Matek Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Wygraja 2-1 waldoch i kozminski strzela Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Kamyk Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 mam nadzieję ze ktoś ogląda mecz Chorwacja Belgia miazga trudno oczywiście powiedzieć jak będzie wyglądać losowanie w Brazylii itd itp ale na chwile obecna, Belgia z tym składem - Top 4 graja fenomenalnie
Skyliner89 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Mam nadzieje, że nie spieprzą tego i wygrają 0:2
arkady1321 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 wole nie patrzeć////////
heretic Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 a czego sie spodziewaliście Panowie, ja obstawiałem niestety ale 2-0 dla UKR na razie 1-0 i maja jeszcze 10 minet
Kamyk Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 qr** stracilem tylko 2 godziny czasu żenada cały czas i tak jeszcze będzie przez następne lata
Wihajster Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 max 1-1 chyba byłem zbytnim optymistą
Tomeks Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Teraz zobaczycie,mecz z angolami bedzie MEGA,mecz życie zagrają
turzol Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Panowie piłkarze zostawili jak zawsze jajca w szatni. Dla mnie założenia taktyczne WF były z d*py, jak cały mecz w wykonaniu naszych kopaczy.
Skyliner89 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Odkąd zwolnili Leo Beenhakkera to gra Naszej Reprezentacji jest coraz gorsza... . Po prostu WSTYD. Dziady za dużo zarabiają. W klubie zapierdzielają, a na Polskę mają wyj..... Nie przypominam sobie meczu z ostatnich lat, który by mnie przykuł do telewizora. Przyznam szczerze, że zasnąłem na meczu... Dopiero gol Ukrainy mnie obudził...
arkady1321 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 szkoda gadac,,,,,,,,,niech reklamują proszki:facepalm:
Biszczan Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Zaraz po meczu Ukraina - Polska przełączyłem na Szwecja - Austria i od 55min. działo się więcej niż w Charkowie przez cały mecz. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
Sqizzy Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Odkąd zwolnili Leo Beenhakkera to gra Naszej Reprezentacji jest coraz gorsza... . Po prostu WSTYD. Dziady za dużo zarabiają. W klubie zapierdzielają, a na Polskę mają wyj..... Nie przypominam sobie meczu z ostatnich lat, który by mnie przykuł do telewizora. Przyznam szczerze, że zasnąłem na meczu... Dopiero gol Ukrainy mnie obudził... Ostatni mecz reprezentacji, który sprawił że czułem jakiekolwiek emocje, to mecz z Niemcami jak wygrywalismy i chwilę przed końcem Odonkor zrobił rajd skrzydłem i reprezentacja niemiec wyrównała. Teraz oglądam mecze polaków tylko po to żeby obserwować reakcje mojego taty :smile:
Kamyk Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 ale angolom na wembley to już na pewno pokażemy !!!
Damian Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Ostatni mecz reprezentacji, który sprawił że czułem jakiekolwiek emocje, to mecz z Niemcami jak wygrywalismy i chwilę przed końcem Odonkor zrobił rajd skrzydłem i reprezentacja niemiec wyrównała. Wtedy było 0 - 0 i Odonkor zrobił swoje i Niemcy wygrały 1 - 0. A był to mundial 2006 :grin: 2006-06-14: Mundial 2006: Niemcy 1-0 Polska - Wikinews, wolne źródło informacji ---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- mam nadzieję ze ktoś ogląda mecz Chorwacja Belgia miazga trudno oczywiście powiedzieć jak będzie wyglądać losowanie w Brazylii itd itp ale na chwile obecna, Belgia z tym składem - Top 4 graja fenomenalnie Też oglądałem ostatnio kilka spotkań (recenzji) Belgii i grają dobrze i za***iście dla oka:wink: No ale poza Chorwatami to oni w tej grupie nie mają z kim grać za bardzo:wink: Czas pokaże ale nie odważył bym się nazwać ich czarnym koniem MŚ2014 jak to kiedyś powiedział Twarowski:decayed:
Kamyk Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 oj wiesz zagalopowałeś się z lekka - Twaro wie co mówi no dobra, może nie zawsze (kocham tego gościa) niemniej jednak, nie mów że mieli łatwą grupę, bo z serbią nie grało się nigdy nikomu łatwo walia i szkocja to rzeczywiście żadne top przeszkody, ale u siebie zawsze "angole" nieźle grają a jednak beldziumy dały wszystkim radę i naprawdę - jest na co patrzeć samo to co wyczyniają w mojej ukochanej EPL, to już o czymś świadczy swoją drogą, co się dzieje z portugalią??? jak zawsze, murowani faworyci, do dania doopy, za przeproszeniem .....
Rekomendowane odpowiedzi