Fr0styyy. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mnie tylko trzeba wiedzieć gdzie się wpiąć a resztę sam sobie ogarnę
GreGoriO Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 trzeba przerwać obwód włacznika z PINu 7 i połączyć PIN 1 z 3, tak aby MCE widziało włącznik jak w pozycji ZERO. zastosować przekaźnik ze stykami NC/NO schematy masz na poprzednich stronach, min mój dotyczący przeróbki bez lustra wewnętrznego http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/index53.html#post3141373
Krzycho81 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Po przeczytaniu siedemdziesięciu stron głowa puchnie a wiec pytanie. Wyłącznik swiateł wersji A moduł wersji E lub F leżący w garażu ogarnie światła do jazdy dziennej w formie przygaszonych długich?? Czy musze stworzyć dodatkowy moduł
wladi Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Po przeczytaniu siedemdziesięciu stron głowa puchnie a wiec pytanie.Wyłącznik swiateł wersji A moduł wersji E lub F leżący w garażu ogarnie światła do jazdy dziennej w formie przygaszonych długich?? Czy musze stworzyć dodatkowy moduł Wyłącznik świateł conajmniej musi być B, MCE ma byc F no i musisz kupić dodatkowy moduł żeby światła świeciły na 30% mocy:wink: no i oczywiście włącznik drl:wink:
bobikos Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Po przeczytaniu siedemdziesięciu stron głowa puchnie a wiec pytanie.Wyłącznik swiateł wersji A moduł wersji E lub F leżący w garażu ogarnie światła do jazdy dziennej w formie przygaszonych długich?? Czy musze stworzyć dodatkowy moduł Do przygaszonych długich nie musisz nic wymieniać, a jedynie dołożyć moduł sd-2, nie jest to oryginalne rozwiązanie ale działa. Moduł w wersji F potrzebny jest do CLH. Przełącznik z literką B to ten z funkcją AUTO.
wladi Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Po przeczytaniu siedemdziesięciu stron głowa puchnie a wiec pytanie.Wyłącznik swiateł wersji A moduł wersji E lub F leżący w garażu ogarnie światła do jazdy dziennej w formie przygaszonych długich?? Czy musze stworzyć dodatkowy moduł Do przygaszonych długich nie musisz nic wymieniać, a jedynie dołożyć moduł sd-2, nie jest to oryginalne rozwiązanie ale działa. Moduł w wersji F potrzebny jest do CLH. Przełącznik z literką B to ten z funkcją AUTO. No masz rację ale jak już rezać to całość z Clh:naughty:
bobikos Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 to jeszcze lusterko które jest nie do zdobycia i wtedy masz kompletne CLH.
wladi Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 to jeszcze lusterko które jest nie do zdobycia i wtedy masz kompletne CLH.Oj tam siemian ostatnio sprzedawał więc chyba da radę zdobyć
Krzycho81 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Mam w garażu dwie sztuki mce wersji F. Przytargałem też dzisiaj cała wiązkę z B7. Szkoda że nie można uruchomić świateł do jazdy dziennej na ori modułach.
mlodziak22 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 W niedługim czasie będę zakładał lusterko z czujnikiem światła aby odpalić clh i teraz niech mi ktoś powie czy jak założę regulacje świateł + clh to lusterko będzie mi odpalać automatycznie światła w dzień dzienne lub 30 %, czy do tego musze mieć drl +clh?? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
biggman Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 do DRL musisz mieć oddzielny moduł, czy zrobisz to na przełączniku drl +clh czy na stałe to nie ma znaczenia. Wiadomo na przełączniku z DRL mógłbyś ewentualnie DRL wyłączać/włączać
mlodziak22 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Jaki moduł?? Mowisz o module 30% długich który jest w dziale warsztat?? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Jaki moduł?? Mowisz o module 30% długich który jest w dziale warsztat??Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Na allegro można było taki moduł kupić od kolesia KOGIEL nie wiem jak teraz...
biggman Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 można nadal kupić tutaj: SD-2 by kogiel
wladi Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 O widzę że już jest z regulacją do ledów elegancka sprawa:thumbup1:
mlodziak22 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 dzięki czyli jak zamontuje regulacje + clh to lusterko jak się ściemni wyłączy mi dzienne i zapali bixy???
domin79 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 dzięki czyli jak zamontuje regulacje + clh to lusterko jak się ściemni wyłączy mi dzienne i zapali bixy??? dokladnie:wink:
puchaty106 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Panowie a jak mam czujnik desczu i lusterko fotochromatyczne to wlacze Leaving Home w b6????
barrowiec1 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 oczywiście, dziwne że jeszcze nie masz tego włączonego jak masz czujnik deszczu
wladi Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Panowie a jak mam czujnik desczu i lusterko fotochromatyczne to wlacze Leaving Home w b6????W B6 masz czujnik deszczu? Jeżeli lusterko ma również czujnik zmierzchu to włączysz ale potrzebujesz odpowiedniego MCE i włącznika CLH...
Rekomendowane odpowiedzi