topor Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 git;) ustalcie tez jakis dobry termin. bo ja swoim tak na szybko zarzucilem.
Yelo Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 A tak w ogóle, to spocik był bardzo udany Dzięki za VAGa - bład airbaga jednak zniknął i nie wrócił, jak miło nareszcie śmigać bez kontrolek na blacie Droga powrotna minęła nawet jakoś nie zauważyłem kiedy
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 A tak w ogóle, to spocik był bardzo udany Dzięki za VAGa - bład airbaga jednak zniknął i nie wrócił, jak miło nareszcie śmigać bez kontrolek na blacie Droga powrotna minęła nawet jakoś nie zauważyłem kiedy miło było Was poznać państwo Yelazuni
Yelo Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 miło było Was poznać państwo Yelazuni
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 a piszecie się na spot wspólny w Wolsztynie??
emperorek Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 ja również dziekuje za spocik super ekipa, i fajnie było was poznać... Musashi dzieki za Vaga! (poduszka pod silnik juz załatwiona:))))
Musashi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 A tak w ogóle, to spocik był bardzo udany Dzięki za VAGa - bład airbaga jednak zniknął i nie wrócił, jak miło nareszcie śmigać bez kontrolek na blacie Droga powrotna minęła nawet jakoś nie zauważyłem kiedy spaliście po drodze?
pawlik79 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!UWAGA!!!!!!!UWAGA!!!!!!Razem z kolegami zlotowiczami.... ktorzy pojawili sie na naszym wczorajszym spocie w Zieloenej Górze doszlismy do wniosku abo polaczyc sily i zoorgaiwoac wspolny spot! Miejscem spotkania wypadlby Wolsztyn -polowa drogi:) Jako termin proponuje Pierwszy weekend po wszytskich zmarlych. tzn... 8-9 listopad:) Mysle ze dwie kawalkady jadace z przeciwnych ston zrobilyby fajne wrazenie:) Mysle ze temat do przemyslenia. temat rozwińmy tutaj!: http://www.a4-klub.pl/smf/lubuskie/all_spot_wielkopolskie_lubuskie_8911_wolsztyn-t49604.0.html;new 11 listopad jest swietem i dniem wolnym od pracy, domyslam sie czesc osob wezmie 10 wolne i na 4 dni wyjada gdzies w trase, przynajmniej ja tak robie.
Pepin Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 no w końcu się ruszyło ... wczoraj nie zdążyłem .. ale trzeba przygotować ulotki klubowe - w poprzednim klubie miałem format chyab A6 (czyli 4 sztuki na stronei A4) Ulotka zzawirała logo klubu , adres do strony klubowei i forum (tutaj to to samo) + jakiś teksst że klub miłosników blabla i duzymi literkami ZAPRASZAMY Wczoraj Śmieszny pokazywał ulotkę tylko mniejszą .... Warto byłoby wpisać jeszcze URL do działu spoty WLKP - trzeba zagadać do adminów czy dałoby radę zrobić jakiś alias ... typu www.a4-klub.pl/wlkp i żeby wtedy ładowała się ostatnia strona topicu z dziąłu WLKP Do tego na dole jedna linia wykropokowana na jakiś tekst/uwagi .. bo wtedy można będzie ręcznie dopisąc że najbliższy spot data, godzina i miejsce lub dać/wpisać komuś kontakt przy bezpośrednim kontakcie
Iverson Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 I co z tym spotem w niedzielę?? :gwizdanie: przydałoby się!!
Azunia Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 I co z tym spotem w niedzielę?? :gwizdanie: przydałoby się!! Moze, moze... Mozesz zalowac ze cie wczoraj nie bylo, Ive
Madas Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 ja rzecz jasna jestem za witaj Azunia
Azunia Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 ja rzecz jasna jestem za witaj Azunia madas26
Smieszny Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Niewiem czy dam rade w ta niedziele, ale znajac siebie to sie zjawie
Madas Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 no i git wpadnij koniecznie
Iverson Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 wpadaj Śmieszny, podobno ekipa z ZG ma się u nas pojawić :gwizdanie:
Smieszny Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Mysle ze najszybciej to sie nam uda w Wolsztnie spotkac :> Mam nadzieje ze ze dojdzie do tego spotu. Ja to pewnie przyjade z ekipa z Zielonej a wroce zwami do Poznania :>[br]Dopisany: 20 Październik 2008, 17:59:43_________________________________________________Ps a w niedziele raczej bede bo musze twoje mody Iverson zobaczyc bo na spocie w zielonej wypytywali o twoje OOOO
Iverson Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Z Nowakiem dzisiaj gadałem, mam mu podać przez ciebie 1BE jak do Pz-ńa nie przyjedzie w niedzielę hyhy, a jakie mody o niczym nie wiem?? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi