Gamling Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Bardzo mocno Ci kibicuję. Klasyki Audi są najpiękniejsze.
Olaf Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 no ldanie ladnie widze ze tu projekcik idzie pelna para
damian_qbass Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 piękny klasyk z pięknym motorem będzie Pozdrawiam i trzymam kciuki
cowboy Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 odebrałem paczke z USA sonda szerokopasmowa LC-1 innovate, przepustnica z mustanga V8 75cm oraz greddy boost BIG 80 cm za tydzień jade na urlop w okolice Kefira i bedziemy cos tam kombinowac
bajk Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Powodzenia z projektem. Założenia całkiem dobre
moskal Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 napisze tylko po to zeby śledzić wątek. zajebioza :kox:
cowboy Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 pare ostatnich zakupów: obrotomierz VDO z shift lightem top eliminator NRG quick release do sciągania kierownicy zakonczono w koncu etap przymierzania i pasowania wszystkiego silnik sie zmiescił, piasty 5x112 tez sie udało wyrezac itd itp wkrótce auto jedzie do IRECO motorsport na wykonanie pełnej klatki, potem obspawanie budy myslę że koniec wrzesnia / poczatek pazdziernika bedzie odpalenie w wersji n/a na standalonie, tak aby na zimę został do założenia body kit i pomalowanie i wczesna wiosną poskładanie wszystkiego i zaturbienie
karen Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 pomysł genialny, trzymam kciuki i czekam żeby zobaczyć to cudeńko
KmK Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jak to już ktoś zauważył, 2010 powinien zostać okrzyknięty rokiem swap'ów i pasjonackich projektów :> rewelacyjny pomysł
Trezor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nieźle Cowboy idziesz do przodu. Ale przyśpiesz z robotą, to może opijemy jeszcze w tym roku.
cowboy Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Ale przyśpiesz z robotą, to może opijemy jeszcze w tym roku. no niestety wyjazd do IRECO opóźnił sie o prawie miesiąc... za to dzisiaj dotarł w koncu gwint z H&Ra
cowboy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 przyszla paczka z kolejnymi gratami z USA wylicytowanymi na ebayu pedal box home made z aluminium, z trzema pompami tiltona, kazda 1 cal srednicy tłoczka pedal gazu w komplecie jakies dziwne widelki - nie wiem jak to ma byc zainstalowane NRG quick release gen 2.5 tu juz w komplecie z nabą i kierą MOMO obrotomierz VDO top eliminator z shif light - niezły budzik 5 cali średnicy jakies ARPy... ale to do innych mocnych B2jek... ja mam komplet srub z ASO
medik Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Ja pierdzielę ale projekt. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi