Pucek Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Czester dzisiaj na Jasnej w Gliwicach koło 19 Guru z bracikiem, o dziwo szedł a nie jechał Jak się ma auto zepsute to się chodzi z buta, ważne że z bratem
Kędzior Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Czester dzisiaj na Jasnej w Gliwicach koło 19 Guru z bracikiem, o dziwo szedł a nie jechał Jak się ma auto zepsute to się chodzi z buta, ważne że z bratem pewnie szli trzymajac sie za rece :polew:
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Czester dzisiaj na Jasnej w Gliwicach koło 19 Guru z bracikiem, o dziwo szedł a nie jechał Jak się ma auto zepsute to się chodzi z buta, ważne że z bratem pewnie szli trzymajac sie za rece :polew: i jarali szuga na bułe :gwizdanie:
czester Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Czester dzisiaj na Jasnej w Gliwicach koło 19 Guru z bracikiem, o dziwo szedł a nie jechał Jak się ma auto zepsute to się chodzi z buta, ważne że z bratem pewnie szli trzymajac sie za rece :polew: Czester dzisiaj na Jasnej w Gliwicach koło 19 Guru z bracikiem, o dziwo szedł a nie jechał Jak się ma auto zepsute to się chodzi z buta, ważne że z bratem pewnie szli trzymajac sie za rece :polew: i jarali szuga na bułe :gwizdanie: Coś w tym stylu
Guregoru Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Czester dzisiaj na Jasnej w Gliwicach koło 19 Guru z bracikiem, o dziwo szedł a nie jechał Jak się ma auto zepsute to się chodzi z buta, ważne że z bratem Właśnie Czester dzisiaj na Jasnej w Gliwicach koło 19 Guru z bracikiem, o dziwo szedł a nie jechał Jak się ma auto zepsute to się chodzi z buta, ważne że z bratem pewnie szli trzymajac sie za rece :polew: Czester dzisiaj na Jasnej w Gliwicach koło 19 Guru z bracikiem, o dziwo szedł a nie jechał Jak się ma auto zepsute to się chodzi z buta, ważne że z bratem pewnie szli trzymajac sie za rece :polew: i jarali szuga na bułe :gwizdanie: Coś w tym stylu -cie odprowadzałem go do rodziców
Seski Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 yyy auto kędziora bez kędziora na Niweckiej... today 15:30...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Dziś ok 12:30 czarny avant B6 w pakiecie S-line na rej SBE. Na spotach nie widziany :gwizdanie: a ramki ma Na zakręcie w Sosnowcu koło Magro dokładnie ten dziś w Kato na Francuskiej na BP ok 11:30
Guregoru Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Ciemna B5 w avancie koło polibudy na parkingu w Gliwicach przed chwilą
dawcav6 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 czarny avant B5 na rondzie w sośnicowicach o 16-55 SK z tablic
djtatra Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Srebrna B5 rejestracja SK.... w Sedanie na klubowych ramkach mijana ok.22:00 na DTS odcinek Świętochłowice Piaśniki - Chorzów Batory :] Nawet sobie pomigaliśmy Kto jechał:>
Kanar Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 raczej nie podjeżdża na zloty.. bo tej srebrnej B5 na SK która podjeżdża na zloty byś raczej nie minął
djtatra Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Dlaczego bym nie minol :> ? Na tylnej klapie miala z lewej strony naklejke A4 Klub a z prawej znaczek ori 1.8T :] Wlasciciela brak :]
stanley Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Dlaczego bym nie minol :> ? Na tylnej klapie miala z lewej strony naklejke A4 Klub a z prawej znaczek ori 1.8T :] Wlasciciela brak :] nie jest forumowiczem
Kanar Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Dlaczego bym nie minol :> ? Na tylnej klapie miala z lewej strony naklejke A4 Klub a z prawej znaczek ori 1.8T :] Wlasciciela brak :] bo jedyne srebrne b5 jeżdżące na spoty z tablicą SK należy do Keżora.. i uwierz na słowo nie minąłbyś :gwizdanie: no chyba że by mu turbina padła
stanley Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Dlaczego bym nie minol :> ? Na tylnej klapie miala z lewej strony naklejke A4 Klub a z prawej znaczek ori 1.8T :] Wlasciciela brak :] bo jedyne srebrne b5 jeżdżące na spoty z tablicą SK należy do Keżora.. i uwierz na słowo nie minąłbyś :gwizdanie: no chyba że by mu turbina padła ale i tak miałbyś ciężko
djtatra Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 heh :] Ja rozumiem, że nawet gdyby to był kolega Keżor z zacnymi przeróbkami silnika itd to przecież mógł jechac sobie DTSka 120km/h :] a ja go minołem tylko po to aby mu ładnie mignąć i zęby widział ramki klubowe :] Jak narazie jestem za słaby zawodnik żeby się z kimś gonic (161KM 391NM) ...to teraz tak se myślę ze jak ktoś ma fajny kox pod maską to średnio DTSka leci 250km/h
stanley Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 heh :] Ja rozumiem, że nawet gdyby to był kolega Keżor z zacnymi przeróbkami silnika itd to przecież mógł jechac sobie DTSka 120km/h :] a ja go minołem tylko po to aby mu ładnie mignąć i zęby widział ramki klubowe :] Jak narazie jestem za słaby zawodnik żeby się z kimś gonic (161KM 391NM) ...to teraz tak se myślę ze jak ktoś ma fajny kox pod maską to średnio DTSka leci 250km/h to są tylko żarty
Rekomendowane odpowiedzi