... nie uważam że przegrali tylko przez sędziego. Przegrali na własne życzenie, a on tylko w tym pomógł.

Opublikowano

No i znowu mam niedosyt po meczu Ruchu z Lechią... ogólnie mecz na remis, ale szkoda zmarnowanych dwóch "setek" przez Starzyńskiego i Sultesa:facepalm:

Słowo odnosnie kibiców:

Lechia prezentuje się klasę niżej niż Lechici - Lech przez 90 minut doping, a fani Lechii doping przez może 15 minut.

A największym powodzeniem na stadionie cieszyło się Tyskie :grin: W Chorzowie o godz 20 był 30 stopni C. :whistling:

Opublikowano

Stan, po ile u Was sprzedają browar na stadionie ? Kubek 0,4l. ?

Opublikowano
Stan, po ile u Was sprzedają browar na stadionie ? Kubek 0,4l. ?

5zł - tak jak napisałeś: 0,4l 3,5% :kox::grin:

Opublikowano

Bayern zmiażdżony :decayed:

Opublikowano

Brawo Borussia.. :oklasky:Lewandowski pomimo że bez gola to całkiem dobry mecz.. :decayed:

Opublikowano

szlag by trafil

sekundy nie widziałem ....

imprezy, cholera jasna ..... :kwasny:

Opublikowano

Powiem wam że Borussia no no, Lewy też nieźle, kilka jego zagrań pierwsza klasa, szkoda że nic nie strzelił, choćby tego spalonego, którego moim zdaniem nie było, Kuba też ciekawie.

Ale sezon jest długi a Bayern ma ławkę zdecydowanie ciekawszą i dłuższą niż Borussia, zobaczymy jak to będzie....

Opublikowano

Zeszło roczny Bayern to można było tylko zepsuć. I chyba Guardiola to zrobił choć to dopiero początek. W Barcelonie też zaczynał od przegranej i remisu

Opublikowano

Pierwszy mały zimny prysznic dla Bayernu :whistling: Mecz zawalony przez Starke, van Buytena... ale jak wszyscy wrócą do zdrowia to maszynka do wygrywania "zatrybi" :naughty: o to jestem spokojny. Tak więc bez obaw Panowie :decayed:

Opublikowano

spojrzalem w Highlishts Borussi z Bayernem

kurna, Lewy na serio w swietnej formie...

robi wrazenie

Opublikowano

dzis mecz Lechia - Barcelona.Obstawiam wynik 1-6 :kox:

Opublikowano

O której?Na jakim programie?

Opublikowano

no z kimś w końcu ta Barca musi wygrać :wink:

Opublikowano

Jak na razie gra farcy nie powala.. :whistling:

Opublikowano

ok, wakacje ....

---------- Post dopisany 31-07-2013 at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany 30-07-2013 at 23:02 ----------

że tak powiem, Jodłowiec gra na poziomie geniuszu.....:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Legia szczęśliwie zremisowała. Jeżeli tak samo zagrają w rewanżu to będą mieli ciężko wywalczyć awans do 4. rundy... Man City - AC Milan dobry szpil był.