siemian Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 :good: :good: :good: :good: :good: :good:
alvaro Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Jak wyglądała sprawa montażu ? P&P czy rzeźba ?
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Jak wyglądała sprawa montażu ? P&P czy rzeźba ? ponoć praktycznie p&p w Piątek będą takie same tlumiki u mnie
david_n Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 W środkowej części trzeba było dospawać kawałek, brakowało dosłownie 5cm, reszta p&p
FANTOMAS Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 no w końcu coś Ci pasuje do tych chlapaczy
mgtan Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 b8 mają szeroko rozmieszczone rurki po bokach :-p w b7 było ładniej jest gites, różnica kolosalna
FANTOMAS Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 b8 mają szeroko rozmieszczone rurki po bokach :-p w b7 było ładniej jest gites, różnica kolosalna z tego co porównuje do siebie w B7 to nie widzę dużej róznicy a skoro nie ma różnicy to po co przepłacać kolega David_N raczej zainwestował w obiektyw rybie oko i dlatego to tak wygląda na foto
mgtan Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 b8 mają szeroko rozmieszczone rurki po bokach :-p w b7 było ładniej jest gites, różnica kolosalna z tego co porównuje do siebie w B7 to nie widzę dużej róznicy a skoro nie ma różnicy to po co przepłacać kolega David_N raczej zainwestował w obiektyw rybie oko i dlatego to tak wygląda na foto wiesz ja w B7 tez mam wydech po bokach i różnica jest... i to nie mała i wynika chocbny z faktu ze b8 jest szersze i rurki bardziej na zewnątrz... zmież dystans między rurkami :-)
siemian Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 jest szerzej Tomciu. Albo rurki są mniejsze. Przynajmniej optycznie w stosunku do auta tak wyglądają
david_n Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Mnie sie wydaje ze sa szerzej :gwizdanie: co do obiektywu Tomeczku, 18-55
mgtan Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 są są szerzej... :-) stałem w ASO koło b8 z dwiema rurkami i wiem co mówie a zdjęcia nei są z żadnego fisheya co widac na perspektywie zdjęcia że jest równo a nie kuliście
david_n Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 dawid jak by nie było jest gites no
kubson Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Petarda to to nie jest. Ale całkiem ładna
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Petarda to to nie jest. Ale całkiem ładna To sprawdź się z nim teraz po programie to zobaczysz jaka petarda
kubson Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Petarda mozna nazwać coś +500km nasze fury przy tym wymiekaja
Rekomendowane odpowiedzi