dudi75 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 i osłona pod silnikiem poszła się ..... :gwizdanie: :wallbash: :wallbash: Nie martw sie, mojej szczatki tez sie poniewieraja po garazu
MARCIN607 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Auto u mechanika-nieszczęsny napinacz drugi raz wymieniany :wallbash: zerknąłem pod auto-osłona cała ale śnieg wszedł między dokładkę zderzaka a osłonę i dokładka nadłamana w połowie (sterczy w dół) a co gorsze wyrwała się w 2 zaczepów i za cholerę nie idzie jej włożyć spowrotem :wallbash: Jest plan na dokładjkę S line jak ta się skończy ewentualnie jak już będzie ciepło i coś na allegro się pojawi wpadnie dokładka. a to wszystko wina Nowacka007 z którym odgarnialiśmy snieg Żółtym przed spotem :polew: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 06:28_________________________________________________a tutaj one - w końcu moje-jeszcze bez gum ale i tak jestem mega zadowolony :kox: :kox: teraz trzeba jakieś gumy założyć i czekamy na dodatnie temperatury :naughty:
wrclaguna Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 spoko felga jak dla mnie byle do wiosny
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ale czyste Jak je wysylalem przypominaly bardziej grafitowo blotne
Młody Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jedyne słuszne felgi do B6 rozmiar i wzór idealne
adamooo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 felgi nie ma tragedii ale lepiej by wyglądały przy mniejszym ET..albo z tyłu żeby było et 30
Flyer Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wspolczuje Ci na tym jezdzic po Kielcach...
MARCIN607 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 zobaczymy jak coś oddam w cudze ręce- to pierwsze duże koło w mojej karierze wszystkiego trzeba spróbować. dzisiaj na spocie zacząłem się kręcić w koło aż się turbina czerwona zrobiła-aż mnie serce rozbolało że ją tak potraktowałem ale jak wieczorem wracałem z żoną do domu na tym samym parkingu znowu dostała po d*pie (w aucie jeden pisk ale widziałem że się twarz cieszyła) :polew: dobrze że mam taką miejscówkę blisko domu :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 patrzac na kieleckie ulice, to uwierz mi, ze szybko sobie wybijesz z glowy te 19"... szkoda, ze nie udalo mi sie wyrwac wczoraj, ale niestety zamiast o 11 to dojechalismy do kielc na 15 i nie bylo opcji na spota po nowym roku przyjade na jakis dluzszy weekend i wtedy przyspotujemy na 100%.
MARCIN607 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 szkoda szkoda ale nic straconego. Zapraszamy patrzac na kieleckie ulice, to uwierz mi, ze szybko sobie wybijesz z glowy te 19"... szkoda, ze nie udalo mi sie wyrwac wczoraj, ale niestety zamiast o 11 to dojechalismy do kielc na 15 i nie bylo opcji na spota po nowym roku przyjade na jakis dluzszy weekend i wtedy przyspotujemy na 100%.
Młody_drog Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 wracałem z żoną do domu na tym samym parkingu znowu dostała po pupie :polew:
Stolkien Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 dostała po pupie tak że aż czerwona była :polew:
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 trochę była obrażona rano i prze 10minut jakąś roklkę czy cuś było słychać ale w końcu jej przeszło :>
dudi75 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Za delikatny jestes do takich spraw trzeba bylo dac auto na testy Stolkienowi albo mi tylko musial bys oczy zamknac bo twoje sreduszko moglo by tego nie wytrzymac
Młody Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 patrzac na kieleckie ulice, to uwierz mi, ze szybko sobie wybijesz z glowy te 19"... Ty to potrafisz człowieka załamać na starcie
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 patrzac na kieleckie ulice, to uwierz mi, ze szybko sobie wybijesz z glowy te 19"... Ty to potrafisz człowieka załamać na starcie Poprostu sie starzeje i dziadzieje Glinek daje rade na 20 i nie peka
Flyer Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 kazdy ma swoja toleracje... mi 19" zaczely odbijac sie na wnetrzu auta, zawieszeniu, amorki polecialy mocno w dol po jednym sezonie... a ja lubie miec wszystko perfekt. nie chodzilo o komfort, ale o auto, bo dostawalo mocno po pupie, w dodatku jazda emerycjak z omijaniem dziur i studzienek nie jest dla mnie
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2010 ja i tak omijam wszystkie studzienki itp. tróre wypatrzę-ale tak jak mówię jak będzie straszna lipa felgi pójdą w świat i założy się 18". patrzac na kieleckie ulice, to uwierz mi, ze szybko sobie wybijesz z glowy te 19"... Ty to potrafisz człowieka załamać na starcie Poprostu sie starzeje i dziadzieje Glinek daje rade na 20 i nie peka za długo się śliniłem na te koła żeby mi ktoś mógł je obrzydzić :polew: - jedyner co mnie odpycha to cena nowych gum ale i to jakoś obedziemy FLy pewnine wie co mówi ale muszę się sam przekonać :gwizdanie: teraz zaczynam zbierać graty na rns - i tu moje pytanie czy jak mam małą navi to antena będzie pasowała?? zanczy czy mam prócz tunelu i samego rns-a dokupić z poważniejszych rzecz?
Flyer Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 jesli masz navi oryginalnie + antenke na dachu, to nie musisz jej zmieniac, podejdzie pod RNS'a. ja Ci zycze zeby sie dobrze jezdzilo na tych 19", ale ulice w kielcach sa kiepskie... nawet zaryzykuje stwierdzenie, ze gorsze niz w Wawce :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi