A4_Raf Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Tak jest, aż się poświęciłem i oglądałem całą gale xd
Kamyk Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Chelsea bywa wybitnie wqrwiająca .....
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ruszył Puchar Narodów Afryki. Też będzie co obejrzeć.
Damian Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 ależ Real cieniuje w 2015 ..... Tak bylo, jest i bedzie taki klub... co zrobic...
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 żadnych konstruktywnych komentarzy po sobocie ? pewnie czekali na skoki w Zakopcu oglądałem dzisiaj tylko Chelsea....
Kamyk Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Man ciągle bez wyrazu Grając z najsłabszym zespołem, po raz kolejny męki. Nie przekonuje skład,powrót Blindta i Rojo niezauważalny. Falcao katastrofalnie Co tu więcej dodać. ...
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Man ciągle bez wyrazu Grając z najsłabszym zespołem, po raz kolejny męki. Nie przekonuje skład,powrót Blindta i Rojo niezauważalny. Falcao katastrofalnie Co tu więcej dodać. ... czyli cały czas to samo oprócz konkretnego obrońcy, w przyszłym sezonie ( ew w następnym) trzeba będzie jeszcze klasowego snajpera chyba, że Rooney wróci do napaści
Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 to czekamy dzis na MC- Arsenal godz 17,00
Kamyk Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 wczoraj jeszcze Erikssen miał dzień był chyba wszędzie, srzelał tak długo aż w końcu trafił MVP
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 wczoraj jeszcze Erikssen miał dzień był chyba wszędzie, srzelał tak długo aż w końcu trafił MVP ten drobny blondas uratował już chyba z 9pkt w ostatnich minutach dla totków
Kamyk Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 szczęsny na ławce ? znacie już sklady ?
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 0:1 Arsenal po karnym Edit: Koniec I połowy i powiem tak, Mecz nie porywa :naughy:
Kamyk Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 też tak uważam ale mam takie innego rodzaju spostrzeżenie chciałbym żeby raz taki Mike Dean pojechał sędziować kogoś z topu ligi hiszpańskiej, niechby i Barcę, a jakikolwiek ichni gwizdek - mecz w EPL jestem ciekaw jaka by była interpretacja Milnera z 43 minuty w polu karnym tam się gotuje, a Dean luzik daje pograć gwizdnąć zawsze zdąży a do tego nikt nie pałacuje, łapami nie macha, nie aktorzy no trzeba przyznać, że po prostu da się to wszystko oglądać
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Co do sędziowania to też się z tym zgodzę. Zaczynamy II połowę, może będzie lepszy spektakl. Edit: 0:2 Girou
Kamyk Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) fajnie wyglądał Arsenal czasami Cazorla, Giroud, Ramsey no i przede wszystkim Sanchez potrafią zrobić młyn straszny dzisiaj im wyszło a Cazorla, tak jak wczoraj Erikssen był wszędzie gratulacje Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Kamyk
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Natomiast City marnie. Obrońcy Arsenalu wyprzedzali atakujących i przechwytywali większość piłek już na kole a jak już jakaś piłka dostała się w pole karne to też byli na posterunku. Kilka strzałów City to za mało aby coś strzelić. Cazorla chyba najlepszy na boisku.
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Tytoń obronił dzisiaj dwa karne w trakcie meczu Pewnie znowu będzie w 11stce kolejki
Rekomendowane odpowiedzi