Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie jestem pewien ale chyba OKO na trasie S1 koło zjazdu na Fashion House, stał na poboczu i coś dłubał skulony w aucie Bulczas a Ty jak na dobrego kumpla przystało odwróciłeś się i dodałeś gazu żeby go niepotrzebnie nie stresować że widzisz go jak mu sie furka zdupiła Siedział w aucie i pewnie coś kręcił Poza tym jechałem w przeciwnym kierunku
OKO Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie jestem pewien ale chyba OKO na trasie S1 koło zjazdu na Fashion House, stał na poboczu i coś dłubał skulony w aucie Bulczas a Ty jak na dobrego kumpla przystało odwróciłeś się i dodałeś gazu żeby go niepotrzebnie nie stresować że widzisz go jak mu sie furka zdupiła Siedział w aucie i pewnie coś kręcił Poza tym jechałem w przeciwnym kierunku nie zadzwoniłeś, nie zatrzymałeś się, nie pomogłeś a jak by mnie ssaki leśne gwałciły to co? a teraz pełna powaga - nie byłem to ja
Bulczas Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie jestem pewien ale chyba OKO na trasie S1 koło zjazdu na Fashion House, stał na poboczu i coś dłubał skulony w aucie Bulczas a Ty jak na dobrego kumpla przystało odwróciłeś się i dodałeś gazu żeby go niepotrzebnie nie stresować że widzisz go jak mu sie furka zdupiła Siedział w aucie i pewnie coś kręcił Poza tym jechałem w przeciwnym kierunku nie zadzwoniłeś, nie zatrzymałeś się, nie pomogłeś a jak by mnie ssaki leśne gwałciły to co? a teraz pełna powaga - nie byłem to ja No zbyt szybko jechałem żeby widzieć kto dokładnie siedzi Widziałem tylko srebrne kombi poliftowe
pawel93 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 wczoraj w Gotartowicach na wahadle granatowe b5 w sedanie z tablicą SR na glebie z klubową ramką
Miszka82 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 wczoraj w Gotartowicach na wahadle granatowe b5 w sedanie z tablicą SR na glebie z klubową ramką Pucek
stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 wczoraj w Gotartowicach na wahadle granatowe b5 w sedanie z tablicą SR na glebie z klubową ramką znam go
seves Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 wczoraj w Gotartowicach na wahadle granatowe b5 w sedanie z tablicą SR na glebie z klubową ramką znam go jak gleba i szpetne czarne ańfachowe stalowe 15' to też go znam
OKO Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 wczoraj w Gotartowicach na wahadle granatowe b5 w sedanie z tablicą SR na glebie z klubową ramką znam go jak gleba i szpetne czarne ańfachowe stalowe 15' to też go znam a ja go znałem
pawel93 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Już kilka razy Cię na tej trasie widziałem
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Już kilka razy Cię na tej trasie widziałem Mieszkam w tej dziurze i codziennie a nawet parę razy dziennie jeżdżę w tych okolicach
pawel93 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja do Rybnika do szkoły dziennie jeżdżę Trasą Pszczyna - Żory - Rybnik dziennie przynajmniej 2 razy
seves Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Arturo dziś o 23:15 pod płotem na ulicy Becikowej w Jastrzębiu
talib1990 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Talib widziany godzinę temu jak rwie laski pod gimnazjum widziałeś mnie przez płota :decayed: mam tam zajęcia z uczelni czasami :polew:
danielom Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Dziś na światłach w Żorach koło Auchan srebrne B6 na ramkach i naklejka klubowa na klapie(avant) tablice SWD, mrugałem ale bez reakcji, kto to?
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Dziś na światłach w Żorach koło Auchan srebrne B6 na ramkach i naklejka klubowa na klapie(avant) tablice SWD, mrugałem ale bez reakcji, kto to? Pretor
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Dziś na światłach w Żorach koło Auchan srebrne B6 na ramkach i naklejka klubowa na klapie(avant) tablice SWD, mrugałem ale bez reakcji, kto to? Pretor
Michał Opublikowano 27 Lutego 2012 Opublikowano 27 Lutego 2012 komu mrugnąłem awaryjnymi w sobotę rano w SO na Braci Mieroszewskich? Zielony avant b5 na blachach SM, pozdro dla kierownika:hi:
Rekomendowane odpowiedzi