Musashi Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 eeeee, maseczki nie dzialaja po jednokrotnej aplikacji, trzeba stosowac "leguralnie" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymas Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 mozna pomyslec nad tą data 15 lub 16 tylko miejsce inne , proponuje parking w kingcrosie lub plazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 KingCross albo Plaza w weekendy zapchane na maxa tam zaparkować to sukces a codopiero na więcej aut znaleść miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 miejscem sie nie przejmujemy. zdradze, ze pracuje nad miejscówką, aby nas nikt nie ganiał, zeby bylo można kolo siebie zaparkowac, i zeby nie bylo czuc swedu palonych beemek dzisiaj najwazniejsze są- zapowiedzi i oczywiscie późniejsza obecnosc. ostatnio koledzy z innych miast powiedzieli, ze przyjada i dopisali rzetelnie bylo milo i wesolo proponuje aby do konca lutego ustalic dzien czy spotykamy sie w sobote czy niedzielę oraz godzinę. ja zaczynam juz pucowac swoja furkę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vessago Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witam,powiedzcie mi jak wyglada taki spot, bo chetnie wzialbym udzial, a nigdy nie bylem i nie znam nikogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 przyjeżdżamy, rozmawiamy, oglądamy i porównujemy autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basen Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja jestem za sobota )) Moze ktos zorganizuje gokarty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witam,powiedzcie mi jak wyglada taki spot, bo chetnie wzialbym udzial, a nigdy nie bylem i nie znam nikogo... bedziesz mial okazje poznac ludzi. jezeli ktos potrzebuje staramy sie pomoc w diagnostyce, logach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vessago Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 W taki razie tez sie pisze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Vagowanie auta odbywa sie dopiero po 6 zaliczonych spotach-żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 o to ja juz z 10 razy moge miec diagnoze przeprowadzona A powaznie to nigdy tego ne robilem i bede bardzo dzwieczny jak nastapi to w nastepnym spotkanku postroofka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 damy radę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Pet3r znalazłeś już AFN'a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 hehe jeszcze nie, ale napisałem już do wujka w Niemczech, może on coś znajdzie (sam niedawno kupił A6) poza tym kasy trochę mało jeszcze, muszę znaleźć dobry 'bank' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Panowie ustalmy datę następnego spota w Poznaniu!!! Zainteresowanych proszę o zabranie głosu. [br]Dopisany: 14 Luty 2008, 16:15 _________________________________________________Trzymam kciuki Peter za to , że do końca roku kupisz AFN'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 no to kiedy panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 zapraszam na wczesniejsza strone. weekend juz ustalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remifer_31 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich. Czy można się przyłączyć do spotkań? J bardzo chętnie poznam nowych kolegów. Wiem, że jestem nowy ale może miał bym propozycje miejsc na spotkania. Pierwsze to Uniwerek A. Mickiewicza na różanym Potoku. Ładna okolica, sporo parkingów i kilka prostych odcinków drogi. Okolica dość spokojna, brak nadmiernego ruchu samochodowego. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Halik Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam Panowie. Niestety przegapiłem ostatni spocik, jestem nowy tak jak kolega, ale z checią się dołączę do następnego, jeżeli będe w Poznaniau. Za późno otworzyłem skrzynkę, jak juz było po spociku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 oczywiscie zapraszamy kazdego milosnika audi, rowniez tych ktorzy jeszcze szukaja lub sobie marza o autku! to doskonala okazja aby poznac nowych ludzi i dowiedziec sie wiecej o ulubionej marce. tak jak pisalismy kolejne spotkanie odbedzie sie 15 lub 16 marca czekamy na deklaracje ktory dzien nam bardziej odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi