cylit Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Brazylia dostanie baty od Kolumbijskich przemytników
Tomeks Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Półfinały Brazylia - Niemcy Argentyna - Holandia final Niemcy - Holandia MŚ Holandia Moj typ z 27 czerwca,jak narazie,wszystko wchodzi,na awansie belgi przytulilem obiad i 5 dych u kumpli,takze obstawiaj:hi:
Kamyk Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Półfinały Brazylia - Niemcy Argentyna - Holandia final Niemcy - Holandia MŚ Holandia Moj typ z 27 czerwca,jak narazie,wszystko wchodzi,na awansie belgi przytulilem obiad i 5 dych u kumpli,takze obstawiaj:hi: przyznam że tak wczoraj to sobie też rozpisałem znalazłem też kursy u buków są takie same typowania chyba pójdę w tą stronę, jedynie co to niemcy.... ponoć krucho ze składem ---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- tak to widza w BBC BBC Sport - World Cup 2014: Lawro's predictions - quarter-finals gosc przewiduje wygrana Belgii niezle, co ?
Tomeks Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Gdyby nie żenująca skuteczność Belgów,tez bym obstawiał ich zwycięstwo,choć Romero to nie Howard,wiec moze byc lepiej,zwłaszcza,ze Howard miał chyba dzień konia
akjam Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Nie myślicie, że dziś żabojady mogą Niemcom utrzeć nosa? :eusathink:
Tomeks Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Moga moga,maja naprawde dobra ekipę,a szkopki nie graja juz tego co kiedys,to juz nie ten czolg i nie tak skuteczny:whistling:
s3marek Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Francja dzisiaj zleje d*pę Germanom:decayed:
Skyliner89 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Francja 2:0 Panzerwagen Kolumbia 2:0 Kanarki
FPek Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Obstawiałem na 3:0 szkoda, ze nie trafiali w piłkę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wypsiu Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 I szkoda Francja odpada ... Co do Belgii to mają fuksa co do przeciwników i przechodzą w tych mistrzostwach tylnymi drzwiami ...
Kamyk Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 i tyle lania doopy przez żabojadów jeszcze nie deschamps ma fajną pakę, ale to za wcześnie na medale man of the match - Neuer i 94 minuta ma nerwy sukinkot .... ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- Gary Lineker wlasnie zakonczyl w BBC 1: some things never change - good bye
Kamyk Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 zgodnie z oczekiwaniami i zgodnie z typowaniem pierwsza brama dla Brasil ....
stanley Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 man of the match - Neuer i 94 minuta i Schweinsteiger
s3marek Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Kurde nie myślałem że po takim meczu jak ostatnio w ich wykonaniu niemcy awansują z Francją.
Skyliner89 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Ja prld.... Szkoda mi Kolumbii... Ciekawe czy Panzerwagen da radę Kanarkom
Rekomendowane odpowiedzi