Matek Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Padli. Brak pomyslu i fizycznie padaja Sent from my LG-P700 using Tapatalk
shakal Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Oj sędzia boczny dzisiaj odwalił ładną c**jnie, co nie zmienia faktu że nasi opadli z sił. Zwycięstwo się należało.
Dumel Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 i tak nic by to zwycięstwo nie zmieniło... tylko przedłużyłoby nam wszystkim nadzieje na jakiś czas aby później znowu lamentować że zabrakło tak niewiele.. trzeba było grać we wcześniejszych meczach to by była inna sytuacja.. bo to już się robi nudne.. dobrze że Lm się zaczyna..
snajper1998 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 jak to jest w tej ostatniej akcji , podobno byl spalony ale ja go nie widzialem przed naszym lezacym w momencie strzalu/podania byla jeszcze przeciwnik o co chodzi ?
Skyliner89 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Znowu sędziowie Nas okradli... Skur : https://www.youtube.com/watch?v=ks26374OXHM
shakal Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 był spalony,mierzejewski leżał Leżeć mógł, to nie było podanie tylko strzał na bramkę. Obrońca który wbiegał z lewej strony bramki podczas strzału był na równi z leżącym Mierzejewskim.
Tomeks Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Tak,jasne,mógł leżeć na polu bramkowym:facepalm:,nie absorbowal uwagi bramkarza? a tu masz gdzie w momencie strzału był obrońca,a gdzie mierzejewski:whistling:
shakal Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Dobra kłócił się nie będę, ale takich bramek z udziałem zawodników niby na spalonym a nie uczestniczących w strzale na bramkę widziałem sporo i jakoś nikt nigdy spalonego nie odgwizdał.
Blachu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Obejrzałem dokładnie skrót wczorajszego meczu... co do końcówki i niby spalonego... Sędzia główny uznał naszą bramkę, bo po strzale wskazał na środek boiska... Jednak sędzia liniowy podniósł chorągiewkę, że pozycja spalona - zrobił to w momencie, gdy Szukała (?) uderzył z przewrotki... No i wydaje się, że miał rację, "bo za bramkarza uznaje się zawodnika, który znajduje się najbliżej linii końcowej. W tym przypadku obrońca"... ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- Polska 1:1 Czarnogóra - skrót meczu (HQ) - 6.09.2013r. - YouTube
wypsiu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Znowu sędziowie Nas okradli... Skur :https://www.youtube.com/watch?v=ks26374OXHM :polew: Panowie lepiej niech naszej reprezentacji kariera i wstyd się na eliminacjach zakończy bo to i tak nie ma sensu ....
medik Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Sędzia, spalony był czy nie był. Co za różnica. Nie zasługują na mistrzostwa i tyle. Jak się chce grać na mundialu to się takie dziadowskie drużyny jak ta wczoraj 4 : 0 rozjeżdża, a nie remisuje Dziady i tyle...
Tomeks Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Jak się chce grać na mundialu to się takie dziadowskie drużyny jak ta wczoraj 4 : 0 rozjeżdża. wszystko w temacie:good:
Blachu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 "dziadowskie drużyny jak ta wczoraj" ? Rozumiem, że Czarnogóra nie jest zespołem pokroju Niemiec, czy Hiszpanii, ale bez przesadyzmu... Nie bez powodów do wczoraj byli samodzielnym liderem w grupie... Po za tym kilku ważnych zawodników nie grało... Skoro oni są "dziadowską" drużyną to w jakim miejscu jest nasza repra
aborygen Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 nasza ekipa jest na dnie myślałem że po ostatnim gwizdku trzeba będzie po nich podjechać meleksami kondychy mieli na 60 minut - potem było dogorywanie
Matek Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 "dziadowskie drużyny jak ta wczoraj" ? Rozumiem, że Czarnogóra nie jest zespołem pokroju Niemiec, czy Hiszpanii, ale bez przesadyzmu... Nie bez powodów do wczoraj byli samodzielnym liderem w grupie... Po za tym kilku ważnych zawodników nie grało... Skoro oni są "dziadowską" drużyną to w jakim miejscu jest nasza repra A Mołdawia? Sent from my LG-P700 using Tapatalk
mariuszsmietana Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Zastanawiam sie po co byly te idiotyczne zmiany? Zielinski, jeden z lepszych na boisku zostaje zmieniony.... Sobota, moze nie zagral super meczu ale stwarzal zagrozenie w przeciwienstwie do slabiutkiego Wszolka. Natomiast gra Krychowiaka na poziomie A klasy.... wypierd...c do przodu, na dodatek niecelnie.....
Kamyk Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 dzisiaj ukraina-anglia bedzie niezly cyrk jedni i drudzy chca wygrac do tego ukraincy na ME 2012 przegrali z nimi u siebie w doniecku po bramce rooneya bylo 1-0 i pamietam, ze swietny mecz mam wrazenie, ze dzis bedzie jeszcze lepszy
Damian Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 W końcu po przerwie na grę "Patałachów" będzie co oglądać:kox::kox:
Rekomendowane odpowiedzi