Banan Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ja mam teraz tez nowe amortyzatory 4 sztuki i jest koza ale mam to gdzies :-P
fatboy Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ja mam teraz tez nowe amortyzatory 4 sztuki i jest koza ale mam to gdzies :-P amen:decayed:
farmer91 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 niestandardowy, a jaki koszt tych ledów, co za ile?
niestandardowy Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 niestandardowy, a jaki koszt tych ledów, co za ile? Napisz do Tomika na maila przesle Ci cennik. A ceny sa spoko... no Panowie, xenonogarniety dzisiah z Bartkiem do konca. musze swoj watek zalozyc
rosool88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Marcinie i jak tam? lampy ogarnięte do końca??widziałem dziś bartka 2x we wrześni...na jakich felgach teraz śmiga??
niestandardowy Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Kurka... nie wiem. s-line w 18"? to chyba ta felga. mogles widziec zonke, bo skonczylismy okolo 13...
rosool88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 widziałem trochę wcześniej...może masz rację. felga czarna i czerwona obwódka
niestandardowy Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Yyyy.... srebrna? tylko srebrna...
rosool88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 hmm...to ktoś inny w takim razie...ale ramki klubowe były i też avant:eusathink:
Bart-S Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Bry - ja właśnie skończyłem na dziś. Do 14:00 Marcin a potem leciałem dalej z Multitronikami... W międzyczasie przyjechał nowy motor do Passata Teraz chwila odpoczynku i jutro od nowa
rosool88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Bartku kto jeździ po wrześni czarnym avantem z klubowymi ramkami na czarnej feldze z czerwonym rantem?
Bart-S Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Bartku kto jeździ po wrześni czarnym avantem z klubowymi ramkami na czarnej feldze z czerwonym rantem? Oprócz maliniaka ze Słupcy nikt mi nie przychodzi do głowy...
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 Bartku kto jeździ po wrześni czarnym avantem z klubowymi ramkami na czarnej feldze z czerwonym rantem? Oprócz maliniaka ze Słupcy nikt mi nie przychodzi do głowy... :thumbdown:jak tak możesz
Sivy86 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 tak już zadecydowałem odkupie tylni s-line tak jak było a powiedzcie mi znacie jakiegoś z poznania lakiernika co fajnie maluje i nie drogo./ U mnie z lakierni chłopaki malują prywatnie ale ceny zbyt konkurencyjne nie są
rosool88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Sivy widziałem dziś główną nagrodę w marratonie...stoi na parkingu na piątkowie...jeśli oczywiście jest to te volvo, na szybie jest naklejka floty 14 maratonu
Sivy86 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 ---------- Post dopisany at 07:06 ---------- Poprzedni post napisany at 07:04 ---------- Słuchajcie uważam Was za starych wyjadaczy w A4 więc zwracam się do Was o opinie co by można poprawić w mojej B5? Odrazu mówię ze nie jestem za jakimś wieś tuningiem i laminatem;-) Narazie jestem w trakcie wymiany na ori navi RNS-D a w planach tylko i wyłącznie ori fele 17", zderzak przód z grillem od S4 i bodajże z RS4 lotka nad tylną szybę tylko nie przesadzę z np tą lotką?? Co jeszcze można dowalić ze smakiem?ImageShack Album - 6 images moim zdaniem pojeździsz rok na 17 i stwierdzisz że mało i będziesz chciał 18 także moim zdaniem pakuj od razu 18 Co do lotki to napisz do krwata on ma taką lotkę to Ci powiem a ogólnie ok auto No Myślę że 18 to chyba będzie juz kozak, tym bardziej z moją glebą ale czy nadkola nie będą obgryzać opon?;-) Kurde nie mogę znaleźć kolegi Krwata...
Banan Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 widziałem trochę wcześniej...może masz rację. felga czarna i czerwona obwódka Jezdzi taka ale chyba bez klubowych ramek
Sivy86 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Sivy widziałem dziś główną nagrodę w marratonie...stoi na parkingu na piątkowie...jeśli oczywiście jest to te volvo, na szybie jest naklejka floty 14 maratonu No jeżeli była na kołpakach to była ta...;-) Szczerze to różni się od tej z plakatu;-P Nie chcecie wiedzieć z jakiego auta te koła z kołpakami są;-P
rosool88 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Banan jechałem przez 10 min w stronę pyzdr za nim
jaguś Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 jak juz bedzie zderzak na pokładzie będe musiał kogoś poszukać
Rekomendowane odpowiedzi