ulti Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam Pepin czy mozna sie dopisac jeszcze do naklejek czy juz zamknieta lista? z góry dzięk iza odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Pepin czy mozna sie dopisac jeszcze do naklejek czy juz zamknieta lista? Ile chcesz - wpisałęm Ci 2szt - jeśli mniej to nie problem jesli więcej to jeszcze też nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olesz77 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Hejka, Pepin ja tez sie bardzo chetnie pisze na 4 szt. jesli jest taka mozliwosc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 a ile kosztuje jedna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A tak przy okazji to czy ktoś chętny na spocik wtorek- czwartek po niedzieli (wracam w poniedziałek 7go lipca, ale w piątek spadam - i w weekend mnie nie będzie) więc chetnie przekażę naklejki osobiście, jeśli nie to znajdę Jakąś ofiarę która niedaleko mieszka Ja jestem chętny na spota wtorek lub środa tak na 17,18-tą, kto chętny niech się dopisuje... 1. Pepin (pasuje?) 2. Waarren 3. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 A tak przy okazji to czy ktoś chętny na spocik wtorek- czwartek po niedzieli (wracam w poniedziałek 7go lipca, ale w piątek spadam - i w weekend mnie nie będzie) więc chetnie przekażę naklejki osobiście, jeśli nie to znajdę Jakąś ofiarę która niedaleko mieszka Ja jestem chętny na spota wtorek lub środa tak na 17,18-tą, kto chętny niech się dopisuje... 1. Pepin (pasuje?) 2. Waarren 3. ... ja odpadam ze spota, od kilku tygodni kraze to tu to tam po kraju... bede na miejscu po 12stym lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 siemka chłopaki wróciliśmy właśnie z Chorwacjii naszymi A4 spisały się OK . Pepin jak masz jeszcze wolne naklejeczki to 2 dla mnie o ilejescze masz??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 siemka chłopaki wróciliśmy właśnie z Chorwacjii naszymi A4 spisały się OK . Pepin jak masz jeszcze wolne naklejeczki to 2 dla mnie o ilejescze masz??? :gwizdanie: Duluki, a Ty nie zamawiałeś oddzielnie - chyba byłeś na liście bezpośredniu u mcm00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 byłem ,ale potrzebuje jeszcze 2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olesz77 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Pepin napisz proszę jak przeslac tobie kaske bo chcialbym 4 naklejki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 To co Panowie organizujemy spocika w niedzielę?? robię wstępną listę chętnych do piątku ustalimy miejsce: 1.duluki 2. ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 urbik 2szt blind11111220 2szt lysy 1-2szt ciszek 2szt Pepin 1szt neilik 1szt waaren 1szt ulti 2szt olesz77 2szt (może 3 jeśli lysy weżmie jedną -pasuje ?) Duluki nie mam wiecej - za późno - chyba ze olesz77 weźmie 2szt a lysy 1szt to będzie wolna 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neilik Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 o ja na niedziele się piszę. Bo dzisiaj środa a mi gazik montują. o 17 odbieram. Ciekawe co to bedzie... Pepin ty pracujesz jakos normalnie 7-15, 8-16 ? bo jak tak to gdzies moge odebrac osobiscie jak do spociku nie dojdzie. jakos po pracy sie gdzies spotkamy i dila sie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 ja niestety w niedziele wyjazdzam ale naklejki trzymaj dlamnie to przy najblizszej okazji je odbiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 To co Panowie organizujemy spocika w niedzielę?? robię wstępną listę chętnych do piątku ustalimy miejsce: 1.duluki 2. ...... ja sie pisze, mam całą wolną, a znacie może miejsce gdzie moze jest jakis ogólnodostępny kanał, albo jakis mały podjazd, zebym mógł dolną pokrywę od silnika odkręcić( tą z przodu tylko)? Pepin - a ty bys wpadl w tą niedziele? to moze bym te naklejke odebrał 1. duluki 2. neilik 3. waarren 4. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 .... a znacie może miejsce gdzie moze jest jakis ogólnodostępny kanał, albo jakis mały podjazd, zebym mógł dolną pokrywę od silnika odkręcić( tą z przodu tylko)? Pepin - a ty bys wpadl w tą niedziele? to moze bym te naklejke odebrał Co do kanału to kiedys był chyab w Złotnikach na parkingu w lasku, jadąc z Poznania po lewej stronie - mozę za Złotnikami. Ju jutro wyjeżdząm i wracam chyba w poneidziałek - postaram sie Ciebei dorwać i zostawię naklejki .. moze dla innych też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 No czerwiec się skończył a ja nadal mam urwanie głowy w weekendy Pepin mam nadzieję, że naklejki masz dla mnie Co do niedzieli to postaram się zawitać i to tak na 80% A tak na marginesie to nie wiem czy wiecie ale Iverson sprzedaje lalunię !!! Pytanie czy jeszcze się pokaże na spocikach nowym ... no właśnie ! czym No Iverson pochwal się co tam szykujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 To ja w takim proponuje ten spocik na niedziele godzina 17-ta ul. Św. Jerzego tam gdzie ostatnio Bede mial naklejki od Pepina takze stawcie sie licznie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Właśnie jestem w Tbg-na sobotę jestem ugadany z potencjalnym klientem,być może na następny spot zawitam pięknym avantem z dużym 2.7BT silniczkiem !!!! ...z tym 2.7BT to żart jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olesz77 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 A ja już mam naklejeczki :) pepin dzięki .... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi