rosool88 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Grzesiu a dlaczego to robisz?? źle Ci tu u nas w krainie kwitnącej bulwy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Grzesiu a dlaczego to robisz?? źle Ci tu u nas w krainie kwitnącej bulwy?? zle nie. ale pyry kiepskiej jakości:decayed: a poważnie mieszkanie kupiliśmy z suwałkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 w złych miejscach kupujesz:decayed: no mieszkania w suwałkach pewnie o wiele tańsze od poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 w złych miejscach kupujesz:decayed:no mieszkania w suwałkach pewnie o wiele tańsze od poznania nie ma co porównywać cen mieszkań. stolica wielkopolskie a prowincja:grin: conajmniej dwa razy w roku bee w poznaniu więc może wtedy będzie okazja na spota:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dokładnie z tego samego powodu wróciłem do Wrześni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Nie ... Grzesiu sie wyprowadza a ja kasy nie mam na xenon i kto mi to zrobi . Moze do kwietnia cos uzbieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Grzechu musisz zorganizować płatne wykłady na temat rezania lamp i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Grzesko, to mnie teraz załamałeś ale....... na before u kaja wpadasz?? Napijemy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 to bedzie juz obowiazkowy spot w złych miejscach kupujesz:decayed:no mieszkania w suwałkach pewnie o wiele tańsze od poznania nie ma co porównywać cen mieszkań. stolica wielkopolskie a prowincja:grin: conajmniej dwa razy w roku bee w poznaniu więc może wtedy będzie okazja na spota:wink: ---------- Post dopisany at 07:43 ---------- Poprzedni post napisany at 07:42 ---------- aktualizacja spota na jutro : 1- niestandardowy 2- slo ( obowiazkowo ) 3- Gwerty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 to bedzie juz obowiazkowy spot w złych miejscach kupujesz:decayed:no mieszkania w suwałkach pewnie o wiele tańsze od poznania nie ma co porównywać cen mieszkań. stolica wielkopolskie a prowincja:grin: conajmniej dwa razy w roku bee w poznaniu więc może wtedy będzie okazja na spota:wink: ---------- Post dopisany at 07:43 ---------- Poprzedni post napisany at 07:42 ---------- aktualizacja spota na jutro : 1- niestandardowy 2- slo ( obowiazkowo ) 3- Gwerty 4- skubi jeśli mnie choroba nie powstrzyma :-\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Grzesko, to mnie teraz załamałeś ale....... na before u kaja wpadasz?? Napijemy się oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 no i moja lampa też czeka ... Gwerty, jak wywlekę lampę rano w tygodniu, podrzucę na rowerku, to następnego dnia byłaby gotowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 no i moja lampa też czeka ...Gwerty, jak wywlekę lampę rano w tygodniu, podrzucę na rowerku, to następnego dnia byłaby gotowa ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ma ktoś dystanse 10mm przelotowe i długie śruby i mógłby pożyczyć na 1-2 tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam. aktualizacja spota na jutro : 1- niestandardowy 2- slo ( obowiazkowo ) 3- Gwerty 4- Maciej 6001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 1- niestandardowy 2- slo ( obowiazkowo ) 3- Gwerty 4- Maciej 6001 5- Maxcudo(90%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Karol, chyna mam takie dystanse. Sprawdze dzisiaj i dam znac Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 spot jutro o 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Marcin pisałem eske, wziąłeś kompa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi