bar_tos Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dzisiaj koło godz. 17:30 na trasie Dąbrowa Górnicza - Sławków widziany srebrny Avant na blachach SK Pozdro dla kierownika
Pucek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzisiaj rano koło 9 w Pawłowicach...
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzisiaj rano koło 9 w Pawłowicach... Diman przemalował, przyciemnił szyby i zamontował końcówki wydechu
Pucek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Właśnie tak też pomyślałem [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 23:25_________________________________________________Tylko kierowała chyba Kaśka
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Właśnie tak też pomyślałem [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 23:25_________________________________________________Tylko kierowała chyba Kaśka Diman mi gadał, że ma słaby wzrok i nie widzi przez pomalowane szyby
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 2.0 tdi stylizowane tylko , znam autko ,a jego kierowniczka ( ) :naughty:
Pucek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 2.0 tdi stylizowane tylko , znam autko ,a jego kierowniczka ( ) :naughty: Nie ma opcji, to nie był diesel :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: specjalnie wyłączyłem radio i opuściłem szybę, dźwięk mocnej benzyny w automacie
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 2.0 tdi stylizowane tylko , znam autko ,a jego kierowniczka ( ) :naughty: czy trzeba z nią chodzić ? :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 pokazywałem to autko H4mm3R'owi kiedyś Nie ma opcji, to nie był diesel :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: specjalnie wyłączyłem radio i opuściłem szybę, dźwięk mocnej benzyny w automacie blb na motulu
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 pokazywałem to autko H4mm3R'owi kiedyś Nie ma opcji, to nie był diesel :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: specjalnie wyłączyłem radio i opuściłem szybę, dźwięk mocnej benzyny w automacie blb na motulu wiedziałem, że to Diman
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 2.0 tdi stylizowane tylko , znam autko ,a jego kierowniczka ( ) :naughty: czy trzeba z nią chodzić ? :gwizdanie: jak zobaczysz jaka z niej mamuśka to będziesz chciał i jedno i drugie [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 23:40_________________________________________________ pokazywałem to autko H4mm3R'owi kiedyś Nie ma opcji, to nie był diesel :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: specjalnie wyłączyłem radio i opuściłem szybę, dźwięk mocnej benzyny w automacie blb na motulu wiedziałem, że to Diman :polew: jego nie jest srebrne :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 2.0 tdi stylizowane tylko , znam autko ,a jego kierowniczka ( ) :naughty: czy trzeba z nią chodzić ? :gwizdanie: jak zobaczysz jaka z niej mamuśka to będziesz chciał i jedno i drugie [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 23:40_________________________________________________ pokazywałem to autko H4mm3R'owi kiedyś Nie ma opcji, to nie był diesel :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: specjalnie wyłączyłem radio i opuściłem szybę, dźwięk mocnej benzyny w automacie blb na motulu wiedziałem, że to Diman :polew: jego nie jest srebrne :gwizdanie: AD1 To na początek dam jej swoje Złote Myśli- niech mi się wpisze AD2 Diman ma "wiele twarzy"
Pucek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dam sobie rękę uciąć że to był RS, co jak co, ale NIE DIESEL Ale nie będę się kłócił
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dam sobie rękę uciąć że to był RS, co jak co, ale NIE DIESEL Ale nie będę się kłócił nie jeździj po pijaku
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dam sobie rękę uciąć że to był RS, co jak co, ale NIE DIESEL Ale nie będę się kłócił załatwię jej numer i przejażdżkę dla Ciebie
hubtychy Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 2.0 tdi stylizowane tylko , znam autko ,a jego kierowniczka ( ) :naughty: czy trzeba z nią chodzić ? :gwizdanie: Adrenalina ci odpowie :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ten problem bardziej dotyczy Ciebie Stasiu Arturo, to jaki tam ma felunek i w jakim kolorze?
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 :polew: :polew: zaraz chłopak ostygnie :decayed: [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 23:47_________________________________________________poszukam fot bo mam gdzieś na fonie(jak nie wywaliłem ) moment ,a przy okazji skoczę na
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ten problem bardziej dotyczy Ciebie Stasiu Arturo, to jaki tam ma felunek i w jakim kolorze? jestem odpowiedzialnym kierowcą
Rekomendowane odpowiedzi