moskal Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 No bo wydaje mi się, że na zdjęciach eski były pokrętła od ogrzewania foteli, a kupiłeś panel poliftowy bez. drobiazg , mi sie wystarczająco pocą jaja podczas jazdy ze grzanie mi niepotrzebne , i nie pisze tego dlatego ,że sie zakreciłem tylko faktycznie tak jest. BTW nawet nie wiem czy RECARO maja grzanie dópy Powiem wam ze fajnie mieć auto do sprzedania na częsci , tu sobie człowiek powolutku gna i jednoczesnie kupuje towar do drugiej fury :>
Flyer Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Powiem wam ze fajnie mieć auto do sprzedania na częsci , tu sobie człowiek powolutku gna i jednoczesnie kupuje towar do drugiej fury :>
Kowi87 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ooo a zastanwiałem sie nad tym koszem czy brać zrezygnowałem bo trzeba by radia szukać :gwizdanie: a nie w głowie mi wydatki na radio
moskal Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Powiem wam ze fajnie mieć auto do sprzedania na częsci , tu sobie człowiek powolutku gna i jednoczesnie kupuje towar do drugiej fury :> kórwa mysle skąd tu dorwać 10 kafli zeby kupić Ese Sulejmana :naughty: :naughty:
Buba Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Powiem wam ze fajnie mieć auto do sprzedania na częsci , tu sobie człowiek powolutku gna i jednoczesnie kupuje towar do drugiej fury :> kórwa mysle skąd tu dorwać 10 kafli zeby kupić Ese Sulejmana :naughty: :naughty: nie ty jeden ale najpierw musze w koncu kupic
Reggi Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 A ja Ci powiem, że grzane dópy w zimie to dobra rzecz..wsiadasz do fury..włączasz grzanie stołka i odśnieżasz..w furce masz jeszcze chłodno, ale w poślada ciepło
Buba Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 A ja Ci powiem, że grzane dópy w zimie to dobra rzecz..wsiadasz do fury..włączasz grzanie stołka i odśnieżasz..w furce masz jeszcze chłodno, ale w poślada ciepło to fakt, za***ista opcja
Kowi87 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Pany, to jest kosz 2 din czy 2 din zrezany z 1 din ? Rezany z 1DIN
mrogal Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Powiem wam ze fajnie mieć auto do sprzedania na częsci , tu sobie człowiek powolutku gna i jednoczesnie kupuje towar do drugiej fury :> kórwa mysle skąd tu dorwać 10 kafli zeby kupić Ese Sulejmana :naughty: :naughty: a co pyli sie ja brac?
.i.KALI.i. Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 No za 10 kafli eSa, rozbierasz na części i jesteś ładnie do przodu a do tego możesz do siebie poprzekładać troche gratów. Także opłaca się bardzo
mrogal Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 No za 10 kafli eSa, rozbierasz na części i jesteś ładnie do przodu a do tego możesz do siebie poprzekładać troche gratów. Także opłaca się bardzo lyknal bym tylko nie mam gdzie jej trzymac :/
moskal Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Powiem wam ze fajnie mieć auto do sprzedania na częsci , tu sobie człowiek powolutku gna i jednoczesnie kupuje towar do drugiej fury :> kórwa mysle skąd tu dorwać 10 kafli zeby kupić Ese Sulejmana :naughty: :naughty: a co pyli sie ja brac? puknięta w dópe jak parówa tylko bardziej z prawej strony , no i przód lekko
Flyer Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Powiem wam ze fajnie mieć auto do sprzedania na częsci , tu sobie człowiek powolutku gna i jednoczesnie kupuje towar do drugiej fury :> kórwa mysle skąd tu dorwać 10 kafli zeby kupić Ese Sulejmana :naughty: :naughty: juz sprzedana :gwizdanie:
Buba Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Powiem wam ze fajnie mieć auto do sprzedania na częsci , tu sobie człowiek powolutku gna i jednoczesnie kupuje towar do drugiej fury :> kórwa mysle skąd tu dorwać 10 kafli zeby kupić Ese Sulejmana :naughty: :naughty: juz sprzedana :gwizdanie: wziales?
Flyer Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 nie za 10k sie nie oplaca - mowi to Wam doswiadczony czlowiek w sprzedazy czesci z esek
Buba Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 nie za 10k sie nie oplaca - mowi to Wam doswiadczony czlowiek w sprzedazy czesci z esek to ja wiem
moskal Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 nie za 10k sie nie oplaca - mowi to Wam doswiadczony czlowiek w sprzedazy czesci z esek jedna sprzedał i fachowiec , tak samo mozna powiedzieć ze jestes fachowcem w dziedzinie 2.7bit w B6 :kox: :kox:
Flyer Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 jedna sprzedał i fachowiec , tak samo mozna powiedzieć ze jestes fachowcem w dziedzinie 2.7bit w B6 :kox: :kox: tutaj zadnego fachowca wielkiego nie trzeba
moskal Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 jedna sprzedał i fachowiec , tak samo mozna powiedzieć ze jestes fachowcem w dziedzinie 2.7bit w B6 :kox: :kox: tutaj zadnego fachowca wielkiego nie trzeba
CoLo Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Nie będziemy mu zaśmiecać wątku Opłaca się taki kawał jechać po sam soft ? Nie to że źle czy cuś
Rekomendowane odpowiedzi