Iverson Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 te ankiety przed każdym spotem to nie jest dobre rozwiązanie, ustalmy 1 konkretny dzień i tyle. Pozatym głosujących 2x więcej niż przyjeżdża na spoty, także ankieta nie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 zobaczymy ile osob teraz sie pojawi. i na najblizszym spocie ustalimy na sztywno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 tak jak mowisz Musashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no miejmy nadzieje że na tym zlociku wiecej osób sie zmotywuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Widzę, że z głosowania wynikł wam spot dwudniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 no to pat :laghing2: skutki demokracji panowie poniewaz spot zbliza sie wielkimi krokami, trzeba podjac decyzje. zalezy nam aby bylo nas jak najwiecej. wypowiedzcie sie komu bezwzglednie nie pasuje sobota lub niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Musashi mi nie pasuje niedziela bo do pracy musze isc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 nie każdemu się dogodzi, mi np nie pasuje żaden dzień - to nie biorę głosu w ankiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 jak pisałem mi jest baz różnicy czy sobota czy niedziela dostosuję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja tam mogę nawet dwa dni jak będzie dobry scenariusz Sobota, niedziela bez różnicy dostosuję się, mam wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 no to mamy jedna osobe ktora nie moze w niedzele, a moga wszyscy w sobote? Panowie deklarujmy sie sprawniej dzisiaj juz wtorek spocik tuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja niestety mogę tylko w niedziele :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 mi narazie obojętne bo soboty mam wolne ale jestem bardziej za niedzielą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Musashi Zrób dwie listy sobota i niedziela. Na obydwie wpisz osoby którym wszystko jedno, a potem na sobotę tych co mogą tylko w sobotę z niedzielą zrób tak samo. Zobaczysz która lista będzie dłuższa i tą wybierzemy. Liczy się frekwencja :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no dobra ale to prosze aby 1. kazdy sie dopisywal na zasadzie kopiowania listy i dopisania siebie: 2. komu obojetnie niech sie wpisze i na sobote i na niedziele, 3. kto może tylko w jeden - wiadomo 4. kto woli ktorys dzien, narazie wpisuje sie wlasnie na ten, np mnie bardziej pasuje niedziela cus mi wypadlo, ale - przede wszystkim chce byc na spocie. sobota niedziela 1.Valdi844 1. Iverson 2.qtper 2. pawełek 3.duluki 3. qtper 4. 4. duluki 5. Musashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Pawelek jak byś mógł wziąść na spota w niedziele lapka z tomtomem 6 to byś mi na tel. zainstalował-co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciszek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 sobota niedziela 1.Valdi844 1. Iverson 2.qtper 2. pawełek 3.duluki 3. qtper 4. 4. duluki 5. Musashi 6. ciszek 7.[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2008, 15:20 _________________________________________________wpisałem sie na niedziele ale generalnie jest mi to obojetne ........pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 na razie wszystko wskazuje na niedziele szkoda ze Valdi844 nie moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 sobota niedziela 1.Valdi844 1. Iverson 2.qtper 2. pawełek 3.duluki 3. qtper 4. 4. duluki 5. Musashi 6. ciszek 7.fan_audi 8. na niedziele będe na 50%-zależne od samopoczucia po weselu (ma być ostro), w sobote mi nie pasuje wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi