Kędzior Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 btw co Ty Kędzior masz foty wszystkich aut klubowych na pulpicie Akjam ma watek o swoim pasciu
keżor Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Widziana dzisiaj blekitna B7 kombi w Siewierzu na blachach SBE 30XXX błękitna ?
hubtychy Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Widziana dzisiaj blekitna B7 kombi w Siewierzu na blachach SBE 30XXX błękitna ?
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 ja się pytam kto to i na c**j temu komuś ramki klubowe ?
Arturoo Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Widziana dzisiaj blekitna B7 kombi w Siewierzu na blachach SBE 30XXX błękitna ? btw fajny kolorek
A-rek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja się pytam kto to i na c**j temu komuś ramki klubowe ? a z czym masz problem :?: nie może mieć ramek klubowych :?: przecież to Audi A4
hubtychy Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja się pytam kto to i na c**j temu komuś ramki klubowe ? Dużo osób rejestruje się na forum jak potrzebuje porady do auta.Czasem kupują ramki lub naklejki ale nie udzielają się na forum lub na spotach.Sam tak robiłem jak miałem B4.Teraz też myślałem że tak będzie ale trafiłem na zarąbistą ekipę.
Miszka82 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja się pytam kto to i na c**j temu komuś ramki klubowe ? a z czym masz problem :?: nie może mieć ramek klubowych :?: przecież to Audi A4 tak ale klub to już nie bardzo
A-rek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja się pytam kto to i na c**j temu komuś ramki klubowe ? a z czym masz problem :?: nie może mieć ramek klubowych :?: przecież to Audi A4 tak ale klub to już nie bardzo bo :?: może właściciel udziela się na forum i korzysta z wiedzy forum
A4-Tomek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja się pytam kto to i na c**j temu komuś ramki klubowe ? a z czym masz problem :?: nie może mieć ramek klubowych :?: przecież to Audi A4 tak ale klub to już nie bardzo bo :?: może właściciel udziela się na forum i korzysta z wiedzy forum u mnie na łosiedlu też stoi A4 na klubowych ramkach a kolesia nigdy na spocie nie było ale pewnie na forum cokolwiek robi
zib0l Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja się pytam kto to i na c**j temu komuś ramki klubowe ? a z czym masz problem :?: nie może mieć ramek klubowych :?: przecież to Audi A4 tak ale klub to już nie bardzo bo :?: może właściciel udziela się na forum i korzysta z wiedzy forum u mnie na łosiedlu też stoi A4 na klubowych ramkach a kolesia nigdy na spocie nie było ale pewnie na forum cokolwiek robi pozwole sie nie zgodzic:) ramki mam bo chce przynalezec do klubu, ale niemam zbytnio czasu na spoty (bylem 3x - zaram bede zrabany:D) ale trudno Miszka to twoje zdanie:) pzdr
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 I NOGARO BLUE To podstawowy kolor z tej szerokiej palety barw
Miszka82 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja się pytam kto to i na c**j temu komuś ramki klubowe ? a z czym masz problem :?: nie może mieć ramek klubowych :?: przecież to Audi A4 tak ale klub to już nie bardzo bo :?: może właściciel udziela się na forum i korzysta z wiedzy forum może...tak czy siak śmieszą mnie takie osoby i tyle
danielom Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Mnie rowniez, jesli ktos utozsamia sie z klubem to powinien brac udzial w jego zyciu, to moje zdanie
talib1990 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 dzisiaj w godzinach około 15 nagaro blue b5 avant wylatujące z Rybnika.. czyje to ? ja leciałem na Rydłutowy...
Michał Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja się pytam kto to i na c**j temu komuś ramki klubowe ? a z czym masz problem :?: nie może mieć ramek klubowych :?: przecież to Audi A4 tak ale klub to już nie bardzo bo :?: może właściciel udziela się na forum i korzysta z wiedzy forum może...tak czy siak śmieszą mnie takie osoby i tyle dobry
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 To nagaro w Rybnikuto chyba A-rek ? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 addassko widziany w PizzaHut z familją jakąś godzinę temu... I jakiś nowy wózek na spoko kole...
Rekomendowane odpowiedzi