Gwerty Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Panowie jakieś wiadomości/doświadcznia o trakcji Vredestein Ultrac Sessanta na mokrym?? Bo dylemat mam czy właśnie sessanty czy falken fk 453 Grześko, jak Twoje sessanty na mokrym? Jeśli chodzi i hamowanie i trzymanie na zakretach, to ruszanie to inna bajka jestem z nich zadowolony. na mokrym fajnie lepią się do asfaltu. jedyni minus jaki zauważyłem to że dość szybko się zużywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 to biorę sessanty do Jeep'a co do z-używalności to podejrzewam, że każde które się lepią do asfaltu Miałem w Volvo Uniroyale Rainsporty 2 i też szybko schodziły ale za to na mokrym hamowały lepiej niż na suchym a o to właśnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Co do zużywania: jak kupiłem A4 była na prawie nowych Matadrach. Mało że na mokrym praktycznie w ogóle nie trzymały to zjechały się w 7tyś A nie jestem jakimś katem na opony. Nigdy więcej tego gó***na. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 a może coś ze zbieżnością nie tak, albo auto masz w rombie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wszystko było si tylko opony nikły w oczach Wszystkie równocześnie. c**jowe były i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Zamówiłem wczoraj wieczorem te wahacze MS. Jutro mają być. Także jutro montaż i teraz została mi wymiana sprężyn z tyłu. Może wiecie jak się do tego zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Zamówiłem wczoraj wieczorem te wahacze MS. Jutro mają być. Także jutro montaż i teraz została mi wymiana sprężyn z tyłu. Może wiecie jak się do tego zabrać? z tyłu to tylko amory robiłem ... ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- btw. jest trochę mocnych silnikow diesla .. może do kupienia Ukraińskie cmentarzysko czołgów - Joe Monster[590214501055358]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Oj tam bym się pobawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Zamówiłem wczoraj wieczorem te wahacze MS. Jutro mają być. Także jutro montaż i teraz została mi wymiana sprężyn z tyłu. Może wiecie jak się do tego zabrać? z tyłu to tylko amory robiłem ... ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- btw. jest trochę mocnych silnikow diesla .. może do kupienia Ukraińskie cmentarzysko czołgów - Joe Monster[590214501055358]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[] to wzm w poznaniu się chowają, aczkolwiek parę skorup tez jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Hej Panowie. Troche zaleglisci mi sie porobilo co do regumu ... hm... zaluje ze zawiozlem tam moje zawieszenie poniewaz dostalem chyba w gorszym stanie jak dalem. No i Bart-s... stowa CYCU :) Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 wypadłem z BT to jak ktoś chce lecieć albo był na rezerwowej to wbijać do Jarko, 5 miejsc się zwolniło, Jarko jeszcze mnie nie skasował ale dzisiaj do niego dzwoniłem i poinformowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 vario co Ty gadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 niestety, obowiązki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 shit. umówiłeś się z Szymkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jakie opony polecacie, rozmiar 17 ? Obecnie mam Dunlop 235/45-17 i strasznie rzuca na koleinach. Myślałem o 205/45-17 lub 215/45-17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jakie opony polecacie, rozmiar 17 ? Obecnie mam Dunlop 235/45-17 i strasznie rzuca na koleinach. Myślałem o 205/45-17 lub 215/45-17. A co ty chciałeś przy takim kapciu Felga ilu calowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 :hi:witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Pany czy ktoś z orientuje się ile mogą kosztować nowe sprężyny Eibach pro kit dla mojego autka? W IC albo gdzieś po rabatach ma ktoś dojście? Czy może poszukać używanych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi