Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 U mnie w sensie po moją klatką :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 21:20_________________________________________________ PS: zaraz się dowiemy że Arturoo jest taki stary że budował Jastrzębie, a co tam Jastrzębie - Piramidy w Egipcie te nie przeginaj ,ja po prostu dużo pracuję i mało sypiam :polew: :polew: :polew:
Kuna Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 U mnie w sensie po moją klatką :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 21:20_________________________________________________ PS: zaraz się dowiemy że Arturoo jest taki stary że budował Jastrzębie, a co tam Jastrzębie - Piramidy w Egipcie te nie przeginaj ,ja po prostu dużo pracuję i mało sypiam :polew: :polew: :polew: Musisz mieć chyba fajną żone/kochanke/dziewczynę :polew:
seves Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 PS: zaraz się dowiemy że Arturoo jest taki stary że budował Jastrzębie, a co tam Jastrzębie - Piramidy w Egipcie te nie przeginaj ,ja po prostu dużo pracuję i mało sypiam :polew: :polew: :polew: bo Ty masz 3 tryby.. praca sen i a4 z czego pracy jest zawsze tyle samo a to drugie chętnie zamieniasz na trzecie Twoja coś o tym wspominała :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 slabo sie konserwujesz od wewnatrz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 U mnie w sensie po moją klatką :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 21:20_________________________________________________ PS: zaraz się dowiemy że Arturoo jest taki stary że budował Jastrzębie, a co tam Jastrzębie - Piramidy w Egipcie te nie przeginaj ,ja po prostu dużo pracuję i mało sypiam :polew: :polew: :polew: Musisz mieć chyba fajną żone/kochanke/dziewczynę :polew: też Ci takiej życzę dobra koniec OT [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 21:35_________________________________________________ 3 tryby.. praca sen i a4 z czego pracy jest zawsze tyle samo a to drugie chętnie zamieniasz na trzecie Twoja coś o tym wspominała :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Kuna Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Skoro twierdzisz że jestem aż taki młody (za co dziękuje) to pora już iść spać bo dawno po wieczorynce :polew: Jeszcze raz dzięki za wsparcie akcji, i do zobaczenia kiedyś w "twoim" mieście EDIT: Zlinczuj/Ukamienuj/Ukrzyżuj mechanika za bułę
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 slabo sie konserwujesz od wewnatrz :gwizdanie: następna przewidziana 9-tego w Nałężu ,więcej info na Bielskich [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 21:41_________________________________________________ Skoro twierdzisz że jestem aż taki młody (za co dziękuje) to pora już iść spać bo dawno po wieczorynce :polew: Jeszcze raz dzięki za wsparcie akcji, i do zobaczenia kiedyś w "twoim" mieście :> thx za wlepy [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 21:42_________________________________________________ EDIT: Zlinczuj/Ukamienuj/Ukrzyżuj mechanika za bułę bankowo :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Andy wczoraj ok 20 w plazie :gwizdanie: bez auta ci nie mów nikomu bo żona się dowie :gwizdanie:
A4-Tomek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 chwilę temu tomaszstn na Waryńskiego na ul. Gomułki chwile pogadane
Kuna Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Arturoo widziany na Łowickiej w jastrzębiu koło wyrwigrosza tzn jego A4 stała na chodniku a jego brak
Kuna Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 tam mieszkam Ja tam często po rybke do rybnego wpadam
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Czester o 14:40 w SG na Jagiellońskiej mijaliśmy się opuściłem szybę nawet mi w twarz spojrzałeś...no ale niestety Golf robi swoje - nie poznałeś mnie a fura się prezentuje
czester Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ha wiedziałem, że to ktoś znajomy albo jakiś pojeb z otwartymi szybami jeździ :> za szybko mi mignąłeś. A co się z Audi stało
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ha wiedziałem, że to ktoś znajomy albo jakiś pojeb z otwartymi szybami jeździ :> za szybko mi mignąłeś. A co się z Audi stało sprzedał rok temu, żeby mieć na wódkę :gwizdanie:
czester Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wódy już nie ma a Golf został
dawcav6 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 wczoraj na trasie z kędzierzyna do gliwic o 16:30 czerwone B5 numery DJA 1L96 klubowe ramki i naklejka
diman Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 wczoraj na trasie z kędzierzyna do gliwic o 16:30 czerwone B5 numery DJA 1L96 klubowe ramki i naklejka to był Sparki z Knurowa
Rekomendowane odpowiedzi