elmichalkw Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam. Chciałem się wszystkim pochwalić moja niunią z 15.12.2000 roku. Auto zakupiłem w październiku 2009r dzięki pomocy forumowiczów. Czytelnikiem forum jestem od 2008r. Auto przybyło do mnie z niemcowni i od tego momentu przejechałem nim 18 tys km. W sumie nabite 208 tys z lekkim hakiem. Wszystko udokumentowane i potwierdzone przez ASO, zresztą stan techniczny również wskazuje na taki przelot, zawiecha cacy i co ważne: niebite. A teraz co nieco o specyfikacji technicznej wozidła: -silnik 1.9 tdi AHH 90 dzikich mustangów -skrzynia manual 5 -alu ori 16 cali - radyjko jakieś Sony z raczej dolej pólki cenowej - CB radio Midland 1001z + antena Canex Premier ic 100 - 2 szyby w prądzie domykane z pilota - elektryki lusterka - centralny zamek - Kierownica S4 - Podłokietnik x2 - Halogeny - climatronic - ABS - 4 jaśki - pakiet oświetlenie - lakier czarna perła - zimóweczki opony 16 cali - nakładki na progi ori Audi - 2 scyzoryki - klubowa wlepa na klape -dywaniki lato materiałowe plus guma na syberyjskie polskie zimy i to niestety koniec... mało Plany- do tej pory nie było czasu i funduszy ale najwyższy czas to zmienić: -wtryski 216 są - chip jest -wymiana radyjka -mozliwe ze usunięcie znaczka 1.9tdi -ściema szyb -zmieniarka jest - fotele kubełki ( ale czy w skórze to jeszcze nie wiem) -fele 17 cali na lato plus gumy -zawiecha w dół - jednak raczej zostane przy allroad`zie- ale pomyslimy -wywalenie kata plus fakt ze jestem otwarty na wasze wszystkie propozycje wiec słucham część zdjęć z chwili zakupu dlatego jeszcze bez wlepy
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 fajna .....szkoda że tylko 90kucy,zreszta sam ten błąd popełniłem
312MC Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Fajna bo czarna Koło 17" lub 18", ciemna szyba i bliżej ziemi...i bedzie :kox: Gratuluje
Michał Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 fajna .....szkoda że tylko 90kucy,zreszta sam ten błąd popełniłem AHH to nie błąd, wręcz przeciwnie fajna, widać że zadbana, jeśli masz dylemat między 17" a 18" to bierz 18" później niższy zawias i będzie się prezentowała naprawdę nieźle
Inkognito Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 no no no perełka lakierek prezencja super... tak duże fele gleba i ciemna szyba... i będzie!!
michu93 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 AHH są bardzo podatne na zwiększanie mocy auto piękne bo w moim ukochanym kolorze graty
ŁYSY44 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 czarna :good: ładna ale mogłaby mieć trochę więcej mocy
Spitfire90 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ajajaj no śliczna, szkoda tylko, że 90KM, ale też nie jest źle ekstra zadbana!
seba1-2 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 i po wypowiedziach widać że 90% forum to ludzie którzy nie wiedza co piszą że 90ps to mało, owszem ale nie w silniku ahh 90ps ten silnik ma bardzo mocną pompę wtryskową i turbo ze zmienną geometrią, wystarczy założyć końcówki wtryskiwaczy 0.216 i do tego napisać program a w tym silniku generujemy moc do ok 150-155ps
joker-lukasz Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 i po wypowiedziach widać że 90% forum to ludzie którzy nie wiedza co piszą że 90ps to mało, owszem ale nie w silniku ahh 90ps ten silnik ma bardzo mocną pompę wtryskową i turbo ze zmienną geometrią, wystarczy założyć końcówki wtryskiwaczy 0.216 i do tego napisać program a w tym silniku generujemy moc do ok 150-155ps popieram.. AHH to bardzo dobry silnik do modyfikacji.. także wtryski 216 chip i lecisz kolego z mocą powodzenia w modach
rafalekx Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 i po wypowiedziach widać że 90% forum to ludzie którzy nie wiedza co piszą że 90ps to mało, owszem ale nie w silniku ahh 90ps ten silnik ma bardzo mocną pompę wtryskową i turbo ze zmienną geometrią, wystarczy założyć końcówki wtryskiwaczy 0.216 i do tego napisać program a w tym silniku generujemy moc do ok 150-155ps I dlatego to powinna być pierwsza rzecz zmieniona w tym aucie Bardzo ładne autko Ja bym się tutaj zastanowił nad fotelikami do wnętrza, np. takie: http://allegro.pl/item1170472667_audi_a4_sedan_fotele_skora_boczki_komplet.html
michu93 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 i po wypowiedziach widać że 90% forum to ludzie którzy nie wiedza co piszą że 90ps to mało, owszem ale nie w silniku ahh 90ps ten silnik ma bardzo mocną pompę wtryskową i turbo ze zmienną geometrią, wystarczy założyć końcówki wtryskiwaczy 0.216 i do tego napisać program a w tym silniku generujemy moc do ok 150-155ps I dlatego to powinna być pierwsza rzecz zmieniona w tym aucie Bardzo ładne autko Ja bym się tutaj zastanowił nad fotelikami do wnętrza, np. takie: http://allegro.pl/item1170472667_audi_a4_sedan_fotele_skora_boczki_komplet.html do tej beżowej skóry jeszcze beżowe fele 18-19" i wszyscy sikają
wojciu0308 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 fura i kolorek fela tylko 18" :gwizdanie:
kubson Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Lakierek piękny bez awaryjności życze Ale poco mam wydawać ten tysiąc z hakiem na samego czipa skoro mogę kupić odrazu silnik 2.5 który juz taką moc ma
netoo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Czarny sedan... miodzio... chętnie bym się zamienił
elmichalkw Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ale poco mam wydawać ten tysiąc z hakiem na samego czipa skoro mogę kupić odrazu silnik 2.5 który juz taką moc ma Ponieważ 1,9 jest lżejszy niż 2,5, po modach i tak ma mniejsze spalanie, moc ta sama a do tego dochodzi duzo mniejsza awaryjnosc. Co do felg. Wydaje mi sie że 17 cali styknie. Większe to juz zbyt duza utrata na komforcie a przy rocznym przebiegu rzędu 40 tys kilometrów po otaczających mnie drogach zahacza i hardcore chociaż... kto wie co mi odbije
MARCIN607 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 :good: :good: :good: ładna sztuka-tylko trzeba a spoty przyjeżdzać :bicz:
Coleman Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 fajna silnik mały ale podobno dluga zywotnosc zreszta ja mam taki sam fajne fele tez bym takie chcial tylko z tego co widze to cos wysoko stoi ... ogolnie wypas
TDI99 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 :gwizdanie: git fura gratuluje zakupu i powodzenia w modach
Rekomendowane odpowiedzi