Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ODDAM w dobre ręce!!!!! - Czarne 1.8T Quattro-BITCH/LED/SPORTEC/S-LINE/ITP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może -jutro jadę po magici

Wieta co? ja to sądzę że coś innego nie sprzęgło. Czułem toto w niedziele i ani to sprzęgło ani raczej rozgrzane do czerwoności Turbo... może gdzieś do wydechu dociska coś? np. po zaspie. może to te Valteki ci się na obudowie smażą.

[br]Dopisany: 13 Grudzień 2010, 16:10_________________________________________________znudzić się nie znudzę tylko przed rozmiarem mnie FLY ostrzega-model felgi jest piękny więc jak na 19 nie dam rady zmienię na 18 też rs6 :kox:

To co kolego jak się fele znudzą to zamiana na moje w graficie?? Bo moje już się znudziły troszkę :gwizdanie: Chętnie bym za nie przytulił jakieś 18` avus`y :gwizdanie:

no moje też są RS6 ale w graficie czy coś podobnego :mysli: I tak coraz bardziej widzą mi się jednak srebrne bo te trochę giną jak na 19` w ciemnym aucie :wink4:

Opublikowano

Wandej, akurat do Twojego koloru te fele grafitowe nie pasuja... srebro juz tak. Pomaluj je poprostu.

Opublikowano

dobrze prawi, ja swoje jeżeli będę malował na sezon 2012 jeżeli dotrwaja-tylko kolor jeszcze muszę wymyśleć ale to jest ho ho ho gdyby chromu nie było felgi poszły na czarno

ale u Wandaja felgi pasują do dokładek :>

Wandej, akurat do Twojego koloru te fele grafitowe nie pasuja... srebro juz tak. Pomaluj je poprostu.

Opublikowano

dobrze prawi, ja swoje jeżeli będę malował na sezon 2012 jeżeli dotrwaja-tylko kolor jeszcze muszę wymyśleć ale to jest ho ho ho gdyby chromu nie było felgi poszły na czarno

ale u Wandaja felgi pasują do dokładek :>

fakt ale dokładki niedługo będą w kolorze więc już do niczego nie będą pasować :decayed: Musze o jakieś VT na forum uderzyć :gwizdanie:

Opublikowano

w piątek nastąpiła zmiana Walteków na Magiki i chyba jest lepiej. Nie ma gdzie popędzić ale pierwsze wrażenie że jakby ciut żwawszy był :confused4:

dzisiaj zamawiam zbiorniczek na płyn od wspomagania - żródło problemów ze wspomaganiem :ranting1: :ranting1: a na dokłądkę wylał mi się płyn od wspomagania który woziłem na dolewkę w bagażniku i w całym aucie jest zapach śliwek :confused4: :confused4: :confused4:

Opublikowano
:polew: valteki do 1,8T gratuluje gazownika Ale co tanio bylo nie ? :decayed: :decayed:
Opublikowano

valteki to była samowolka jakiegoś mądrego-ale został naprostowany

:polew: valteki do 1,8T gratuluje gazownika Ale co tanio bylo nie ? :decayed: :decayed:

Opublikowano

pewnie przeliczył ile opony na wiosne wyjda :kox:

Opublikowano

jest plan na lato :evil: -ale jak nie pójdę też damy radę-19RSa będzie siedziała tylko mi $$ potrzebne [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 13:19_________________________________________________gumy już miałem zamówione Conti ale zamówienie wstrzymane-na tydzień-zobaczę jak będzie z kołami i resztą funduszy[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 13:23_________________________________________________byłem u gazownika dzisiaj wspr braku nawiewu-diagnoza pompa wody schaden :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

ale mam good news RSy zostają- miałem okazję RECARO wyrwać ale zostały w anglii ;( ;(

Opublikowano

aaa t taki motyw... :good: latwiej wyrwac rs niz recaro wiec sie nie dziwei :kox:

Opublikowano

recaro też się znajdzie ale miałbym je za 3 koła plus transport do polski-a to by się za barmo załatwiło :wallbash: :wallbash: :wallbash:

no ale żyje się dalej-teraz zaliczkę na gumy trzeba wpłacić i czekać

aaa t taki motyw... :good: latwiej wyrwac rs niz recaro wiec sie nie dziwei :kox:

Opublikowano

Marcin. Trzeba było wymienić te pompę jak rozrząd robiłeś :hi:. Ale mądry Polak po szkodzie nie :)

Opublikowano

nie wymienil pompy wody przy rozrzadzie ? :shocked:

Opublikowano

no na to wygląda ale niech się winowajca wypowie :)

Opublikowano

Pompa byla wymieniana i jest kolbenschmidt ... Jakby pompa nie dzialala , nie otwieralby termostat i gotowalo by silnik...A temperatury silnika masz normalne tak ? No ale skoro gazownik mowi ze pompa to wymieniaj marcin wymieniaj :gwizdanie:

Opublikowano

pewnie spierdzielił coś Gazmajster...

Rozpinał układ i wylał płynu dużo i się zapowietrzył...

Opublikowano

a to jak przy wymianie rozrządu to była wymieniona ale ja jestem laik w temacie- powiedzcie mi co się wystrało- żebym mógł jechać i ich opierdolić- nie skojarzyłem że te pompa wody była wymieniona przy rozrządzie. już mnie chu... strzela bo zimno w aucie jest dłuższą chwilę-

NOSB wielkie SORRY za zdradę ;([br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 21:14_________________________________________________jak byłem u niego zdjeliśmy wężyk ze zbiorniczka płynu chłodzącego i i po chwili dopiero zaczeł powoli lecieć płyn chłodzący a podobno ma być potężne ciśnienie. help

Opublikowano

Ja tam widze male sorry... Mnie nie trzeba przepraszac to nie ja mam teraz problemy tylko ty ...

BTW pompe wody itp stare Ci chyba oddawalem wiec idz im to pierdolnij na stol i powiedz ze pompa jest nowa...

Jak dla mnie to masz zapowietrzony uklad... weze wogole sa cieple ktore ida do auta ? obok akumulatora ? Bo jak sa to moze po prostu jeblo cos pod deska jakis silniczke cieplo/zimno... A jak zimne to zapowietrzony... ale ja sie nie znam wiec sie nie sugeruj...

Opublikowano

masz odkrecany odpowietrznik na tym Twoim AvJ. pokazywałem Ci marcin gdzie. lejesz aż się zacznie wylewać. odpalasz na 5 min. 2 tys obr/ gasisz znów dolewasz aż się wyleje . i tak oczywiście G12.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...